ewelina2024 03.01.09, 17:36 Witam. Czy wie ktoś coś na temat doktora Dariusz Wala? Dziewczyny proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dr. Dariusz Wala IP: *.gre.pl 18.01.09, 18:22 Witam!!! D.Wala jest świetnym specjalistą i przyjmuje w poniedziałki i środy w Lublińcu ul. Staszica tel.351 02 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dr. Dariusz Wala IP: 77.87.127.* 18.01.09, 18:37 Jedna z opini ze strony znanylekarz.pl Absolutnie nie polecam tego lekarza!!! W 8 tyg ciąży szukał tętna u mojego płodu. USG wyraźnie wskazywało brak jakichkolwiek ruchów a już tym bardziej nie było słychać tętna a on kazał mi czekać kolejne dwa tygodnie... Nie wspomnę, że gdy pojawiłam się u niego z plamieniem kazał się nie martwić i twierdził że to normalne, a martwić się mam wtedy kiedy pojawi się czerwona krew (bo to wcześniejsze plamienie było brązowe). Gdy wreszcie przyszłam do niego z czerwonym plamieniem znów kazał się nie martwić bo miałam się martwić dopiero wtedy jak ilościowo tej krwi będzie tak że w dłoniach można by nabrać... Żenada... Na drugi dzień u innego ginekologa okazało się, że moje dzieciątko nie wykazuje żadnych czynności życiowych i konieczny jest zabieg... A można było je uratować... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Dr. Dariusz Wala IP: 89.174.23.* 19.01.09, 08:15 a ja dzięki doktorowi Wali mam zdrowiutkie dziecko. Lekarze w Cz-wie nie mieli zielonego pojęcia jak mi pomóc - większość nie widziała problemu (nie będę pisać co się działo bo nie w tym rzecz). Doktor Wala wysłał mnie na zabieg do Bytomia i wszystko monitorował mimo tego, że tam nie pracuje. Przez cała ciążę mogłam liczyć na jego pomoc o każdej porze dnia i nocy. Zawsze jest tak, że dobry lekarz to taki który ci pomoże, ale lekarz też jest człowiekiem i może popełnić błąd. Wile moich znajomych jeździ właśnie do doktora Wali - świetny specjalista. A co do wypowiedzi powyżej to gdyby mnie spotkało coś takiego jak Panią to tez bym wypowiadała się bardzo źle o takim lekarzu, ale w moim przypadku serio uratował dziecko od ciężkiej choroby lub nawet śmierci. Ja z czystym sumieniem mogę polecić doktora Walę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dr. Dariusz Wala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:11 Polecam,swietny specjalista-naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś