Dodaj do ulubionych

Firma --Kaszkiet-- opinie

09.03.09, 11:23
Co sądzicie o firmie Kaszkiet. Jakie są warunki,płace itp , warto starać sie tam o prace?
Obserwuj wątek
    • Gość: mirabell Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.gprs.plus.pl 09.03.09, 14:23
      Od marca zeszłego roku zwolnili parenaście osób, a ty chcesz tam do
      pracy?
    • Gość: elle Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.2.141.30.tvksmp.pl 09.03.09, 18:30
      Wszędzie zwalniają ale to nie zanczy że o prace statrać sie nie można
      ja słyszałam ze ogólnie jst tam cienko
      • Gość: f Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:05
        pamietaj ze czestochowa to miasto drobnych cwaniaczkow. Takze wiele
        sie nie spodziewaj.
        • Gość: Moher Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:08
          Zwalniają starszych stażem z wyższymi wynagrodzeniami by na ich
          miejsce przyjąć nowych z niższymi wynagrodzeniami. Ot i cała
          manipulacja zarządzania "zasobami ludzkimi" przez pryzmat castingu i
          zwitka banknotów.
          • Gość: siwa Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: 94.251.143.* 10.03.09, 19:44
            Kiedyś tam pracowałam. Nie było tak zle.Byli wypłacalni.
            • Gość: nieznany Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: 91.240.68.* 21.06.13, 10:20
              Firma może i spoko tylko córka państwa Grajcar nie udana. Włazi z buciorami w czyjeś szczęśliwe związki i lubi bardzo mieszać. Tak więc mam prośbę do seniorki rodu aby porozmawiała sobie ze swoją córką Agatą co ona wyprawia bo na mieście ma bardzo złą opinię.
              • Gość: Miasto Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.13, 21:31
                U mnie ma dobrą. Z ustnego nawet bardzo dobrą
    • Gość: zenon2134 Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 23.06.13, 21:43
      A sprawdzałeś co piszą o niej w serwisie Twoja Częstochowa? Może tam znajdziesz jakieś opinie. W każdym razie jak o kimś cicho w necie, tzn. że jest dobrze :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka