Gość: Lotnik IP: *.premex.pl 15.11.03, 09:01 szczyt głupoty, ale cieszmy się, że u nas nie ma takich incydentów jak w Stanach, gdzie uczniowie bawią się prawdziwą bronią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 12:01 Przede wszystkim pani dyrektor Szyjewska nie panuje nad tym co dzieje się w zarządzanej przez nią szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenica Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:25 Pani Dyrektor nie mogła na tym zaponanować, ponieważ była w Warszawie. Nasze gimnazjum zostało wyróżnionie w programie "Skotrates Cwww.men.waw.pl/omenius". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 13:43 Szkoda Tomusia !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k 2a - kLasA tErRorysTów??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 14:38 od naszej Pani Szyjewskiej to się proszę odperełkować. Chodzę do tego Gimnazjum co prawda dopiero drugi rok ale sądzę że wszytsko jest OK. Ta sprawa już dawno by ucichła gdyby nie nieptrzebne ,,interwencje" ze strony gazety i policji. Czytając ten artykuł dosłownie się załamałam. Należe do tej klasy i byłam świadkiem tego wybryku.. To wcale nie było tak!!! Wszytsko poprzekręcaliście żeby była z tego jakaś afera!! Chłam który wcisnęliście na pierwszą stronę piątkowego wydania gazety częstochowskiej, miał być sensacją ubiegłego tygodnia. Faktycznie wiele osób poruszyła ta sprawa, ale co z tego skoro w tym jest tylko minimalne ziarenko prawdy!!! Wstyd mi za takich ludzi jak Wy.. myślałam że to ejst lepsza gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^bOrYs^_^ Re: 2a - kLasA tErRorysTów??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:00 anDz!k masz racje calkowicie cie popieram !! poprostu gazeta nie miala co wrzucic na pierwsza strone a szkola chciala zablysnac i byc slawana dlatego o tymsie gazety dowiedzialy a wszystko dlatego ze szkola jest biedna!! jak sami widziece co FLOTA robi z ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
chrabja Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę 16.11.03, 18:37 Gość portalu: kubek napisał(a): > Przede wszystkim pani dyrektor Szyjewska nie panuje nad tym co > dzieje się w zarządzanej przez nią szkole. Ooo... czyzby ktos zainteresowany stanowiskiem? a moze derekcja na odcisk nadepnela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^bOrYs^_^ Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:07 chrabja napisał: > Gość portalu: kubek napisał(a): > > Ooo... czyzby ktos zainteresowany stanowiskiem? a moze derekcja > na odcisk nadepnela? ejj stary co ty wiesz o tej szkole ?? ja tam przechodzilem 9 lat i wiem co to jest ta derekcja to jest poprostu wielka hala !! nic wiecej nad niczym nie umieja zapanowac jak sobie nie radza wzywaja policje i robia wieklie halo z tego. nie radza sobie nauczyciele nie umia nauczyc (sa wyjatki) w ogole ta szkola to plac zabaw heheehe kazdy robi co chce zero jakiego kolwiek rygoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenica Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:02 Jesli ktos chce sie nauczyc to sie sam potrafi nauczyc. Niektóre nauczycielki sa "dziwne" ale ogolnie mowiac jest O.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoła óczy Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: vodka:* 15.11.03, 13:14 "Prawdopodobnie będzie miał obniżone sprawowanie - mówi dyrektorka Pikuła." To sie chlopak zalamie :> Co on teraz zrobi... obniza mu sprawowanie... a wychowywac dalej nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z poszkodowanych Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 13:30 W tym artykule jest pełno niejasności. Wcale to nie był koniec lekcji bo lekcja trwała dopiero 10minut. I wcale w szpitalu z nami nie bylo cały czas pani wicedyrektor tylko nauczycielka histroii. A wicedyrektorka przyjechała dopiero wieczorem jak juz wszyscy wychodzili do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zburwersowany Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 14:09 Szkoda, ze nie pisaliście o innych przygodach w Gimnajzum nr. 22 w Czestochowie. Jak uczniowie zamkli zakonice w toalecie lub uczniowie wkradli się do klasy ukradkli a następnie ukradli telefon komórkowy. O kradziezy w szatnicah na w-f. To był chwilowy odruch głupoty. Tomasz jest dobrym uczniem, a cała klasa 2"A" cieszy sie bardzo dobrą opinią w szkole. Po co Policja ? A gazeta wyborcza wykazala sie brakiem profesjonalizmu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Jaką petardę to nie była petarda!!! IP: *.realestate.net.pl 15.11.03, 13:58 weźcie ludzie pogłupieliście?!?! to nie było tak!!! nic nikomu się nie stało to po pierwsze nie wybychło!!! tylko dym poleciał!!! i tylko śmierdziało przesadziliście z tym artukułem to tylko reklama dla tej szkoły!!! a nie wieli szum to nie ma sensu jejku takie rzeczy co żeście tu napisali to bzdura !!! to nie byla petarda!!!!! macie problemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.realestate.net.pl 15.11.03, 14:04 tylko szkoda Tomusia !!! gówno prawda to nie było tak!!! tylko tu szkoda Tomusia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx A dziennikarze jak zwykle wszystko przekęcają! IP: 213.199.204.* 15.11.03, 14:05 Po pierwsze to nie byla petarda! Po drugie nie bylo żadnych huków, ani wybuchów! Po trzecie nikomu NIC sie nie stalo! Po czawrte i ostatnie: dziennikarz jak zykle wszystko przekrecają, żeby tylo narobic szumu wokol calej sprawy, bo mają tanią sensacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 14:06 Potwierdzam ,że w artykule jest dużo nieścisłości.Zdarzenie w wyniku którego w klasie było trochę dymu miało miejsce na poczatku lekcji. Po wywietrzeniu klasy lekcja historii byla dalej kontynuowana , nikomu , nawet pani która była w największym dymie nic nie było.Na przerwie niektórzy uczniowie aby nie mieć lekcji religii zgłosili pani że ich boli głowa i żle sie czują . Pani skierowała uczniów do pielęgniarki a ta wezwała pogotowie ratunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna uczennica Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 14:25 Zgadzam się, że dziennikarze wyolbrzymiają wszystkie sprawy i żerują na jakiejś taniej sensacji! Chodze do tej klasy i znam moich kolegów i wiem, że to nie są terroryści. Dziennikarze mogliby zająć się ciekawszymi sprawami, a nie robić z mojej klasy zbuntowanych terrorystów! Ludzie uspokujcie się, nikt nie zginął! Ciekawa jestem co powie o tym nasza wychowawczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Siudeja Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 14:27 Co powie na to Pani Ślęzak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła osoba!!! TO NIE BYŁO TAK!!!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 15.11.03, 14:30 ej sorry w ogóle co wam jest sensacje sobie znaleźliście?!?!?! to nie było tak!!!!!!!! lekcja trwała dopiero 10 min. i pani na tablicy pisała temat !!! i po prostu to nie była wina tylko jednego ucznia tylko wszystkich chłopców!!! ale to nie było tak żeby kogoś otruć czy coś w tym stylu!!! Ludzie pomyślecie zanim coś napiszecie żeby cała Częstochowa o tym wiedziała sensacje żeście sobie znaleźli!!! najchętniej bym was tak opieprzyła że masakra !!! Ludzie pomyślcie zanim coś macie zamiar napisać!!!!!!! TO NIE WYBYCHŁO!!!!!!!!!! tylko dym poleciał jeszcze raz to powtórze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weźcie znajdzie sobie inne sensacje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: óczen tego gim Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 14:31 Buehhe widacze nasz zi0m ;) Czesciej prosimy o takie incydenty bedzie ciafie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 14:37 Ludzie ten artykuł tio bzdóra!!! Moja klasa tio nie wojna w Iraku! I gdzie podziala sie prawda?! Jak zwykle my uczniowie jestesmy przeklęci, prawda?! Ludzie, tio wy macie problem! Po prostu jestescie jak pasożyty!!! Tak psujecie innym opinie, zeby wiecej kasy zarobić! P.S. Ewa, nie pisz imon i nazwisk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErrOr aa tam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 14:44 ehh robicie z gówna jescze większe gówno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^bOrYs^_^ Yoooo ludziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 15:30 co wy kurwa pierdolicie ?? to wcale nie bylo tak !! a gazera chce to tylko ubarwic kurwa w jakie gowno wy chcecie biednego chlopaka wjebac !! kurwa mac !! ludzie ogarnijcie sie !! ja tez chodzilem do tego burdelu (gim 22) ladny syf ale to sie wytnie nie boj sie ziom nic nie bedzie huja ci zrobia kurwa ja nie raz takie waly robilem i huja mi zrobili bo oni huja ci zrobic moga hehehe stary nie przejuj sie tym olej to !! i ich !! stary koncz ta szkole i ja spalimy wtedy dopiero bedzie kupa dymu buehehehehe no ->>>---------> ludzie Wielkie Yoooooo LOŻA HONOROWA jest z toba !!!! nie zapomnimy o tobie :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Siudeja Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:00 Jesli wypowiadam się nie to mam zamiaru jako anonim. To jest moja sprawa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 19:57 Nie martw się ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 14:39 Ludzie takie sensacje to se wsadzcie w nos. Paranoja jakas! Poza tym zgadzam się, że nad naszym gimnazjum dyrektorka zapanowac nie potrafi i tyle! Nie nadaje sie do tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k idioci!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:00 brak mi na was słów... po 1: Pani dopiero pisała na tablicy temat..2: to byla tylko jakas glupia petarda z ktorej smierdziało, a nie wierze ze z nawdychania sie zwyklego smrodu mozna zginac..3: siedziałam w tej klasie i jakoś przeżyłam no więc coś mi tu nie gra.. 4: laska ktora powiedziala ze Tomuś uciekl normalnie przegiela. Tomek przyznal sie do winy, i z tego co wiem to cały czas towarzyszyl nam w szkole. Przeciez siedzialam z Nim na nastepnej lekcji!! zrobiliscie chryje i straszna masakre z normalnego wyglupu!! Szkoda ze nie zajmujecie sie czyms powazniejszym, tylko zeby zrobic afere przekrecacie fakty... a jezeli Tomek przez ten artykuł bedzie mial przekichane to nasza klasa nie reczy za siebie.. a myslalam ze ta gazeta to dobre czasopismo, z czasem poznalam ze jest to wielki chłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 15:01 lUDZIE CIO TIO??? TYLU MORDERCÓW, PEDOFILI, ZŁODZIEJI ITP. PO ŚWIECIE CHODZI, A WY NA BIEDNEGO CHLOPAKA SIĘ RZUCILIŚCIE!!! UCZEPCIE SIĘ ICH, A NIE BIEDNEGO UCZNIA!!! DRODZY DZIENNIKARZE, MOŻE NAPISZECIE O KORUPCJI W POLSCE I NIEKTÓRYCH GAZETACH??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brednie Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:04 to ine bylo tak nie czytajcie bredni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k reaktYwaCjA Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:12 Tomek jesteśmy z Tobą!!! jeszcze po dokładniejszym przeglądnieciu tego artyukułu chciałam dodać iż huku nie było.. poprostu przesadzacie.. ,,Nauczycielka odwróciła się od klasy, by coś zapisać na tablicy. Nagle rozległ się huk i pojawił dym.." przecież to jest maskraa!!! zadnego huku nie było, a na dodatek mało kto się zorientował że coś sie dzieje! siedze co prawda w najdalej postawionej ławce, ale nie zauważyłam aby ktokolwiek się przestraszył a co gorsze - zemdlał, po wachnieciu dymu! mówię wam ja na waszym miejscu to bym jeszcze dodała że Tomek tzn. zamaskowany zabójca wpadł do gabinetu z bronią w ręku i zakazał dzwonienia na pogotowie! na dodatek np. sprowadziłby swoja mafie ktora terroryzowalaby szkołe! buahahaha co za chłam ta gazeta ja nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:15 Mogę się założyc, że co poniektórzy tio specjalnie pojechali do szpitala, aby nie miec lekcji . Edytka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA REWOLUCJA Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 15:17 ZGADZAM SIĘ Z ANDZIĄ!!! TIO PARANOJA, ZEBY PRZYSZLOSC CHLOPAKOWI NISZCZYC!!! POZA TYM NIE TAKIE RZECZY U NAS W GIMNAZJUM SIE DZIALY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 16:09 Dziennikarze i inne instytucje opanujcie się ! Z błahej sprawy robicie wielką aferę ! Za swój głupi pomysł Tomek powinien otrzymać negatywną uwagę do dziennika i to wszystko , napewno on jak i jego koledzy nie wpadną już na takie głupie pomysły. Angażowanie w powyzszą sprawę Policji czy Sadu dla nieletnich jest bezsensu , szkoda tylko czasu na zajmowanie sie tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winowajca Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 16:17 dzięki za obronę, ale to i tak byl gkupi pomysl .chyba kazdy zauwazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:36 tak być niestety nie może.. tym razem ofiarą padliśmy My, a następni mogą czuć się gorzej poszkodowani.. Nie możemy dopuścić do takiej sytuacji. Całe szczęście że działam w ramach naszego Samorządu Szkolnego i będę miała głos w tej sprawie. Tego nie można zostawić bezczcynnie.. co do Winowajcy to poprosiłabym aby jednak zastanowili się wszyscy kto jest nim tak naprawdę. Ciągle jest mowa o Tomku który przyznał się do rzucenia tej petardy, ale przecież nie miał jej z powietrza. Myślę że niesprawiedliwie by było wymienić teraz chcociażby imię kolegi który przyniósł owe,,narzędzie zbrodni", ale miałabym na jego miejscu straszne wyrzuty sumienia.. Cała wina spadła na Tomasza.. :( Tomek jesteśmy z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik 22 Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:39 zgadzam się. Myślę że koleżanka bardzo mądrze przestawiła sytuację. Nie było nigdzie w artykule zauważone skąd ta petarda znalazła się w szkole. Odpowiedzialność niesprawiedliwie ponosi jedynie Tomek, a owy kolega który zaopatrzył go w tą rzecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhee Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:41 proponuję klasę w której odbyło sie to zdarzenie nazwać ,,KLASĄ TERRORYSTÓW" a przy wejściu do szkoły zatrudnic specjalistów w przeszukiwaniach. Z tego co wiem szkoła ubiegała się o psychologów a tymczasem potrzeban jest najbardziej ochrona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA Twarz IP: 213.199.204.* 15.11.03, 19:55 a moze twoja twarz nazwiemy polem bitwy, nio taka podobna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:43 będzie jak będzie narazie jest wielka afera wokół tej klasy. Nie długo każdy zapomni. a co do wypowiedzi owego anDz!ka to się zgadzam bardzo mądre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!! Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:48 mam propozycję.. należe faktycznie do tej szkoły. ta strona wpadła mi w ręce przez przypadek. cieszę się że głos potrafi zabrać ktoś z naszego Gimnazjum. z tego co się orientuję anDz!k był też świadkiem wydarzenia.. popieram Cie, ciesze sie ze istnieja takie osoby jak Ty w naszej budzie. myslalam ze tam sa sami konfidenci i tajnaki. 3maj Tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:53 chociaż jedna mądra wypowiedź.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram.. Re: SzkoŁa KonTRa GazEta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:06 popieram.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator ja co wy piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 16:48 co wy robice znam juz troche tomka i znam ta szole bo sam ja konczylem. to co tu sie stalo to jest nic w porownaniu do tego co sie dzialo w mojej klasie. nierupcie z tego afery pozatym to niejest tylko tomka wina. jak chcecie kogos ukarac to ukarajcie wszystkich chlopcow z tej klasy. nieniszcie chlopakowi przyszlosci kuratorem tylko odejmijcie mu pare smiesznych punktow pozdrowienia dla Pani Szwarc i Pani Slezak a dyrekcij niepozdrawiam do jej nigdy nielubialem a i zapomnialem o Pani Gawor najleprza nauczycielka matematyki i chemi ¶;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Popieramy IP: 213.199.204.* 15.11.03, 19:08 Aga popieram Cię i sądzę, że ładnie i kulturalnie określiłąś całą sprawę. Co do samej sprawy tio po prostu nie chce mi się gadać, poza tym ręce mi opadły, gdy patrzałam na ten artykuł!!! Ludzie tio nie zamach terrorystyczny tylko głupie zachowanie! Ja rozumiem, gdzyby Tomek podłorzył bombę, ale zeby z takiej pierdoly dorozsly robil taki problem.... A mówią, że my dzieci stwarzamy sobie problemy, a tu prosze! Tak poza tym, tio dla mnie ta gazeta, po tym artykule jest tyle warta co zuzyty papier toaletowy! Oczywiście bez obrazy! Nie mówie tego do osób tam pracujących. A ja myslalam, ze gazeta wyborcza pisze prawde...taka ladna sciema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** To moja szkola!! IP: 213.199.204.* 15.11.03, 21:37 To sie zdazylo w mojej szkole, w klasie mojej kolezanki. Czuc bylo jakby siarke za korytarzu, a karetke tez widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Uczeń odpalił na lekcji petardę IP: 213.199.204.* 15.11.03, 21:43 Wiele szumu o nic! Jestem uczniem tej szkoły i mówie, ze to co tu psize to chłam. To nie była petareda , tylko raca dymna. Nie było huku tylko kolorowy dym. Wcale nie było takiego zamieszania. Owsem bład, ze chłopak to odpalił, ale kierowanie tego do sądu dla nie letnich to BZDURA. Owszem konsekfencjie powinny byc wyciagięte, ale nie takie. Przeciez nikomu nic nie jest! Mimo , ze osobiscie nie za bardoz luboie chłopaka, który to zrobił , yoto jednka uważam, ze nie powinien byc tak surowo karany. Współczuje mu z całego serca. xxx jeżeli to czytasz toi wiedz ze jestem z tobą! Poowdzenia! Kiedysnie wierzyłem ,ale teraz soe przekonałem , ze dziennikarze robią ze wszystkiego TANIĄ SENSACJĘ! Brzydze sie wami i tą wasza wolnoscia słowa! MEDIA W POLSCE SADO DUPY! ZAKŁAMANE i SKORUMPOWANE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k PowRacA kLaSa tErRoryStÓw?? :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:09 fajnie wiedziec że należę do klasy terrorystów. Nasza klasa do tej pory cieszyła się doskonałą opinią w szkole, i nadal tak będzie! Sprawa z czasem ucichnie i sądzę że gdyby nie ta interwencja ze strony gazety i policji już w piątek wszyscy zapomnieliby o całym zajściu. jedynie możecie się cieszyć tym że wywołaliście tanią aferę na pierwszą stronę, a Tomek będzie odpowiadał za to przed kuratorem. Rzeczywiście wspaniała zasługa na waszym koncie.. To niedowiary że istnieją tacy ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anDz!k Re: GAzetaa Wyboracza - chłam i korupcja! bu haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 10:14 dzięki drogi Kolego ze szkoły. Cieszymy się że nasza klasa ma taką a nie inną opinię wśród uczniów naszego Gimnazjum. W sumie nie takie rzeczy działy się w naszej szkole, a wszytsko przechodizło cichaczem. Jeżeli już odważyłeś się na wymienienie naszej klasy ɚa> to myślę że i Ty nas lubiłeś. Myślę że w poiedziałek gdy rzeczywiście zaczną się jakiekolwiek komplikacje co do sytaucji naszego drogiego Tomusia, można zacząć działać. Nie popuścimy tego płazem, a w szczególności kilka osób z mojej klasy w tym Ja. Cieszylibyśmy się ogromnie gdyby w naszej obronie stanęli inni uczniowie. Tomek poprostu miał chwilowe HALOO i podejrzewam że gdybym to Ja miała wtedy w ręce ta petardę zachowałabym się identycznie. Zrobili z tego chryję na cała Czestochowe nie mowiac juz o tym ze jestesmy znani w calej szkole.. Nie chce przklinac ani ubliżać gazecie chociaż by wypadało. Odwalcie się od Nas. Chcieliście chryji?? trafiliście na złe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś