ch3heg 19.01.09, 22:29 Jeśli poszkodowany ma jaja to sam załatwi sprawę. Ja bym nie odpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.anonymouse.org 19.01.09, 22:54 Ja pie... ,ale jaja. To jest kpina ,a nie sąd. Współczuję tej rodzinie ,policji i prokuraturze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:37 Myśle że szantażowani powinni jak najszybciej strzelić sobie w łeb bo sąd ich skaże że stawiali opór przy próbie szantażu. Sąd najlepiej niech wypuści wszystkich złoczyńców Banda łobuzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 00:12 A, dlaczego uzasadnienie tego postanowienia jest niejawne??? Nie dawno w Sądzie karnym - Sędzia w uzasadnieniu zarzucił świadkowi, że jego zeznania mają charakter polityczny bo bronią oskarżonego - przez co - jest on niewiarygodny, gdy faktycznie oskarżonego broniła bezpośrednio - dokumentacja fotograficzna, której sędzia nie chciał przyjąć od tego świadka - do akt sprawy i oczywiście skazał oskarżonego, a świadka pozostawił ze swoistym pomówieniem. Jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście będzie to swoista "Sodoma i Gomora", gdzie znaleźć 10 sprawiedliwych będzie bardzo trudno. Panie redaktorze Mamoń - nie chce mi się wierzyć w to co Pan pisze o naszym wymiarze Sprawiedliwości ??? - bo to już są po prostu "jaja", a tak nawiasem jak się nazywał ten sprawiedliwy i niezależny od wyobraźni - Sędzia ???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dura lex Chyba źle się dzieje w sądzie częstochowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 06:47 Z tego co pisze gazeta, źle się dzieje w sądzie częstochowskim. nie wiem pod kogo podlega ten urząd bezpośrednio, ale na miejscu tej osoby przeprowadziłbym tam kontrolę. z tego co czytam w tym artykule, cos jest nie tak. czyżby również częstochowski wymiar sprawiedliwości dotknął kryzys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukashekk Re: Chyba źle się dzieje w sądzie częstochowskim IP: *.54.175.226.tvksmp.pl 20.01.09, 11:28 Aha, kryzys umysłowy chyba... Swoją drogą polecam poszkodowanemu w tej sprawie zgłosić się do kilku panów zza wschodniej granicy świadczących usługi "odzyskiwania mienia" na terenie Polski. Myślę że oskarżeni z dziurami w kolanach i poważnymi brakami w uzębieniu następnym razem by się zastanowili co planują zrobić a i za granicę szybko by nie wyjechali... żenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Re: Chyba źle się dzieje w sądzie częstochowskim 20.01.09, 21:45 Nie żartuj. Ostatnia rzecz jaka nalezy zrobić to sciagać bandziorow do załatwiania spraw z bandziorami. Będziesz miał podwójny kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oi Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: 77.87.120.* 20.01.09, 08:37 Pierwsze pytanie kogo z rodzinki lub znajomych mają oskarżeni w sądzie?Drugie co zamierza poszkodowany?Gdyby ktoś zagrażał mojej rodzinie a sąd by go wypuścił to bez względu na konsekwencje zreprował bym kolesia na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdort Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:41 Można powiedzieć - kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj862 Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił 20.01.09, 09:44 To na pewno dobrzy chłopcy jeden nawet płakał A kase to chcieli na jakiś szczytny cel przeznaczyć UZASADNIENIE NIEJAWNE?No jasne że niejawne Przecież nikt się nie przyzna do wziątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: 94.251.143.* 20.01.09, 11:00 W głowie się nie miesci co się dzieje w polskich sądach,niedługo sędziowie moze jeszcze będą bandziorom i złodziejom nagrody dawać a ofiary wsadzać do więzienia za opór przeciwko przestępcom!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 15:18 Panie Redaktorze! Może ten Pana artykuł to zakamuflowane ostrzeżenie, taka mała groźba karalna do tych co "brednie" do Sądu, Prokuratury, Rzecznika, Różnych Agencji, i na Forum - piszą????. No to panie Marku: na czyje to zlecenie ten artykulik ? albo już poważniej - jakie to przesłanie przekazał nam Sędzia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oi Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: 77.87.120.* 20.01.09, 17:00 Kiedyś był program o Częstochowskim ławniku pięknie gościa nagrali,nazwiska sędziów padały i co?EEEHHHOOO.Czy ktoś z bohaterów tamtego programu poniósł jakieś konsekwencje?Oczywiście poza naganą wzrokową i opieprzu,że dał się złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
uczulonynapolske Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił 20.01.09, 19:15 No cóż.Może sędzia też ma dzieci? Bardzo łatwo ruszyć serce matki, gdy bandzior ze łzami w oczach, mówić będzie o cierpieniach jej dzieci. W końcu sędzia to zawód jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: 195.205.202.* 20.01.09, 20:07 A co panu/ni sedzi zrobiom?I kto? Policja czy prokuratura? Rączki za krotkie . Gangstusie? A z kim by wodke pili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:51 Trochę to nie po chrześcijańsku, ale wypadałoby życzyć takiemu sędziemu, żeby jemu chatę zrobili a potem zagrozili jego dzieciom. Ciekawe czy koledzy po fachu też by byli tacy pobłażliwi dla sk...wysynów bandziorów. Na pewno by nie znaleźli powodów żeby nie zastosować aresztu. Ech.... Jedyna skuteczna metoda na takie stworzenia to: łopata, wapno, dół. Żadna resocjalizacja. Przecież to fikcja. Łajza osiedziała, ma już wyrok na koncie i dalej robi swoje. Po co takiej k..wie w ogóle dawać drugą sznasę??? Przepraszam, że się uniosłem, ale ten kraj po prostu stacza się po równi pochyłej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oi Re: Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił IP: 77.87.120.* 20.01.09, 21:01 Jakby to powiedzieć delikatnie.Korupcja to nie fikcja każdego można kupić w granicach rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
przedsiebiorca_polski Wójt do sądu, bo kombinował z podatkami? 20.01.09, 20:49 To Wójt z pod Szczekocin też wypłakał się na kolanach Pani Prokurator?. Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Jak słyszeli to sędzina powinna od ustalić od kogo 20.01.09, 21:41 bez wypuszczania z aresztu zanim nie powiedzą. Znam jednego gnoja, którzy pracy nie chce przyjać, tylko rozgląda się za możliwością kradzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... A ja znam ich obu...i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 14:59 A ja znam ich obu i powiem wam drodzy państwo, że oni JUŻ są za granicą. wymigali się ze wszystkiego. już ich w kraju nie ma siedzą we włoszech. ale można się było czegoś takiego spodziewać... jeśli chodzi o tego młodszego to wg mnie on jest psychiczny... nie będę zdradzać szczegółow, ale mnie nieźle namieszał swoją głupotą w życiu. za nękanie też powinien odpowiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czu-Czu Re: A ja znam ich obu...i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 20:45 Ludzie nie wiecie co piszecie nie znacie tych ludzi i nie potraficie zrozumieć dlaczego stało się tak a nie inaczej. Ja znam ich obu i wiem co to za ludzie są. Jeden z nich jest mi bardzo bliski i nie pozwolę aby ich tak oczerniano. mówię Wam opamiętajcie się i pomyślcie że kiedyś może przyjść taki dzień że w akcie desperacji możecie zrobić to samo albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
newtonh Grozili, żądali okupu. Sąd ich wypuścił 14.04.09, 11:14 Żenada!!! Czemu służy niezawisłość sędziowska? Braku odpowiedzialności prawnej za głupie i niezgodne z dobrymi obyczajami i moralnością decyzje. Pani sędzia wzruszyła się patrząc na płaczących kryminalistów i postanowiła wysłać ich do domku, aby odpoczęli po wyczerpującym napadzie i szantażu... biedaczyska, tyle stresu. Wstyd dla wymiaru (nie)sprawiedliwości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ta.. jasne, wlasnie widze jak ich znasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 23:08 żaden z nich nie wart drugiego tez moge narozrabiac i potem zalowac, no i co z tego ?! mnie osobiscie przedstawil jeden z nich wyjasnienia wobec tej sprawy - dlaczego tak zrobili - i wiecie co ? marny mieli powód... Odpowiedz Link Zgłoś