nan79 24.12.08, 21:04 Witam, czy może wie ktoś, czy w Częstochowie pomimo świąt można usunąć zęba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la dentist Re: pilnie potrzebny dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 22:09 pomimo świąt można usunąć zęba: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=87993324&a=87993324 Wesołych Świąt pomimo zęba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia świnia Re: pilnie potrzebny dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 22:49 zadzwoń kolego najpierw do stomatologa na łódzkiej - ma szyld całodobowo na krzyżówce - na myjni jak będziesz jechać dekabrystów w łódzką jest wielki napis i nr tel. to tyle jeśli Ci pomogłam - to super. pozdrawiam i życzę dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XKX Re: pilnie potrzebny dentysta IP: *.143.lesio.net 25.12.08, 15:11 Stomatolog faktycznie przyjmuje na Łódzkiej w bloku obok przychodni rehabilitacyjnej wiem bo 2 lata temu tez byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz stomatolog Re: pilnie potrzebny dentysta-rychlo w czas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 10:22 wspolczuje bolu i nie zazdroszcze.... szkoda ze nie miales czasu przed swietami .... teraz wyobraz sobie sa swieta i ludzie pragna spedzic czas ze swoimi bliskimi -a nie patrzac w twa smierdzaca i zaniedbana gebe ... bolalo pewnie wczesniej ,wytrzymasz jeszcze pare dni -od zeba sie nie umiera.. caluski .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan79 Re: pilnie potrzebny dentysta-rychlo w czas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 14:11 Dzięki za podpowiedź. A, wcześniej ząb nie bolał. A jak taki jesteś rodzinny , stomatologu, to zasiądź przy stole z rodziną, a nie przed komputerem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia świnia Re: pilnie potrzebny dentysta-rychlo w czas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 05:36 pięknie to powiedziałeś - oj pięknie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś