yanoosh111 Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską 22.01.09, 11:57 ....a ja dziękuję wujkowi Mietkowi z Łomży, ze nie przepił wszystkich oszczędności i było za co kupić jedzenie na święta :P p.s. Fahrenheit 9.11-warto zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Ale obciach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:30 Oj, dali czadu Ci Wronowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską 22.01.09, 12:35 Aj waj to nie tak miało być!To jakiś PełOwiak dobrze wykształcony,przed trzydziestką,z dużego miasta,lesba/pedał,singel miał wysłać świński łeb z dołączonym sztucznym fiutem,a tu wp.......li się katole i taki obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.dclient.hispeed.ch 22.01.09, 12:50 To ludzie z Izraela.....kumple.....zbeszczeszczaja krolowa polski....no co im wszystklo wolno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja2 Biedne te ich dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:46 przez takie pomysły rodziców będą się pewnie jeszcze nieraz musiały wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kallipygos Bezwzględna wojna z głupotą 22.01.09, 12:47 Szkoda, że ktoś nie rozpoczął bezwzględnej wojny z głupotą. Wyhaftowałbym rodzinę Wronów i wysłał mu wraz z gratulacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
tramonto banda debili 22.01.09, 12:54 Wrona, jak ta wojna taka sluszna, to jedz do iraku i za dwa lata jestes amerykaniec. jak taka sluszna i genialna ta wojna to moze zacznij swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Częstochowianie dziękują bushowi za wojnę w Iraku IP: 199.67.203.* 22.01.09, 12:56 Gratulacje za pomysłowość rodziny z Częstochowy, miasta klasztoru Matki Boskiej i miejsca pielgrzymek wiernych. Osobiście mam dystans do takich zagrywek, ale jak poczuli się naprawdę wierzący, kiedy przeczytali, że wierząca rodzina popiera rozwiązywanie konfliktów przez działania zbrojne ... hmmmm ... jeszcze raz pogratulować wiernym, ale chyba wiernym Bushowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty człek Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.chello.pl 22.01.09, 13:00 Myślę, że to zarypiasty pomysł z prezentami! Niech to będzie nasza nowa, koniecznie świecka,narodowa tradycja! Zróbmy listę- kto różaniec uklei z masy solnej dla Putina? Kto z zapałek skonstruuje miniaturkę Rydzyka dla Merkel? Dziwimy się, że inni nas widzą jako kartoflane terytorium, na nim ksiądz i flaga gejowska???? Koniecznie teraz zdjęcie listu na Naszą Klasę niech babeczka wsadzi. Zajmuje się kobita pierdołami to i zęby zaniedbała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leech Frapujące... IP: *.aster.pl 22.01.09, 13:00 W czasie wojny okupant określał partyzantów jako bandytów. Przeciwnicy komuny byli chuliganami. Żal mi Państwa Wronów. Przez ostatnie pół tysiąca lat ich Częstochowie zagrażali albo katolicy albo protestanci. Skąd obawa przed muzułmanami? "Rozumieją" świat tak, jak im go pokazują w telewizji lub, co gorsza, są cyniczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Zapomnieli jeszcze pocałować Busha w dupe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Bush dziekuje -Wrona kracze 22.01.09, 13:08 Droga Pani Wronowa! Ja tak na te zdjecie patrzec i patrzec i myslec sobie w moja glowa czy pani nie byc z Tykhotzina albo z Tscheladzi ? A jak szanownej mamusi byc na panienskie ? No i ta Maryja z Tschenstohova, to takie szczenscie,taki schmunc juz blisko tak do Raju. Ja pani zdrowie - pije wino i spiewam o Synaju! O, le. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja <a href="http://www.mp3.fronda.pl/jaceknarko/blog/list_od_g" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 13:12 wypociny pana Wrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy niech żyje religia miłości :D IP: 213.199.197.* 22.01.09, 13:19 Autorzy jakże odpustowego prezentu, częstochowianie, wyznawcy kultu Maryi Panny (sic!), rzymokatole, dziękujecie "obrońcy wolności" podobizną postaci z chrześcijańskiego mitu za coś, co jest grzechem głównym wg waszego Boga? Buhahahahahaha :) Nie przestawajcie nigdy bawić mnie swoją hipokryzją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam prezent! Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.chello.pl 22.01.09, 13:24 Państwo Wrony na urzędy! Marnujecie się w chałupinie ze swoimi pomysłami! Toż to Beger nie wpadła nawet na to! Giertych pewnie ssie kciuka z żalu, że nie posłał nawet mundurka jakiej armii! Odruch wymiotny zaistniał u mnie na tentychmiast! Podajcie Wrony swój adres. Chcę przesłać Wam to co wyhaftowałam. Mam też prawo obdarowywać kogo chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Macie prawo, ale lewa jakby wiecej IP: *.unassigned.ntelos.net 22.01.09, 13:37 Chamskie a bezmyslne opluwanie czlowieka to typowy objaw lewackiej degeneracji. Chyba wasi przodkowie, towarzyszu, chlali za duzo samogonu w swoich jurtach na Altaju, a i wycirucha pod garnizonowym murem wybrali w ciemnosciach i na kacu - bo potomstwo splodzila niezdolne do podcierania zadka. Moja rada to nasiadowka w wiadrze. Na owsiki nie pomoze, ale swedzenie sie zmniejszy - moze w wyniku przestaniecie pluc komuszym jadem. W kazdym razie, smrod zelzeje i srodowisko odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyBUSZZZZ Ale wstyd,czy polacy to naprawde glupole? IP: 81.80.26.* 22.01.09, 13:38 Gosciu konczy kandencje z poparciem tak malym, ze chyba najgorszym w historii Stanow, jest nie umiejacym sie porzadnie wyslowic popelniajacym ciagle gafy polglowkiem, a baba wyszywa mu matke Boska z podziekowaniami, TRAGEDIA. Mloda a glupia do reszty ta laska. Jeszcze sie tym chwali w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rrady Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską 22.01.09, 13:38 Dzięki takim właśnie ludziom (tak tutaj, ja i w USA) możliwe są te wszystkie okropności w Iraku. Uwierzyli w kłamstwa. Kiedyś było mi takich żal, bo wydawało mi się, że są jednocześnie bezwolnymi ofiarami propagandy. Teraz sądzę, że to jednak zdumiewające pomieszanie naiwności i hipokryzji. Zresztą, kto to jest w stanie stwierdzić? Bóg, do którego wznoszą podziękowania za przelanie niewinnej krwi? Jak widać ze śmierci bezbronnych ofiar cieszą się - dziękując jednocześnie Bogu! - nie tylko fundamentaliści islamscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.chello.pl 22.01.09, 13:45 Naród z pokolenia na pokolenie głupszy... Nieczytaty, niekumaty, nierozumiejący co się wokół dzieje. Nie można już obwiniać ustroju. Wychodzi ludzka głupota. No chyba, że to rodzina Busha, to wtedy geny troszkę usprawiedliwią kobiecinę. Pozbawić babeczkę praw rodzicielskich. Na kogo może wyhodować synka ? Na księdza? Takich już u nas dostatek. Na kartoflisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Porządni ludzie 22.01.09, 13:56 I pomysleć, że ta rodzina wie więcej niż cały uniwersytet lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj Re: Porządni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 14:10 a kto to jest lewak? Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: Porządni ludzie 22.01.09, 15:58 Gość portalu: goj napisał(a): > a kto to jest lewak? W skrócie: Taki co ma dwie lewe ręce i nie widzi świata dalej swego wyrka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Porządni ludzie IP: 94.251.142.* 22.01.09, 16:50 lewak to taki, po drugiej stronie od prawaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polacy Bush dziękuje częstochowianom za Matkę Boską IP: *.chello.pl 22.01.09, 14:07 My tu gadu gadu, a Wrony dumne ,że haft z podziękowaniem do SAMEGO Busha puszczony. Wrony nie kumają kompletnie o co chodzi. Może myślą jeszcze, że Krzyżacy za rogiem się czają. Komórka więcej w mózgu u bohaterów artykułu niż u kury rosołowej pozwala im trafiać do sedesu... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 potrafi odpowiedzieć sam sobie 22.01.09, 14:07 "Czyżbym znowu popadał w neoficką przesadę?" www.mp3.fronda.pl/jaceknarko/blog/mam_juz_dosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty O Matko Boska!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 21:05 Ty widzisz te wpisy i nie grzmisz.Ale zanotuj tych oszolomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz paranoja IP: 91.104.135.* 22.01.09, 14:16 wyslac tego wykladowce na ta wojne.skoro taki dobry i fachowy policjant to niech jedzie tam. a nie albo ksiazki o papiezu o cudach swoich dzieci i matce boskiej do prezydenta? na czyich plecach policjancie chcesz sie wybic? religi?albo sie jest policjantem albo filozofem zycia.wojen religijnych mamy mase na swiecie.pakuj sie i wyruszaj! masz za duze parcie na szkielko.po co o tym pisze gazeta? wyslal to jego prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: paranoja IP: 94.251.142.* 23.01.09, 22:32 > [...]wyslal to jego prywatna sprawa. Jesteś tego pewien? ;-) Poniżej cytat z blogu Pana Jacka. (pisownia oryginalna) www.mp3.fronda.pl/jaceknarko/blog/moja_wizja_swiata "Gdy upublicznyliśmy z żoną w prasie, radiu i telewizji list, który otrzymaliśmy od (już byłego) Prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki – Georga W. Busha z życzeniami i podziękowaniem za przesłany prezent, rozpętała się prawdziwa burza!" dalej autor pisze: "Dlatego też z niektórymi osobami spotkamy się w sądzie (wynająłem już znaną kancelarię prawniczą)." Oraz kończy słowami: "A wyjąca tłuszcza mnie nie interesuje. Podobnież z nurtem zawsze płynie g...." Czyli jak to jest? Nagłośnienie w mediach, to działanie czysto prywatne, nie obliczone na poklask "wyjącej tłuszczy" a jedynie z potrzeby serca? I jeszcze jeden cytat, "przerażający jest stan świadomości społeczno – politycznej tzw. społeczeństwa. Kształtuje się on gdzieś na poziomie jak to się nazywa w slangu młodzieżowym – rozwielitki." Nasz Autor, co jest "oczywistą oczywistośćią" do rozwielitek nie zalicza siebie, jak widać nie jest też "tzw. społeczeństwem". Nasuwa się pytanie, kim, lub czym jest w takim razie nasz Ulubiony Przez Media Autor? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Łubu dubu! Łubu dubu! 22.01.09, 14:37 A ja chciałem wysłać wyrazy poparcia do Prezydenta Bósza, Kaczyńskiego, premiera Tuska i każdego, kto jest na tzw. świeczniku. Każdemu z całego serca podziękuję z ZWŁASZCZA w imieniu półrocznego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: Łubu dubu! Łubu dubu! IP: *.socal.res.rr.com 22.01.09, 15:42 popieram rodzine Wronow, opinia polskiego motlochu nt Buscha sie nie liczy, moga co najwyzej poujadac na forum, i tak wasze zdanie polskie pieski ma puste znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj i ja dziękuję Bushowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 15:41 Ja też mu dziękuje dzięki niemu poznałem skąd wziął sie terroryzm, poznałem prowdziwych żydów, dowiedziałem się , że są gorsi od faszystów, poznałem kto tak naprawdę mąci na świecie i kto ma środki masowego przekazu Odpowiedz Link Zgłoś
sjj Re: i ja dziękuję Bushowi 22.01.09, 16:11 Gość portalu: patthecat napisał(a): > Kobieto, ten facet już teraz jest oceniany przez swoich rodaków jako jeden z > najgorszych prezydentów w historii kraju. Ze 150 bilionów dolarów nadwyżki > budżetowej zrobił dziurę na 500 bilionów, której Obama przez cztery lata nie > zaklei. I narobił takiego burdelu na bliskim wschodzie że ciągle nie wiadomo, c > o > z tego w końcu wyniknie. Poza tym, nie masz za co dziękować - tobie i twojej > rodzinie terroryści nie grożą. Matka Boska już wam mózgi powyżerała... Czerwona tépoto - S'wiétos'ci do terroryzmu Ty nie mieszaj!!! Terroryzm obojétnie w jakim wydaniu zawsze bédzie terroryzmem. Przez paré dziesiécioleci w XX w. czulis'my to na własnej skurze i 100 milionów ofiar oczywis'cie dla takich jak Ty to nic nie znaczy. Pan prezydent B. jerzeli ma na sumienu cos' nie tak - to niech mu Matka Boska pomoze. (Dobrze ze pan'stwo W.posłali mu), Od sprawiedliwos'ci nie ucieknie, tak jak zaden inny terrorysta. I ja osobis'cie w to wierzé i modlé sié za Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: i ja dziękuję Bushowi IP: *.chello.pl 22.01.09, 16:44 A czasem nie dałoby się tej gazetki katolickiej czytać pod względem poprawności ortograficznej? Byś chociaż człowieku jaką korzyść miał. Ale pomódl się teraz szybciutko za rozum dla Wrony, i o rozum dla siebie też poproś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: i ja dziękuję Bushowi i matce Boskiej IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 17:37 Jak pie...ie kogoś za te wszawe wypowiedzi ,co niektórych tłumoków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: i ja dziękuję Bushowi IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 22.01.09, 18:32 nie ma to jak dobre kino Lista Schindlera, Pianista ,Prawdziwa historia braci Bielskich , "Walc z Baszirem" no i lektura ....:):) Odpowiedz Link Zgłoś