Dodaj do ulubionych

Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujemy się

07.01.09, 20:38
www.bowbelt.za.pl/kibice/
Czy jest ktoś kto nie wie z jakiego to meczu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:02
      Ja nie wiem.
      • Gość: Menel Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:14
        Ja wiem-jest to zdjecie z meczu zuzlowego
        • Gość: ułefa Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:48
          tak, to chyba z żużla, chyba nawet z Częstochowy ?
    • Gość: tramw Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:39
      Włókniarz- Unia Leszno
      • Gość: szwagier Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:44
        a kto wygrał?
        • Gość: ha Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:56
          Pewnie jak zwykle Niemcy.
    • Gość: ja Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:12
      wiesz ja sie nie potrafie delektowac chamstwem kibiców, tyle w
      temacie
      • open999 Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem 07.01.09, 23:36
        Jeśli uważasz, że ci kibice zachowali się po chamsku to idź sobie pośpiewaj "w
        stepie szerokim" na Ligę Światową albo "leć Adam leć" zawołaj w Zakopanem...
        • pluto37 Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem 08.01.09, 00:39
          No i czemu sie dziwic, ze jak Chamstwo-Kalmuctwo i Matolstwo
          zachowuje sie w ten sposob na komende pajacow z rynsztoka, to potem
          placz i zgrzytanie zebiskami, ze w kasach pusto i trzeba bedzie do
          osiemnastej ligi sie fatygowac, albo motory na rowery i deski do
          prasowania zamienic:)))
          A ze wyzwiska leca? Czego innego mozna sie spodziewac po ckm-istach?
          Toz to umyslowy stan w granicach bledu genetycznego:)))
          Rzyga to zyje!
          Szkoda, ze toto ma czelnosc nazywac sie kibicem, bo potem kibice
          {czestochu gdzie jestes?] musza za bydlo oczami swiecic.
          • Gość: do pieska Znasz taką piosenkę IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 15:48
            Idą chłopcy aleją, aleją.Piesku ty masz jakiś uraz.Najlepszy
            weterynarz na Słowackiego.Sprobuj to nie boli.Parę zastrzyków i po
            kłopocie.Może przestaniesz bełkotać.
            • Gość: racovia Re: Znasz taką piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:05
              Tylko rakow ave racovia zuzel dla idiotow!
              • Gość: sic [...] IP: *.chello.pl 09.01.09, 14:25
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: gościuuu Re: Znasz taką piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:57
                  Gość portalu: sic napisał(a):

> Wypie...j z tym calym rakowem, nie macie swojego forum ?

A tutaj to niby forum CKM-u?!
                  • Gość: slamer Re: Znasz taką piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:02
                    tvntl.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=22&Itemid=46
                    relacja z Gali
          • Gość: Do za-plutego Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.09, 15:58
            Myślisz, że 15tys ludzi nie miało powodu, żeby tak się zachować ?
            Myślisz, że to było bez powodu ?
            Wybierz się na mecz, poznaj kulisy a potem szczekaj !
            • Gość: do gościa Piesek tego nie wie, bo go żuzel nie obchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 16:15
              On zna tylko jedną śpiewkę.Naparzać na innych .To jest jego
              kultura.Zdeklasować ośmieszyć .Moje się liczy.Reszta nie ważna.Może
              jak by poczytał .Ale po jakiego grzyba.Zobaczyl zapiziały post i
              jedzie .I jak tu się nie wku...ć .Bo nikt tu nie pisze ,że pluto
              jest be lub piłka nożna nie cacy.Wystarczy wzmianka ,o żuzlu i pluto
              pisze i ten drugi cymbał sześc wpisów pod róznym nickami.
            • Gość: lala Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 16:54
              Gość portalu: Do za-plutego napisał(a):

> Myślisz, że 15tys ludzi nie miało powodu, żeby tak się zachować ?
              > Myślisz, że to było bez powodu ?
              > Wybierz się na mecz, poznaj kulisy a potem szczekaj

prosze mi podac powod tego zachowania bo nie mam pojecia, a
              chciałabym wiedziec ;]
      • myzoriona Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem 08.01.09, 00:13
        Niech Maślanka rozwiąże kibiców i wybierze nowych. Ile milionów dał
        Hancockowi? Ile za to bedzie chciał potem społecznej kasy...
        Dlaczego Toborki o to nie zapytaja?
    • Gość: rks Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:33
      z zuzlowego dziadostwa! pilka to jest sport a nie piknik
      • Gość: . Chcecie takich kibiców...?? IP: 77.87.127.* 09.01.09, 10:45
        ...na stadionach, halach??
        pl.youtube.com/watch?v=fLm6DnfstT8
        • Gość: kibic Re: Chcecie takich kibiców...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:33
          A co to ma do rzeczy ? Zauważ, że odwróceni są WSZYSCY widzowie - a nie jakaś
          grupka oszołomów - ty CHYBA MIELI POWÓD ?
          • Gość: . Re: Chcecie takich kibiców...?? IP: 77.87.127.* 09.01.09, 11:43
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> A co to ma do rzeczy ? Zauważ, że odwróceni są WSZYSCY widzowie -
            a nie jakaś
            > grupka oszołomów - ty CHYBA MIELI POWÓD ?

jeżeli odpisujesz na mój post o gratuluję inteligencji:D
            • Gość: kibic Re: Chcecie takich kibiców...?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.01.09, 13:28
              Ups... Sorry nie chciało mi się tego filmiku otwierać i założyłem w ciemno że to
              pewno jacyś chuligani a tymczasem....
              Zwracam honor - oczywiście, że nie chcemy takich kibiców.
              Ale niestety media takich chcą i niektóre oszołomy z tego forum wychowane na
              transmisjach z Ligi Światowej siatkarzy...
              • Gość: do kibica Drogi kolego sam sie do takich zaliczasz IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 14:53
                Obrazajac innych.A oszołomy to ci, ktorzy nie znając tematu piszą
                bzedety i ten cymbał , ktory rozwinąl tą stronkę .Teraz nazywa się
                rks.
                • Gość: mc Re: Drogi kolego sam sie do takich zaliczasz IP: 195.85.249.* 09.01.09, 14:57
                  Wyglada to jakby Wrona przemawial.
                  • pluto37 dlugi 10.01.09, 03:32
                    Re: Znasz taką piosenkęIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                    Gość: slamer 09.01.09, 19:02 Odpowiedz tvntl.pl/index.php?
                    option=com_content&task=category§ionid=5&id=22&Itemid=46
                    relacja z Gali

Tu jest relacja z narady w sprawie Wlokniarza i rozrgrywek z
                    wypowiedzia Jacka Krawczyka sugerujaca umorzenie dlugow ZAWODWEJ
                    spolce sportowej, bo zalega z suma kilkusettysiecy zlotych spolce
                    miejskiej. Radny Krawczyk sugeruje umorzenie tych dlugow i wynajm
                    ZAWODOWEMU klubowi stadionu za 1zlp.
                    Cos mi sie zdaje, ze radny chce namowic UM do popelnienia
                    przestepstwa. Czy innej spolce dzialajacej na terenie miasta Jacek
                    Krawczyk tez tak chetnie umorzylby DLUGI???
                    A moze CKM nie wydawalby milionow na zagraniczne superorly, to
                    starczyloby na oplaty za wynajm stadionu. To zdaje sie 5 tysiecy zlp
                    za mecz. Tak kiedys tu oswiadczyl I Lesnikowski.
                    Dlaczego zwykly obywatel miasta ma sponsorowac CKM-a typu bejsbol, a
                    nie szkole baletowa?
                    • Gość: goofy37 Re: dlugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 10:17
                      Pluto - spać nie możesz ?
                      Zobacz wszyscy się na ciebie wypięli
                      www.bowbelt.za.pl/kibice/
                    • Gość: nn Re: dlugi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.01.09, 13:18
                      Skoro jest to "zdaje się 5 tys. za mecz" to wyjaśnij może kiedy
                      spółka Złomrex Włokniarz zdołała wypracować kilkusettysięczny dług.
                      Zasłyszałeś jakąś część czyjejś wypowiedzi, powtarzasz potem
                      wybiórcze bzdury i myślisz że jesteś fajny. Nie jesteś...
                      • pluto37 Re: dlugi 12.01.09, 19:19
                        Nie bardzo chce mi sie glowe zawraca problemami tego co nazywasz
                        Zlomrex- Wlokniarz, ale przejrzy archiwum. Wyjasnial cala sprawe
                        rzecznik Lesnikowski i to calkiem dokladnie.Po jakichs manifach
                        stadionowego kibolstwa.
                        Co do mnie to uwazam, ze dla UMiasta i mieszkancow miasta byloby
                        taniej i lepiej, gdyby zamknac nabudowac niecke stadionu od strony
                        Kucelinki, wypelnic to wszystko woda i utworzyc sekcje wioslarka,
                        plywacka, albo skokow do wody. Moze wtedy daloby sie w Cz-wie
                        organizowac np TRIATLON, ktory jest calkiem fajnym sportem. A dzieci
                        mialy gdzie puszczac wianki w Noc Swietojanska i topic marzanne. W
                        zimie mogloby tam byc miejskie lodowisko itp
                        Byloby milej, kulturalniej, ekologiczniej i bez stezenia
                        bejsbolowego chamstwa w takiej ilosci.
                        Nawolywania radnego do robienia prezentu w postaci wynajmowania
                        miejskiej/obywateli wlasnosci PRYWATNEJ spolce za zlotowke uwazam za
                        sabotaz wobec miejskich finansow.
                        A co do spolki Z.wW, to jesli "wypracowala dlugi", to powinna
                        PRZESTAC pracowac. To proste jak wzorzec metra.
                        • Gość: rrr Re: dlugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:40
                          Może zamiast umarzac dlugi lepiej, zeby spolka dzialala na poziomie finansowym
                          na jakim ją stać, jezeli generuje długi to powinno sie zrezygnowac z wydatkow,
                          np. nie podpisujac nowego kontraktu z Amerykaninem ok miliona złotych pewnie by
                          sie zaoszczedzilo, i dlugi by pokryto i jakies zawodnika tez by mozna
                          zakontraktowac.

PS. Był tu taki mój wpis, w ktorym chcialem aby kolega czestoch ustosunkowal sie
                          do jednej wypowiedzi, teraz nie moge znalezc ani tej wypowiedzi, ani mojego
                          wpisu, cenzura ?
    • Gość: Częstochowianin Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:01
      Może coś i jest w tym zdjęciu ale kolego TO JEST BEZCENNY WIDOK DLA KAŻDEGO
      KIBICA !!!

www.tifosifoto.fora.pl/sezon-2004-2005-wiosna,4/2005-06-29-rakow-czestochowa-koszarawa-zywiec-baraze,127.html
      • Gość: gosc To się nie mieści , w pale kibice Rakowa tez tyłem IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 13:47
        Do gości.Myślałem , że to tylko na tym wstrętnym żuzlu .
      • Gość: tylko piłka Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: 212.160.172.* 13.01.09, 10:59
        Oczywiście, że tylko piłka !
        Ale w tym naszym małomiasteczkowym grajdołku jeszcze się ludziom
        oczy nie otworzyły - ale to tylko kwestia czasu.
        Szkoda tylko, że będziemy znów 20lat do tyłu - bez stadionu,
        sponsora itd...
    • Gość: boogas Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 13:21
      pierdu pierdu pierdu pierdu
    • Gość: Delecta Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:27
      Pierwszy !
      Po prostu się podelektowałem - bez niepotrzebnego pisania bzdur !
    • Gość: rksking Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:56
      Kibice Rakowa tak by się nie odwrócili od swojej drużyny !
      • Gość: ckmistrz Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.chello.pl 12.01.09, 01:16
        rakuf jest dla frajerow,we wlokiarzu jezdzi mistrz swiata, obok niego kolejny
        zawodnik z czoluwki i jest jeszcze tai, wielka nadzieja zuzla
        • Gość: . Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: 77.87.127.* 12.01.09, 10:08
          Gość portalu: ckmistrz napisał(a):

> rakuf jest dla frajerow,we wlokiarzu jezdzi mistrz swiata, obok
          niego kolejny
          > zawodnik z czoluwki i jest jeszcze tai, wielka nadzieja zuzla

skąd??dlaczego??za jakie grzechy??...porażka
        • Gość: Wielki Raków Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:53
          Gość portalu: ckmistrz napisał(a):

> rakuf jest dla frajerow,we wlokiarzu jezdzi mistrz swiata, obok niego kolejny
          > zawodnik z czoluwki i jest jeszcze tai, wielka nadzieja zuzla

A żużel jest, jak widać, dla małomiasteczkowych analfabetów z wiejskim
          pochodzeniem :)

• Gość: dlaczego Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:25
      Sorry ale nie jestem w temacie. Niech ktoś wreszcie napisze po ludzku dlaczego
      ci kibice stoją tyłem a nie same wyzwiska i nic więcej...
      • Gość: Lider Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.chello.pl 12.01.09, 19:27
        no nowym stadionie są lustra powiększające za trybunami i jak stoisz tyłem to paradoksalnie lepiej widzisz.
    • Gość: zdegustowany Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:26
      Czym się tu delektować jak nawet żadnej gołej baby nie ma.
      Ledwo jest jedna i to ubrana...
      • Gość: kulpaka Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.chello.pl 13.01.09, 21:18
        i śmierdzi jej spod pachy
        • Gość: zdegustowany Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: 212.160.172.* 14.01.09, 13:17
          łeeeee
    • Gość: miastowy Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 23:57
      Przyszły na stadion wieśniaki i nie potrafiły się zachować...
    • Gość: ooo Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:52
      oooo podelektowałem się.... mniam mniam
      • Gość: Leszno Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 23:26
        Zrewanżujemy się wam medaliki tak samo...
        • Gość: cz-wa Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 00:06
          Najpierw dajcie bykom żreć i zatankujcie traktory jak bedzieta na msze w
          niedziele jechać
          • Gość: Leszno Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 17:53
            Unia Mistrz 2009 !
            • Gość: cz-wa Re: Bezcenny widok dla każdej kibica - delektujem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:01
              Taki sam mistrz jak w 2008
    • Gość: K2 widok to był 6 lat temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 04:55
      to była namiastka, no i 1/4 trybun pusta:/
      • Gość: speedy Re: widok to był 6 lat temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:36
        tylko że 6 lat temu nikt nie stał tyłem...
        • Gość: CKMfan Re: widok to był 6 lat temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 01:14
          tylko CKM !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka