Dodaj do ulubionych

Klopoty ze snem

08.12.08, 21:16
Witam wszystkich. Chcialbym poznac wasze opinie. Ja mam bezdechy nocne ktore w
Czestochowie nie mozna leczyc bo nie mam takiej kliniki. Najblizsza jest w
Zabrzu do ktorej trzeba dosc dlugo dojerzdzac. Dostalem pytanie od lekarza
ktory prowadzi ta klinike w Zabrzu. Chodzi o to ze jak stworzy mu sie tu
warunki do pracy on moglby tu otworzyc klinike tutaj. Prosilbym moze was o
pomoc. Moze ktos jest w takiej samej sytuacji jak ja moze cos razem zrobimy a
moze gazeta podejmie sie tego tematu. Prosilbym o wpisy ludzi zainteresowanych
taka klinika. Ten lekarz nie tylko zajmuje sie bezdechami ale ogolnie snem i
oddechem
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomita Re: Klopoty ze snem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:18
      A co to za lekarz, któremu trzeba wszystko wyszykować? Problem dotyka wielu
      osób, ale to chyba lekarz powinien "rozpoznać rynek" i zorganizować sobie
      gabinet czy klinikę.
      Może jeszcze za niego negocjować cenę wynajmu, co?
      Baaaardzo dziwne.
      • Gość: Pacjentka bezdech i bezsennosc IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 23:30
        dotyka teraz wiele osob,
        Metody leczenia farmakologiczne pomagaja tylko czasowo.
        Takie leczenie to odpowiedzialnosc.
        Przydala by sie taka specjalizacja i w Cz-wie,
        jest wiele PRZYCHODNI, ktore chetnie podpisa=za umowe z takim specjalista
        • Gość: Tomita Re: bezdech i bezsennosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:35
          Ale to nie pacjent powinien udać się do takiej przychodni, tylko ten lekarz! Od
          niego musi wyjść inicjatywa.
          Jeśli takiej sprawy nie chce mu się załatwić, tylko wyręcza się pacjentem
          (potencjalnym), to co można sądzić o jego "zaangażowaniu" w inne sprawy, także
          medyczne?
          • ewelina2024 Re: bezdech i bezsennosc 09.12.08, 06:38
            popieram. Wygodnicki ten pożal się Boże lekarz.. dupy mu się za pieniądzem nie chce ruszyć.. I do Zabrza nie jest tak daleko...
            • fatman Re: bezdech i bezsennosc 10.12.08, 10:20
              Panowie i panie to nie chodzi o to ze lekarz jest wygodnicki. Nic z tego on tam
              ma dom i niezla prace, nie myscie tez sobie ze jestem jego adwokatem ja
              stwierdzilem ze w czstochowie by sie cos takiego przydalo a on powiedzial ze jak
              beda mozliwosci to nie ma problemu. A gabinet to odpada tu otworzyc gdysz to
              musi byc raczej dosc duzy szpital zeby zbadac bezdechy trzeba spedzic cala noc w
              pomieszczeniu podlaczony do czujnika. A mowiac ze Zabrze jest blisko to sie
              zgadza jak ktos ma czas i wlasna firme i nie ma co robic tylko jezdzic po
              lekarzach. U nas by sie cos takiego przydalo. Najlepszym miejscem jak ten lekarz
              stwoerdzil bylby szpital na parkitce
        • Gość: ania Re: bezdech i bezsennosc IP: 94.251.140.* 20.12.08, 19:30
          Dotyka ale nikt nie ma ochoty by temat pociagnac zeby ktos sie tym zajol
    • ewelina2024 Re: Klopoty ze snem 09.12.08, 06:36
      Witam Cię fatman... Ja mam dopiero 24 lata ale już mam problemy ze snem... Nie raz budzę się w nocy i już do rana nie mogę zasnąć...
      • Gość: fatman Re: Klopoty ze snem IP: 94.251.137.* 11.12.08, 18:26
        Witam Cie Ewelinko problemy ze snem nie musza mniec zwiazku z bezdechami. Ale
        ten lekarz tez tym sie zajmuje. I otwarcie nie calkiem jest w planach lekarza
        ale to musi szpital wyjsc z tym. Bo to jest raczej kosztowne przedsiewziecie. A
        te koszty moze tylko wziasc na siebie szpital odpada wlasna dzialalnosc
    • Gość: Stela Bezdech-to poważny,częsty problem-grożny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 07:13
      Bezdechu nie można lekceważyć -skutki mogą być niebezpieczne a wręcz tragiczne
      czasem.Czasem może skończyć tragicznie-zgonem ,ale takie przypadki nie są na
      szczęscie zbyt częste.Moj mąż ma też bezdech -głównie to skutki 30 lat palenia
      chyba .Lekarze ogólni /internisci/ jakoś lekko podchodzą -stwierdzają,że owszem
      trzeba to leczyc ,ale gdzie i jak -to już sprawa pacjenta.Chętnie sami będziemy
      leczyć się u takiego specjalisty,gdyż często chrapanie z wiekiem oznacza częste
      bezdechy -a to już nie jest bezpieczne.Co do kliniki: to chyba NFZ powinien
      zająć się taką organizacją kliniki -a nie sami pacjenci -prawda ? W końcu to
      NFZ i Ministerstwo Zdrowia po to chyba są także.
    • Gość: ja Re: Klopoty ze snem IP: *.apus-net.pl 21.12.08, 13:40
      polecam- www.niechrapanie.eu/leczenie.html
      ,jestem juz po zabiegu,efekt rewelacyjny,fakt rzuciłem też palenie i piwko
      wieczorem bardzo,bardzo rzadko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka