Gość: olcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:48 jesli jestescie zainteresowane paznokciami akrylowymi na terenie czestochowy piszcie na moj email: ssyrenka@wp.pl co uwazacie na ich temat!!piszcie!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:50 dodaje ze robie paznokietki profesjonalinie i w przystepnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:45 jaka cena? ....a potem ile za uzupełnienie ?podaj telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: paznokcie akrylowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:02 paznokcie trzeba obcinac, nie hodowac, a co gorsza doklejac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:00 wiec numer podam Ci emailem jesli chcesz oczywiscie... ale pirew ty musisz do mnie napisac :) albo podac mi twoj e mail!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:20 Paznokcie akrylowe są super nigdy nie dochowalam się swoich zawsze lamaly mi się jak juz byly efektowne .Przekonalam się ze wszystkie kobiety zwracaja uwagę na wyglad dloni i wtedy czuje się jak bardzo taka mala rzecz cieszy .Jesli jesteś dokladna i malujesz artystycznie to podaj tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 19:29 Gość portalu: misia napisał(a): > Paznokcie akrylowe są super nigdy nie dochowalam się swoich zawsze lamaly mi > się jak juz byly efektowne .Przekonalam się ze wszystkie kobiety zwracaja uwagę > > na wyglad dloni i wtedy czuje się jak bardzo taka mala rzecz cieszy .Jesli > jesteś dokladna i malujesz artystycznie to podaj tel. no własnie reklama zrodłem handlu ...ja tez bym skorzystała jesli taniej niż....w salonie u kosmetyczki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolus Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:23 Znam autorke tego anonsu , polecam ja goraco Jest przemila , kompetentna w tym co robi, i pieknie ozdabia a dłonie wygladaja cudnie i naprawde jest tania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:14 Prosze napisz cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: paznokcie akrylowe IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 19:48 a czy Myszków też wchodzi w rachubę?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:12 hej wszystkim wiec cena paznokietkow to 70 zl a odnowa 35 paznokcie s a naprawde wytrzymale.moge to stwierdzic gdyz moja mam je nosi i nic jeje sie nie dzieje a w domu robi wszystko!!!! jasne myszkow tez ale ja raczej nie jezdze po klientkach tylko wole aby to do mnie przuyjezdzano!! ladnie maluje choc moze nie idealnie bo w koncu sa to reczne malunki ale mnie sie podobaja. robie to od 2 miesiecy wiec bardzo wymyslne wzorki sparawiaja mi jescze klopot ale co do wykonania akryli to ukonczylam kurs i mam certyfikat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: paznokcie akrylowe 24.11.03, 19:45 rewelacja, super tanie tylko jakim akrylem robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:20 zblizaja sie studniowki i sylwester czy nadal robisz te rewelacje i czy mogę umowic sie mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:16 ja rowniez bym chciala takie cacko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 11:22 Kochana podaj jak można się z tobą umówić na paznokietki, zbliżają się studniówki i trzeba chociaż raz DAMA BYĆ I PODAĆ PIĘKNĄ WYPIELĘGNOWANĄ DŁOŃ, tym bardzielj jeśli dobry akryl to przetrzyma wieki i tylko będziemy nadlewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:50 Witam Jasne ze robie jescze paznokietki, a jesli chcecie sie umiwic to napiszcie na e-mial ssyrenka@wp.pl i podam wam numr telefonu do mnie.Akryl mam bardzo dobrej amerykanskiej firmy Ez-flow dodam ze jest on bardzo wytrzymalay. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:18 no wiec i ja sie skusze na takie paznokietki w koncu sylwester, studniowka, juz sie nie moge doczekac... :) juz do Ciebie napisalam e-maila i czkam na twoja odpowiedz pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:02 Mam nadzieję że jeszcze nie podniosłaś ceny bo w salonach takie byle jaki to kosztują teraz 150.00. Odezwę się do ciebie w najbliższym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:55 Mimo iz w naszej cze-wie ceny szleja, moje sa stale i biore tyle ile napisalam. Jesli chcesz przed sylwestrem to napisz mi na e-mail w najbliższym czasie bo przed sylwestrem ma niewiele wolnych terminow, ale mysle ze dla kazdej klientki znajde troszke czasu. Polcam bo warto!! pozdrawiam i Życzę cieplych, rodzinnych i wesolych SWIAT BOŻEGO NARODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:58 numer tel podam wam e-mailem, aby mialy go tylko osoby zainteresowane !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:48 jeśli ktoś bierze leki hormonalne lub antykoncepcyjne to nigdy akryl ani żel nie będą się trzymać , j olcia czy ty robisz na ezy flow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 17:37 Kama masz racje, przy przedłużaniu paznokci trzeba zwrocić uwage na kilka rzeczy i jedna z nich jest ta o ktorej napisałaś. Tak! Paznokce wykonuje akrylem EZ FLOW, gdyz jest jednym z najlepszych, a wysoka jakość produktów to podstawa, ktora wraz z umiejetnościami gwarantuje najwyższa jakośc paznokci a co najważniejsze zadowolenie klientki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 11:51 witm Dziewczyny polecam wam Ole, gdyż sama właśnie zrobiłam u niej paznokcie, są przesliczne. Mam teraz studniówke i uważam ze chociaż w ten dzien trzeba wygladać pieknie! trzymajcie sie ccieplusio!! Odpowiedz Link Zgłoś