koonto 09.03.09, 11:23 Co sądzicie o firmie Kaszkiet. Jakie są warunki,płace itp , warto starać sie tam o prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirabell Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.gprs.plus.pl 09.03.09, 14:23 Od marca zeszłego roku zwolnili parenaście osób, a ty chcesz tam do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.2.141.30.tvksmp.pl 09.03.09, 18:30 Wszędzie zwalniają ale to nie zanczy że o prace statrać sie nie można ja słyszałam ze ogólnie jst tam cienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:05 pamietaj ze czestochowa to miasto drobnych cwaniaczkow. Takze wiele sie nie spodziewaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:08 Zwalniają starszych stażem z wyższymi wynagrodzeniami by na ich miejsce przyjąć nowych z niższymi wynagrodzeniami. Ot i cała manipulacja zarządzania "zasobami ludzkimi" przez pryzmat castingu i zwitka banknotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: 94.251.143.* 10.03.09, 19:44 Kiedyś tam pracowałam. Nie było tak zle.Byli wypłacalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: 91.240.68.* 21.06.13, 10:20 Firma może i spoko tylko córka państwa Grajcar nie udana. Włazi z buciorami w czyjeś szczęśliwe związki i lubi bardzo mieszać. Tak więc mam prośbę do seniorki rodu aby porozmawiała sobie ze swoją córką Agatą co ona wyprawia bo na mieście ma bardzo złą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasto Re: Firma - Kaszkiet - opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.13, 21:31 U mnie ma dobrą. Z ustnego nawet bardzo dobrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon2134 Re: Firma --Kaszkiet-- opinie IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 23.06.13, 21:43 A sprawdzałeś co piszą o niej w serwisie Twoja Częstochowa? Może tam znajdziesz jakieś opinie. W każdym razie jak o kimś cicho w necie, tzn. że jest dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś