Dodaj do ulubionych

Pierwsza pomoc

16.11.08, 16:18
Mam pytanie-gdzie w Częstochowie zrobię kurs lub szkolenie pierwszej pomocy a najlepiej kurs ratownika drogowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: bigbit Re: Pierwsza pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 20:05
      W PCK.
      • Gość: pawcio Re: Pierwsza pomoc IP: 212.87.240.* 16.11.08, 22:38
        Straż pożarna obok Izby Wytrzeżwień.Musi zebrać się bodajże jakaś grupa osób.
        • Gość: ? Re: Pierwsza pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 05:19
          Zapytałbym też w PZMot -)kiedyś organizowali takie kursy).p
          • Gość: bhpka Re: Pierwsza pomoc IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 12:26
            Mój znajomy ma firmę, która organizuje takie szkolenia:
            www.medicamp.pl
            • Gość: MIKI Re: Pierwsza pomoc IP: 83.19.32.* 18.11.08, 19:38
              Widziałam w przychodni na Sobieskiego ogłoszenia o kursach ratownika medycznego
              .Była cena i inne ważne informacje .Może zadzwoń i zapytaj.
            • Gość: ewcia Pierwsza pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:12
              Mam takie pytanie ...potrzebuje na zaliczenie na studia zaswiadczenie o
              ukonczeniu kursu podstawowego piewszej pomocy...czy moze ktos orientuje się kto
              mógłby mi cos takiego wypisac....czy moze jakis lekarz w tym kierunku
              przeszkolony?u nas w Częstochowie pytałam juz wszedzie ale niestety musza
              wszyscy miec okreslaną liczbę osob na kursie a jest mało chętnych:(..a ja
              potrzebuje tylko zaliczenie:(
              • Gość: ewcia Re: Pierwsza pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:13
                bardzo prosze o info...
                • Gość: ... Re: Pierwsza pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:15
                  ...'behapowiec cz-wa posiada w swej ofercie szkolenia z zakresu pierwszej pomocy
                  w googlach jest nr kom. i stacjonarny po 18 oraz e-mail.zadzwoń tam może coś
                  poradzą.(oczywiście znam te nr. ale nie chce bardzo reklamować to nie mój zakład).p
    • Gość: gitaros Re: Pierwsza pomoc IP: 212.87.241.* 18.11.08, 22:41
      Dzięki - popytam w tych miejscach
      • Gość: Instruktor p.pom Re: Pierwsza pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 17:46
        Tylko zaliczyć kurs z pierwszej pomocy, a fe. Taka postawa jest naganna a
        powinna być karalna. :(
    • life-ratownictwo Re: Pierwsza pomoc 10.02.20, 08:48
      Zapraszam na szkolenia Tekst linku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka