mundek37 15.03.09, 15:59 Bardzo proszę o opinię na temat doktora Jasnowskiego. Dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 16:09 Jak do niego chodziłam, to raczej nie był onkologiem, a chirurgiem - specjalistą od chorób piersi. Jest szybki, konkretny i grzeczny, a przy tym nie gwiazdorzy. Niestety kolejki na Parkitce trwające po kilkanaście miesięcy - odstraszają. To też pewnie o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.centertel.pl 15.03.09, 16:33 To świetny lekarz, najlepszy, jakiego tutaj można spotkać.Wiem, że przyjmuje również prywatnie w gabinecie. Kolejki w szpitalu są okropne.Opinię o nim usłyszałam w Łodzi, gdzie chciałam się leczyć, wtedy jeden z lekarzy powiedziałmi: przecież w Częstochowie jest pan doktor Jasnowski, po co pani aż tutaj przyjechała. I miał rację jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.03.09, 20:15 lekarz Jasnowski nie jest onkologiem!!. Ludzie nie przypisujcie lekarzom glorii i chwały na która nie zasługują. LEKARZ MEDYCYNY a nie DOKTOR - ponieważ nie zrobił doktoratu!! a i specjalizacji z onkologii tez nie. Fakt zajmuje się guzami piersi, robi zabiegi sprawnie (ponieważ niczym innym się nie zajmuje od ok 10 lat) ale jeżeli trafisz na ten oddział to poczujesz się jak przedmiot na taśmociągu w fabryce. JESTEŚ KOLEJNTM PRZTPADKIEM. Przydałoby się odrobinę empatii ze strony Pana lekarza dla kobiety, która czeka na wynik badania histopatologicznego jak na wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.ludowa.netcominternet.pl 15.03.09, 20:24 świetny lekarz i fajny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 22:28 Co do sposobu podawania wyników - nie zgadzam się. Miałam parę biopsji i wynik pan dr podawał zaraz na wejściu - dla uspokojenia. Taśmowy charakter - przyznaję jest, ale wynika pewnie z dużej ilości pacjentek. Kiedyś w Medyku było luźniej i tego nie odczuwałam, jak ostatnio na Parkitce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.prenet.pl 16.03.09, 07:21 A może ktoś zna onkologa Andrzeja Chmielarza ? Przyjmuje tylko w piatki w Centrum Medycznym "Małgorzata" na Zawodziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 09:14 Chmielarz pracuje na codzien w szpitalu Gliwicach na onkologii i slyszalam ze jest doskonalym fachowcem, operowal znajomą ktora tam na miejscu tez duzo dobrego o nim slyszala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Beci IP: 195.88.28.* 16.03.09, 07:45 Lekarz Jasnowski Jest Doktorem Ponieważ posiada doktorat i nosi ten tytuł więc nie pisz głupot jak nie wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punia Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 21:06 Kobieto nie wypisuj głupot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re do beci IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 21:23 Kobieto nie wypisuj głupot!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 21:45 Becia nie zabieraj głosu w dziedzinie o której nie masz pojęcia.Empatii szukaj bardziej u księdza dobrodzieja w swojej parafii,a lekarzowi pozwól spokojnie leczyć...nie jesteś pępkiem świata , są jeszcze inne pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.prenet.pl 28.03.09, 06:52 A co z twoją empatią?Głupota i chamstwo......jakaś niezdrowa zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re.do beci IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 18:18 Naprawde nie wiesz co piszesz kobieto,chyba nigdy nie byłaś chora na raka piersi i nie wiesz co ten lekarz potrafi.Nie psuj opini dobrym lekarzom o złotych rękach i szczerym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:28 dr Jasnowski świetny lekarz,zanim trafiłam do niego trzech pierwszych chciało mnie kroić nie wiedząc dokładnie czy jest taka potrzeba!!!! Chodzę do niego prywatnie do Medyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka78 Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 11:04 jestem pacjentka pana dra Jasnowskiego i z czystym sumieniem polecam!!! Swietny specjalista i dobry czlowiek. Lecze sie u niego od ponad 7 lat i nigdy nie bylam potraktowana "tasmowo". Jesli ktos oczekuje na wizycie dlugiej pogawedki, to moze byc rozczarowany. Ale przeciez podczas badania nie chodzi o prowadzenie milej konwersacji, tylko o fachowe leczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punia Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 20:57 Polecam ! świetny lekarz,bardzo dobry fachowiec.Jestem pacjętką Pana Jasnowskiego,napewno chirurg onkolog.Dzięki niemu żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obawa a dr Jakus? IP: *.rev.inds.pl 27.03.09, 21:48 Może ktoś zna i coś wie bo się wybieram...do Małgorzaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: a dr Jakus? IP: *.54.174.57.tvksmp.pl 29.03.09, 12:09 ja od 2 lat leczę się u dr Zemana z poradni ,,Małgorzata" jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.icis.pcz.pl 29.03.09, 12:22 Jedyna powazniejsza operacje jaka mialem w zyciu mialem robiona wlasnie przez dr Jasnowskiego. Zrobil ja bardzo dobrze - czasu juz uplynelo sporo i wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: 195.205.202.* 07.06.09, 10:27 Miałam usuwanego pieprza u dr.Jasnowskiego ok. 10 lat temu.To naprawdę świetny lekarz .Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mob Re: Onkolog chirurg dr Jasnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:51 A czy ktoś zna Chirurga Ślęzaka z "Małgorzaty"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mob Re: Ślęzak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:53 A czy ktoś zna Chirurga Ślęzaka z "Małgorzaty"? Odpowiedz Link Zgłoś