Dodaj do ulubionych

TRW - osada niewolników

05.03.09, 21:00
To jak państwo w państwie,gdzie nie szanuje się pracowników, a najgorsze jest
to, że bardzo często pracownicy wzajemnie się nie szanują. Moje prywatne
zdanie, choć dowodów nie mam to ten zakład przyczynił się do blokowania
inwestycji w Częstochowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: TYM Re: TRW - osada niewolników IP: *.chello.pl 06.03.09, 09:50
      zobacz ile zarabia tam pracownik produkcyjiny cyrka okolo 400Euro
      kiedy pracowali unich ci z Worda to dopiero bylo pokazane czarno na
      bialym jak ich nieszanowali ci co byli juz w TRW czemu nieszanowali
      bo zarabiali po 200Euro cyrka wiec pytasz czy ci co tam nadal sie
      miedzy soboa szanuja??nie!!!!bo pracuja za 400Euro wiec skoro
      pracuja za marna zapomoge to jak moga miec szacunek do siebie i do
      otoczenia to niezazdrosc przemawia tylko suche fakty
      • Gość: taktak Re: TRW - osada niewolników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.03.09, 13:52
        TRW to obóz pracy, ale i tak ci, którzy tam pracują ( większość na
        pewno)uważają, że złapali pana Boga za nogi i dla nich dostać się do TRW do
        prestiż. Jak tego słucham to tylko jedno myślę : żenua i żal
        • Gość: pan niewoli Re: TRW - osada niewolników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 15:03
          Obóz pracy się znudził teraz czas na "osadę niewolników", fajnie,
          powiew wiosennej świezości.
          Płaca przerażająca jeśli ją porównać z zachodem, to jesteśmy wioską
          na zboczu Europy i możemy sobie pociumkać marzenia.
          400 euro to jest żenadne, i nie ma żadnego zdziwienia na
          nieposzanowanie swojej pracy i zakładu i generowanie negatywnych
          opinii o nim. Jestem za tym, żeby wywalić ekipę zarządzającą bo
          rzeczywiście spróbowała i udało jej się wyhodować kilka tysięcy
          niewolników z tysiącami innych to się raczej nie udało. Ale nie
          jestem pewien czy nie.
          Czy TRW blokuje inne inwestycje? A to jest b. ciekawa kwestia - jak
          ktoś cos wie to bardzo chętnie niech się wypowie. Bo rzeczywiście,
          kto wie, czy tu nie ma prawdziwego ostrego jak sto brzytew naraz
          haczyka i stało się zło, bowiem TRW chciało mieć dla siebie "siłe
          roboczą" miasta. Jednak atrakcyjność pracodqacy zmalała ostatnio do
          poziomu zero i chyba możemy mówić o dużym D.
          • Gość: on Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 18:10
            TO wcale nie jest oboz pracy tylko ludzie sami sobie gotuja ten los bo ktory jest szybki w pracy a rozumu ma tyle co strus robi wszystko aby pokazac sie przelozonym za to ma kilkaset zlotych wiecej a kiedy wyciagnie norme daje go sie na inna linie pan dyrektor poklepie po ramieniu, slabszego wyrzuci i oto chodzi ludzie zastraszeni gryza sie midzy soba
            • Gość: Czesław Re: TRW - osada niewolników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.03.09, 18:24
              Policzcie sobie pieniądze jakie zarabiacie , jeżeli jest mniejsza premia tzn.
              taka jak za styczeń ( - 100 zł ) , jeden dzień bezpłatnego w miesiącu ( - 100 zł
              ) i teraz płatny przewóz ( bilet miesięczny około 100 zł ) to zarabiamy na
              miesiąc mniej o 300 zł !!

Człowiek nie jest taki aby za nic wypruwał sobie flaki !!
            • Gość: onnnnn Re: TRW - osada niewolników IP: 77.87.124.* 06.03.09, 18:57
              tak zgadza się ludzie sami to powodują, ale z drugiej strony zastraszanie i
              mobbing jakie tam panują w postaci jeśli nie zrobicie to zostajecie na 12
              godzin, albo szybciej... mało... jak liderki poganiają to co ci ludzie mają
              zrobić mają rodziny na utrzymaniu.
              Tyle mówi się o kryzysie a ten kryzys w Częstochowie na rynku pracy jest od dawna.
            • Gość: Pro Re: TRW - a miało być tak dostatnio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 12:38
              magia wielkich liczb, kursy manipulacji, socjotechniki + systemowe
              pranie mózgu podziałały na wyobraźnię mas:
              2006-10-11, ostatnia aktualizacja 2006-10-11 00:00, sj

Co najmniej 600 osób, a być może nawet 1000 (a może 2000 ?)
              Doceniono naszą aktywność i nietuzinkowe podejście do pracy. (A
              papier jest cierpliwy).

miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,3678996.html
              W środę symbolicznym wbiciem szpadla rozpoczęto inwestycję, która ma
              powstać w ciągu niespełna roku. Będzie kosztowała około 30 mln
              dolarów.
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/51,48725,3678996.html?i=0
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/51,48725,3678996.html?i=1
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/51,48725,3678996.html?i=2
              Były obietnice:
              Zapewniał, że dzięki rozwijającemu się zakładowi szansę na
              znalezienie atrakcyjnej pracy będą mieli absolwenci naszych wyższych
              uczelni, zwłaszcza Politechniki Częstochowskiej.

Częstochowskie fabryki TRW są największymi zakładnikami kryzysu
              koncernów automotive w Europie.
              • Gość: MC Re: TRW - a miało być tak dostatnio IP: 194.168.231.* 09.03.09, 17:48
                Ale fran z tego goscia, jakiegos innego do reprezentowania zakladu by wybrali.
            • Gość: TYM Re: TRW - osada niewolników IP: *.chello.pl 08.03.09, 12:05
              di Ciebie on i tu masz racje za 400euro widac jak mozemy sie piek
              nie sami upodlic ale to sa zagrywki rodzinne w tej firmie tych z
              kierowniczych stanowisk produkcyjnych do tych na dole na dole im
              rodzina pomaga zeby oni wzilei niepropolcjonalne premie a pozniej
              dola tak sie robilo w zakladach komunistycznych ale tamz zwiazek
              niec niemogl robic bo grozila Syberia wiec drodzy upodleni w TRW
              pracownicyt sami ze soba sie pieknie dogadajcie jak ma wygladac wasz
              zwiazek i choda do gory bo jak nie to fru z zakladem nieboimy sie
              biedyy bo tu na dzis wiecej neizarabiacie a co najgorsze okolicznym
              pracodawcom dajecie swa miarke i tu widac ze niewarto inwestowac w
              czestochowie bo to ze sila robocxa za darmo to jeszcze maly fikusik
              ale niem jak pomocy udzielic inwestorom bo skoro zarabiacie cyrka
              okolo 400euro to z tego podatek a z podatku jak mozna udzielic
              pomocy przyszlym inwestorom no pytam z czego???????jak kiedys
              przyjmiecie taki tok rozumowania no to mozna w czestochopwie rodzic
              dzieci psize to do kobiet i zamieszkac bo nawet tu niema zadnej
              plantacji zeby bylo co zjesc z glodu!!!!!!!!!
              • Gość: inny Re: TRW - osada niewolników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.03.09, 12:30
                " Róbcie dzieci bo kto będzie pracował na nasze emerytury " - jak słyszę to w tv
                to mnie śmiech rozpaczy dopada . Dostając za wypłatę 400 euro to można jedynie
                wyprodukować kolejne pokolenie niewolników przyszłych fabryk !

--z innej bajki
    • Gość: oll Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 23:34
      Czytając te wszystkie wypowiedzi na myśl mi przychodzi,że te
      wszystkie posty pisane są od niezadowolonych pracowników.To pytanie
      PO CO TAM JEDEN Z DRUGIM ROBISZ? ZWOLNIJ SIĘ I SIEDZ NAZ ZASIŁKU I
      BĘDZIESZ MIAŁ LEPIEJ ALBO KUP SOBIE GĘSI I MOŻEŚ JE PAŚ-I MASZ WTEDY
      ZAJECIE JAK LALA.
      • Gość: inna Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 00:20
        to że pracownicy sa niezadowoleni to wiadomo juz od dłuzszego czasu,nikt nie bedzie zadowolony z tego ze ktos odbiera coś co kiedys dał. wszystko drozeje,wszystko idzie w gore i zarabiajac mniej niz 4 lata temu nie da sie za bardzo wyzyc.dodam ze wymagania coraz wieksze a na paskach niestety coraz mniej widac.
        • Gość: koniec Re: TRW - osada niewolników IP: 94.254.192.* 07.03.09, 06:33
          Ale ja czegoś nie rozumiem?Tylko TRW istnieje w tym mieście?Też tam pracowałem przez Workera potem odszedłem i znalazłem inną (lepszą) pracę.Myślę że większości z tam pracujących nie chce się po prostu szukać czegoś innego i narzekają potem a dyrekcja to wykorzystuje..Niech wam dalej przykręca śrubę a wy nic nie róbcie i patrzcie albo zwolnienia albo pracy za 600 zł...Czego wam oczywiście nie życzę.
          • Gość: warlock Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 07.03.09, 07:03
            Chodzi o to ze ci ktorzy pracuja w Trw do niczego innego sie nie nadaja.To
            zbieranina wszelkiej baraniny osiedlowej oraz tumanow z okolicznych
            wiosek.Tapicer,kucharz i murarz. Jak maja sie szanowac wzajemnie kiedy nie
            wiedza nawet co to znaczy.Pojesc popic i popier-lic ,oddac stolec i po
            sprawie.To prosci ludzie ktorym ta fabryka uratowala zycie.
            • Gość: koniec Re: TRW - osada niewolników IP: 94.254.192.* 07.03.09, 07:20
              W dużej mierze masz rację spora część taka właśnie jest jak piszesz.Ja się dziwię tylko tej mniejszości która mogłaby naprawdę znaleźć jakieś inne zajęcie gdyby tylko choćby trochę chciała to zrobić. Pozdrawiam
              • Gość: do warlock Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 07.03.09, 08:19
                jak nie wiesz ch-ju jak tam jest to po co się odzywasz i jak możesz tak pisać o
                ludziach których nie znasz kretynie ludzie prości są wszędzie a nieraz a nawet
                często człowiek prosty ma więcej honoru i kultury niż wykształcony(?)więc w-laj
                z tego forum
                • Gość: marek Re: TRW - osada niewolników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 10:12
                  Wiecie co wszyscy macie w jakims tam stopniu rację! Ale to wcale nie oznacza że trzeba się obrzucać błotem na forum.
                  A co do pracy w TRW pracowałem już w gorszych miejscach jak TRW np. w gommie, rozlewni wody i takich tam popierdółkach gdzie nie trzeba mieć kwalifikacji. A tak sie składa że najwięcej narzekają ci co nie mają specjalnego porównania jak wygląda praca fizyczna u innych przedsiębiorców.
                  Sam niedawno studia skończyłem ale to wcale nie oznacza że trzeba się odnosić do ludzi bez wykształcenia z pogardą, nieraz jest tak że czlowiek bez wykształcenia reprezentuje więcej od tych z "wykształceniem".
                • Gość: agnieszka Re: TRW - osada niewolników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.03.09, 10:15
                  zamknij sie prostaku
                • Gość: warlock Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 07.03.09, 20:43
                  Kto ci powiedzial,ze nie wiem jak tam jest? Na stołowce sie dowiedziałes
                  baranie? Ja nie pisze o ludziach prostych,ktorzy tam pracuja,ja pisze o
                  prostakach i zakutył łbach miedzy innymi takich jak ty .Jestes w stanie to
                  zrozumiec i wyłapac roznice ?
                  • Gość: do warlock Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 07.03.09, 21:05
                    debil-prostak to ty jełopie jeden!!!!!!!!!!
                • Gość: mazak Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 23:16
                  no z tą kulturą to kłóciłbym się...
            • Gość: onnnnn Re: TRW - osada niewolników IP: 77.87.124.* 07.03.09, 11:07
              sądząc po twojej wypowiedzi to sam jesteś prosty
        • Gość: TYM Re: TRW - osada niewolników IP: *.chello.pl 09.03.09, 22:51
          do nika inna dlugo czekalem na takie pisanie istwierdzenie
          faktow!!!!!macie stali pracownicy to na co zaslugujecie!!!a teraz
          troche w pamiec ruszymy i zobaczymy pracownikow wynajetych jak oni
          musieli sie starac za 1100zl znaczy 240Euro i co nikt z pracownikow
          stalych z TRW niewidzial bo mial opaske na oczach i byl dumny ze ma
          wiecej i jest na czas dluzszy w tej firmie i slyszlem jak ci sie
          niepodoba to zmien prace!!jak by byli wlascicielami tej firmy ale
          teraz psuty smiech ja juz mam zajete miejsce na krawezniku ciekawe
          kto wam je ajmie chyba zony kochanki badz dzieci pozdrawiam ludzi
          ktorzy opluwali zalozenie zwiazku pracownikow TRW a to tylko ze
          strachu
          • Gość: mamzadanie Re: TRW - osada niewolników IP: 77.87.124.* 10.03.09, 16:42
            święte słowa tak było, pracowałem przez worka to wiem.
      • Gość: onnnnn Re: TRW - osada niewolników IP: 77.87.124.* 07.03.09, 11:05
        dlatego każdy tam robi bo każdy chce jakoś rodzinę utrzymać a to że alternatywy
        nie ma to już nie nasza wina. A gęsi to sama sobie paś.
    • Gość: pan Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 10:54
      TRW =

Tu
      Robiom
      Woły

:>

niedawno był na forum temat gdzie jakiś ćwok wrzucił filmiki z komórki jak
      chłopaki z trw zamykali się w katagach i zachowywali jak debile, po 2 dniach
      udało mu sie załatwić "usunięcie" tematu jak się połapał co zrobił ale ja filmik
      mam i mogę tu pokazać co tam za "elita" pracuje :)
      • Gość: onnnnn [...] IP: 77.87.124.* 07.03.09, 11:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: do pan Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 07.03.09, 15:14
        dawaj ten filmik jak możesz
    • Gość: stefan Re: TRW - osada niewolników IP: 77.87.124.* 07.03.09, 13:37
      TRW - Tyracze Robole Woły
      • Gość: Menel Re: TRW - osada niewolników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 13:50
        Trzeba Robic Wiecej :)

Ja tam pracowalem i nie bylo tak zle- praca fizyczna, taka jakiej
        szuka kazdy uczciwy czlowiek, ktory chce sie utrzymac, lub swoja
        rodzine. To nie jest akwizycja, sprzedaz, czy ulotki. Pracujesz i
        masz placone za to co robisz, wyplata pewna, wiec nie ma co wylewac
        zali z nudow:)

Wku... tylko Worker, ktory tnie pensje, na cale szczescie juz maja
        caly etat
        • Gość: Do menela Coś ci jebie jaki cały etat IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 14:10
          1/4 etatu i na miesiąc .Mówimy o workerze
    • Gość: oll Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 14:35
      DO piszących pod nazwą "warlock i pan" to co Wy jesteście inni,że
      tak piszecie bo wasze wypowiedzi świadczą tylko o waszym małym
      rozumie jeżeli jeszcze jest ????????????????????????
      A na każdym forum są ludzie którzy podnosza ciśnienia innym i
      mieszaja a Wy się do nich zaliczacie..... Sorki jak was urażam ale
      WY terrrrrrrrz obrażacie ludzi pracujących w trw.
      • Gość: do oll Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 18:53
        Tez popieram ,pisałem do menela , ze nie ma calego etatu.Ludzie
        szlochają , a swojego zycia nie umieją ulożyć.Nikt nigo nie
        zmusza.Są dotacje , z urzędu pracy , brać kasiorę i prowadzić
        biznes.Ale kto napisze o pmyśle na ten biznes.Lol
        • Gość: on Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 21:26
          jA MAM PLAN BIZNES PO PROSTU ROBIC CALE 7,20 SWOIM ROWNYM TEMPEM NIE PRZEJMOWAC SIE CZY ZEJDA ZALECANE SZTUKI PRZEZ PANA DYRKTOA 8H I W POLE POZDRAWIAM.PS.TEMPO MAMY DANE OD PANA BOGA NIE ZABIJAJMY SIE I NIE ROWNAJMY DO PRZYDUPASOW
          • Gość: zuch Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 13:19
            no przecierz to taka super firma - amerykanska hehe. Takie samo
            guwno jak wszysko co z kraju tepych grubych amerykanow. Po stokroc
            wolalbym robic u czestochowskiego garazowca wyrabiajacego medaliki
            jak w trw
            • Gość: do dupy Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 21:17
              Chyba hiszpańska.A tak zbieraj złotówki i napie...j
              medaliki .Powodzenie głupcze.
            • Gość: do zucha Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 21:19
              Chyba hiszpańska.Zbieraj złotówki i napie...j głupcze.
              • Gość: ythu Re: TRW - osada niewolników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.03.09, 21:59
                chyba jednak amerykanska...Dalphimetal hiszpanski to spolka przejeta przez trw
                ...wiec zostal bym przy stwierdzeniu amerykanska
                • Gość: Arek Re: TRW - osada niewolników IP: *.Dorm7.NCTU.edu.tw 09.03.09, 10:17
                  CZemu się dziwicie, zobaczcie co się wczoraj działo pod Media, jacy ludzie takie
                  miasto, jechalem na CB i slyszalem tyle komentarzy od kierowcow przejezdzajacych
                  przez Częstochowe że ... ludzie pazerni na kase, za 2 zł by się pozabijali
                  • Gość: wojtek Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 09.03.09, 10:54
                    dokładnie masz rację!
                    • Gość: wojtek Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 10.03.09, 00:40
                      widzisz wojtek jaki ty prosty ch-j jestes :)
                      • Gość: wojtek Re: TRW - osada niewolników IP: 195.205.202.* 10.03.09, 19:16
                        tak prosty jak wszyscy
                        • Gość: do wojtka Lecz sie IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:45
                          czy ty nie masz rozkojarzenia jażni.Ale to da się uleczyć.
                          • Gość: pan Re: Lecz sie IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 03:35
                            Tu

Robiom

Woły

:)))))))))
    • Gość: marek I popatrzcie na siebie...wszyscy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:01
      Co w ze sobą reprezentujecie? Tylko pokazujecie całej Częstochowie kto pracuje w TRW.... dzięki takim jak WY wstyd się przyznać gdzie sie pracuje!!! Czemu pracownicy gommy (BT) czy jakichś tam innych zakładów nie obrzucają się tutaj błotem...no czemu?

A ja wam powiem...anonimowość was do tego popycha i to że bezkarnie mozecie się tutaj obrzucać błotem....WSTYD mi nie za zakład tylko za takich jak wy! Szkoda tylko tych normalnych, dlatego że jest ich tam całkiem sporo tylko że nie krzyczą na forum jak wy!
      • Gość: jvjjlll Re: I popatrzcie na siebie...wszyscy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 04:08
        Normalni w TRW .Dobre HA HA HA HA.
        • Gość: Maike( Krzepice) Re: I popatrzcie na siebie...wszyscy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 10:55
          To WORKER rekrutuje do TRW czy nie? Czy sa przyjecia?
          • Gość: aga do osoby z Krzepic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:37
            Są zatrudniani pracownicy WS którzy już wcześniej pracowali(najlepsi-
            umiejętności,absencja chorobowa itd.)
            Parę słów dla osób nie pracujących w TRW.
            Osoby które skrytykował na forum Marek są to takie osoby które nie
            umieją się zachować ani w pracy ani tu.Są to jednostki,majace
            problemy ze sobą , natomiast pozostałe osoby pracujace w TRW to
            młodzi lub wieloletni odpowiedzialni pracownicy
        • Gość: marek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 13:19
          Gość portalu: jvjjlll napisał(a):

> Normalni w TRW .Dobre HA HA HA HA.

No właśnie:/...są tacy
        • ewelina2024 Re: I popatrzcie na siebie...wszyscy!!!! 12.03.09, 19:39
          tak są normalni w TRW jak do nich nie należysz to się nie odzywaj
          • Gość: do eweliny Re: I popatrzcie na siebie...wszyscy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 21:27
            A czy może pani opisac po czym taką osobę można poznac w trw.Po zachowaniu czy
            może bardziej po wyglądzie.
    • Gość: mamzdanie Gdybym wiedział że będziecie tu się tak wyzywać... IP: 77.87.124.* 11.03.09, 22:04
      Gdybym wiedział że będziecie tu się tak wyzywać, nie rozpoczynałbym tego tematu.
      • Gość: marek Re: Gdybym wiedział że będziecie tu się tak wyzyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 23:34
        W kwesti TRW to trzeba być bardzo uważnym w doborze tematów....hmmm ale wiesz co w sumie jaki temat byś nie zaczął to i tak skończy sie na bluzgach dlatego że na forum siedzą cały czas te same osoby wiecznie z życia niezadowolone i pracujące w TRW, na nasze nieszczęście.
        Pewnie wesoło nie jest ale mogło byc wiele gorzej.

Pozdrawiam
      • Gość: aga do mamzdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:19
        Nie bądź takim niewiniątkiem , bo nazywając TRW osadą niewolników to
        prawdopodobnie ty najbardziej namieszałeś i obraziłeś osoby tu pracujące.
        • Gość: Czytelnik Re: do mamzdanie IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 12.03.09, 16:41
          Znajomy pokazał mi publikację wewnątrzzakładową na poduszkach opisującą na co są
          narażone Panie z MegaService sprzątające w WC.
          Tego się opisać nie da - jeśli te same osoby się tu publicznie ywpowiadają to
          nieźle tam musi być - zaczynam sobie wyobrażać czemu szefostwo taki bat kręci......
          Niektóre akapity z lektury przywołują na myśl zwierzęta....nie ludzi
          • Gość: inna Re: do mamzdanie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 20:36
            no wlasnie nigdy nie bylo skarg na temat łazienek a teraz sa(zastanawiam sie czemu?)ja korzystam z damskiej i nie zauwazylam niczego szokujacego...
            • Gość: wq to tematy zastępcze IP: *.realestate.net.pl 13.03.09, 23:43
              a aktualne tematy są takie że obecnie trwa kampania przeciwko tym pracownikom
              którzy jeszcze tam pracują - stoja naid nimi pomocnicy i pomocnice wieloryba i
              wymuszają przyspieszenie zap ier dala nia o jakieś 30% aby wyrównać brak
              pracowników tymczasowych których zwolniono a których obecnie brakuje ponieważ
              zamówienia wróciły do poprzednich wielkości - patrzcie ludzie w dobie kryzysu
              nie ma kto robić bo wieloryby nie chcą zatrudnić spowrotem ludzi tylko chcą
              wydusić więcej z tych którzy tam jeszcze zostali. Obecna kampania wykracza poza
              wszystko co się działo w latach ubiegłych.

A wasz prezydent dobrego miasta na to patrzy. Ciekawe jakie jest jego zdanie.
              Może im postawi jaki pomnik. A może kapelana? Przywołano tutaj zdjęcia jak
              cieszył ryja gdy kopano kamień węgielny , teraz pewnie też cieszy ryja jak
              słyszy że zakłądy w regionie "optymalizują koszty" .

Obecnie najpotrzbnieszym narzędziem w TRW jest stoper. A karetki wjezdzają i
              wyjezdzają prawie codziennie. Ale to nic - lekarze w nich oraz ci co jadą nogami
              do przodu to nie jest nikt znany.
              Pa
    • Gość: wolny człowiek Re: TRW - osada niewolników IP: 94.251.133.* 12.03.09, 17:40
      niewolnicy z trw, narodzie uciskany przez klikę rodzin rządzących tą
      firmą. zastanawiacie się jak to jest , że upokarzają was absolwenci
      zaocznych studiów które kończyli w wieku lat ponad 30-stu? jest to
      proste jak 2x2. Wyjaśniam, jak się ma układy w samorządzie, to od
      amerykańców dostaje się wysokie stanowiska, a później żonę, syna,
      córkę się zatrudnia. JAk kiedyś ciężko było się tam dostać, a teraz
      co królestwo obłudy upada? I dobrze, nawet nie szkoda mi
      pracowników, sam tam pracowałem, ale się zwolniłem w porę. Nie lubię
      być upokarzany, ale większość nawet to polubiła, stali się tacy jak
      ich szefostwo, obłudni, zakłamani. Dobrze się stało " Częstochowa to
      dobre miasto:JPII, a ja dodam od siebie, ale Bóg sprawiedliwy i
      kłamliwych karze!!!
      • Gość: mika Re: TRW - osada niewolników IP: 83.16.17.* 12.03.09, 20:25
        Koto karze wam się upokarzac? Nikt nie może nas do niczego zmusic. A
        skoro są tacy co się dają ...niech mają pretensji co do swego stanu
        życia ale wyłącznie do siebie samego
    • Gość: pan Re: TRW - osada niewolników IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 03:35
      Tu

Robiom

Woły

:)))))))))
    • Gość: olo Re: TRW - osada niewolników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 11:14
      Ot pir-olona inteligencja zarządzająca dzisiaj tymi wszystkimi zakładami,ale w
      niedziele do kościółka lecą się pomodlić.Polacy to naród najbardziej wierzący
      bynajmniej za taki się uważa i zarazem najbardziej wredny i fałszywy.Szkoda że
      Hitler przegrał wojne.
      • Gość: maria gi-work ponownie zatrudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:50
        Piątkowy pośrednik ,zapewne znowu tylko na dwa tygodnie
        • Gość: maja Re: gi-work ponownie zatrudnia IP: 83.16.17.* 20.03.09, 22:11
          podobno znowu ciężko z pracą w trw-u.zamówienia były tylko przez dwa
          tygodnie i znowu porażka jest.
          • Gość: praca wekendy 12h Re: gi-work ponownie zatrudnia IP: 83.16.17.* 20.03.09, 22:13
            czy ktoś może coś powiedzie o pracy w trw w wekendy po 12 godz.?
            • Gość: mira Re: gi-work ponownie zatrudnia IP: 83.16.17.* 23.03.09, 16:54
              no właśnie ,czy ktoś może coś powiedzie o pracy w trw po 12h w
              wekendy?
              • Gość: qwe Re: gi-work ponownie zatrudnia IP: 77.87.124.* 23.03.09, 17:43
                Tak praca po 12 godzin oczywiście dobrowolny przymus.Do odbioru, nie
                płacą bo kryzys.Odbierasz godzina za godzine bo oczywiście na własne
                żądanie(nawet jak cie sami wysyłają)Gdzie jest PIP?pewnie w pipie!
                • Gość: mira Re: gi-work ponownie zatrudnia IP: 83.16.17.* 23.03.09, 18:16
                  ale mi chodzi o prace osób zatrudnionych w workerze dla trw
    • Gość: T.K.M Kiedy ten idiotyczny wątek zostanie skasowany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:50
      • Gość: mhgfd Re: Kiedy ten idiotyczny wątek zostanie skasowany IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.03.09, 10:25
        znow na weekendy? co za firma to trw poraZka
        • Gość: warlock Re: Kiedy ten idiotyczny wątek zostanie skasowany IP: 195.205.202.* 21.03.09, 13:36
          Watek nigdy nie bedzie skasowany poki rolnik , murarz i tapicer bedą pracowac
          przy produkcji systemow bespieczenstwa buhaha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka