Dodaj do ulubionych

MEDIA-MARKT chamstwo pracowników

04.04.09, 10:05
Kiedyś w niedzielę wybrałem się z małżonką po telewizor do MEDIA-MARKT
wybraliśmy sobie telewizor i poprosiliśmy pana z obsługi żeby nam go zapakował
(był ostatni i na magazynie nie było)ten cham bo inaczej nie można go nazwać
WYŚMIAŁ NAS w głos że czemu taki a nie inny odbiornik do tego kpił sobie że
chcemy płacić gotówką a nie na raty chyba tak nie traktuje się klientów . Nie
miałem czasu zgłosić tego incydentu kierownictwu chyba że jest takie samo jak
ich pracownicy poszliśmy do innego sklepu gdzie zostaliśmy z uśmiechem na
twarzy obsłużeni przez miłą panią. Nie polecam Media nikomu ja osobiście tam
już zakupów nie robię ani nikt z mojej rodziny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zamknąć Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 11:57
      Skoro już pół Cz-wy nie chodzi do media to trzeba go zamknąć ,a w to miejsce
      zrobić np. plac zabaw hihi
    • looooooook Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników 04.04.09, 12:18
      nie wiem po co to piszesz na forum? i tak zaraz Cię pewnie wyśmieją ale pomińmy
      to. ja na Twoim miejscu zamiast żalić się na forum to na miejscu w media
      powiedział bym temu gostkowi co myślę o nim i co mu do tego jaki tv sobie
      kupuję. nie no trochę dziwne jest to co tu piszesz. nie potrafisz się odezwać
      jak Cię koleś wyśmiewa ? ja tam chamstwem odpowiadam na chamstwo.
      • Gość: unidiot tu na forum już wiele razy pisano o Media M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:19
        Tu na forum już wiele razy pisano o Media M. o nieuznawaniu
        gwarancji o sprzęcie słabej jakości, "kulturze" pracowników itp.
        a co widzimy w niedzielę? masę ludzie, którzy tam kupują,
        przechadzają sie dumni i bladzi po pasażu, jakby nie mieli co innego
        robić.
        ja tam nie kupuję, jest drogo a jakość sprzetu mnie nie zadawala,
        nie za takie pieniądze.
    • Gość: pracownik Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 17:19
      Kiedys pracowałem w tesco na pasażu więc niestety tez byłem zmuszany do pracy w
      niedziele i nie dziwię się temu gośćiowi, dla mnie i dla niego byliście tylko
      stadem baranów które łazi w niedziele na zakupy i przez takich łosi ludzie
      muszą siedzieć w pracy zamiast odpoczywać z rodziną. Ja tez byłem w stosunku do
      każdego w niedzielę czy święto tak samo nastawiony i pewnie w więkrzości sklepów
      tak jest. Zapewnima was i innych niedzielnych łazęgów marketowych że dla ludzi
      tam pracujących jesteście tylko głupimi pacanami którzy trója im w dzień w
      który woleli by robic co innego, i tyle. Na szczęście ja juz nie muszę
      obsługiwać takich głąbów bo mam normalna pracę.
      • Gość: pracujący w niedzi Re: do pracownik IP: 195.205.202.* 04.04.09, 18:00
        głąbem to jesteś ty pacanie że w ogóle to piszesz ja też pracuje w niedziele i
        to nie w sklepie tylko w firmie samochodowej więc skoro sklepy otwarte to ludzie
        na zakupy chodzą a tak w nawiasie jak ci głąbie praca w niedziele przeszkadzała
        to trzeba było sobie urlop w ten dzień jakim jest niedziela brać
        • Gość: pracownik Re: do pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:22
          może szanowny kliencie nie mógł Ci powiedzieć,że ten model jest "walnięty"
          ponieważ takich informacji przełożeni zakazują udzielać.
          Są też tzw. "tajemniczy klienci",którzy pracują dla danych sieci i tylko czekają
          aż dobry sprzedawca będzie udzielał takich informacji
      • Gość: do pracownika Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.21.pl 04.04.09, 19:09
        Nie podoba się praca zmien na lepszą!!!

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
        • Gość: a Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:23
          A wiecie co jest dobre? Lekarze , pielęgniarki...maja takie same zdanie co ten
          "były pracownik" bo przecież w niedzielę i święta , jak ktoś zachoruję , to też
          im przeszkadzamy :) O wiele przyjemniej byłoby spędzić dyżur na leżance :)
          • Gość: 666 Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.04.09, 19:55
            przeca buraki media jest dla idiotow!!!!!!!!!!
          • Gość: niedzeila Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:20
            BARAN JESTEŚ I TYLE !!!
            • Gość: gość Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 22:38
              Trochę kultury chamole.Media to kupa dziadostwa.Można chodzić po
              sklepie.Ale zapytać o towar lub o jakość sprzedawcy .To już nie .Nie
              kupuję i nie polecam.
              • Gość: Do pracowników Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.chello.pl 05.04.09, 09:22
                W hipermarketach przeważnie robią kretyni, normalny człowiek
                popracuje co najwyżej 3 miesiące a w między czasie szuka innej
                pracy.Ale Ci co robią w marketach to buraki.Jak może dorosły chłop
                robić za 900 zł, to wstyd. Zawsze można iść na budowe za pomocnika i
                zarabiać minimum 10 zł na godzine, ale tam trzeba pracować, a w
                takim markecie???Rozumiem kobiety, bo takie czasy,ale facet-30 latni
                facet?Pan Gaz, Sanimet, Wachelka itp, tam są przyjęcia do pracy i
                niedziele wolne.Zarobić tam można 2 razy tyle-minimum.A najlepsi są
                ochroniarze, jaka z was ochrona-cioty w gajerkach,jak tylko widzicie
                postawnego gościa to wymiękacie.
                Sam kiedyś pracowałem w auchanie, zaraz po wojsku-2 miesiące, i
                odrazu zobaczyłem że to robota dla obiboków, byle by tylko zepchnąć
                dniówkę, żadnego rozwoju,żadnych peniędzy.Przez te dwa miesiące
                szukałem innej pracy i znalazłem stałą pracę z wplnymi sobotami,
                niedzielami.I pensja conajmniej razy 3,ale to co w dniówkę zrobię za
                9 godzin to pracownik takiego marketu w tydzień nie odwali. Ale
                jestem młody i to co teraz zwojuje będę miał na przyszłość...niż być
                pracownikiem na 6/8 etatu w dziale sport i zabawki czy podobnym. Ja
                bym wam jeszcze pensje pozmniejszał, bo wiem jak wasza praca wygląda
                od wewnąrz. I wasze ściemy między regałami
                • Gość: Pracownik Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.chello.pl 11.04.09, 22:37
                  Ja w jednym z Hipów pracuje 10 lat i co gorszy od ciebie jestem
                  średnia pensja w roku to 4500 netto i co pedziu dalej taki twardy
                  jestes nie jestem kretynem ale ty chyba tak
                  • Gość: x-men Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.realestate.net.pl 11.05.09, 16:57
                    He he he, 4500 w ciągu roku, zajebiście. czyli wyciągasz 375 zeta miesięcznie.
                    Rozwojowo, rozwojowo... miłej pracy...
            • Gość: kaśka Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.anonymouse.org 10.05.09, 01:49
              Sam jesteś baran, posrańcu!
              • Gość: melman Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.net.stream.pl 11.05.09, 13:44
                brawo dla tej dupeczki przyłanczam sie do tego posrancu w niedziele na zakupy ty
                głupi baranie!!!!!!!i zonka tez rombnieta niezle ha ha ha
      • Gość: abc Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.04.09, 09:18
        ja mam normalna prace i pracuje w weekendy. Nie wysmiewam klientow tylko jestem
        normalnie uprzejmy, ale widac pan z ciebie wielki i kazdy kto chociaz pisze
        poprawnie ortograficznie to dla ciebie kretyn. Z takim nastawieniem dalbym ci za
        1h takiej pracy moze 2 zl, a i to by bylo za duzo.
      • Gość: robert Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 212.87.241.* 07.04.09, 11:08
        Do byłego pracownika w pasażu - największym GŁĄBEM jesteś ty bo
        nawet nie potrafisz napisać poprawnie dwóch zdań (
        truć,truj,truję,trują )
      • Gość: sssss Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 94.251.135.* 12.04.09, 20:37
        ja pracuję w niedziele i święta i nie płaczę nie użalam się nad
        sobą. K... człowieku nie pasuje zwolnij się!!! ja pracuję dla ludzi
        i lubię to mimo chamstwa jakie nasze społeczeństwo okazuje wszystkim
        pracownikom firm usługowych itp. taką masz pracę i masz być
        uprzejmy, klient to nie żona że będziesz go codziennie widział,
        należy udać że sie nie słyszy, i grzecznie z uśmiechem odpowiedzieć
        inteligentniej od jaśniepana kliena.
      • Gość: xedos forever Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.realestate.net.pl 11.05.09, 16:52
        He,he, i teraz po prostu dołączyłeś do Nas, stada głupich pacanów.....
    • Gość: edek Kretynstwo klientow IP: *.prenet.pl 05.04.09, 09:11
      wojta-s1976 napisał:
      > wybraliśmy sobie telewizor i poprosiliśmy pana z obsługi żeby nam go zapakował
      ten cham bo inaczej nie można go nazwać WYŚMIAŁ NAS w głos że czemu taki a nie
      inny odbiornik

Moze wybraliscie jakis beznadziejny TV ;) wiec sie nie dziwcie ze Was wysmial hehe
      • Gość: agnieszka Re media IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.04.09, 13:24
        przeciez tam pracuja ludzie chorzy psychicznie bo sklep ma upusty na nich od
        urzedu pracy za 900 zl nawet bym sie nie przebral w pracy ale debile sa wsrod nas
    • Gość: Mirek Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 18:58
      Dlatego ze poszles w niedziele po telewizor zostales tak obsluzony
      bardzo dobrze ta samo bym z toba postapil Niedziela jest do
      odpoczynku a nie na zakupy jeszcze sprzetu Jak nie miales w co
      patrzec to trzeba bylo rozebrac kobite i patrzec w jej d e
      • Gość: DO MIREK Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 195.205.202.* 06.04.09, 11:23
        wypnij sie w lusterko PAJACU i patrz se w swoją za strupiałą i okopconą d...
      • Gość: Zack Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 195.205.202.* 06.04.09, 11:49
        > Dlatego ze poszles w niedziele po telewizor zostales tak obsluzony
        "poszles", co to znaczy...?? poszedłeś się mówi, a ty powinieneś oddać swoje
        świadectwo maturalne na przemiał albo z powrotem do szkoły....jeśli w ogóle je
        posiadasz
        Co do zakupów w niedzielę, to może część ludzi w tygodniu nie ma czasu bo
        pracuję i jest zmuszona robić je w weekend, tak samo możecie obrażać ludzi
        którzy dajmy na to pracują w hotelach, bo pracują tylko wtedy kiedy wy odpoczywacie
        • Gość: kierownik... Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 195.205.202.* 06.04.09, 12:07
          Każdy podpisując umowę z pracodawcą zostaje poinformowany o godzinach pracy i
          dniach w których pracuje więc wyraża zgodę na pracę w niedziele lub święta i
          powinien dostosować się do tego
    • Gość: MAX Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.54.170.119.tvksmp.pl 06.04.09, 23:36
      ludzie jest demokracja mamy wolny wybór więc jak coś mi nie pasuję to robię
      zakupy gdzie indzie na taki przemiał jaki jest w każdą sobotę czy niedzielę
      zawszę trafi się jakiś nie zadowolony klient więc wasze żale wypisywane raz na
      miesiąc to jest pryszcz dlaczego nikt nie pisze o urzędnikach tam jest jeszcze
      gorsza obsługa i wszyscy ładnie stoją w kolejce cierpliwie czekając na obsługę u
      nie miłej pani a co do baranów pracujących w MM za 900 zł to skąd takie
      informację żadna praca nie hańbi dla mnie ma znaczenia czy obsługuje mnie szczaw
      czy ktoś kto jest po 30 - stce bo ja często jestem w tym sklepie i robię tam
      zakupy więc znam kilku ludzi którzy mają doświadczenie i nie raz mnie prostowali
      i wyprowadzali z błędu i takich ludzi trzeba cenić a nie tych co skaczą z
      kwiatka na kwiatek nie mają o niczym pojęcia gadają bzdury i robią ci łaskę że
      cię obsłużą to że ktoś jest nie zadowolony z obsługi na jednym dziale przez
      jedną osobę nie znaczy że może obrażać innych tam pracujących trochę szacunku w
      społeczeństwie a będzie nam się żyło lepiej
    • Gość: swojak Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.21.pl 07.04.09, 01:02
      Kiedys sie spytalem jednej kobitki o dostepnosc jakiegos produktu.
      Usłyszalem: nie ma. Poszukałem sam, okazało sie ze jest. Jeszzce
      spojrzala na mnie jakbym jej tym pytaniem krzywde robił. Nie mozna
      tez uogolniac, bo normalni ludzie tez tam pracują.
      • Gość: .... Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 193.138.241.* 13.04.09, 16:16
        To od razu nie potrafiłeś poszukać sam towaru w sklepie samoobsługowym?
    • Gość: ... Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 67.159.5.* 12.04.09, 09:16
      To się ciesz że tylko tak...mogłeś trafić tak
      www.tvn24.pl/2197456,12690,0,0,1,wideo.html
      • Gość: adam Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.04.09, 10:12
        hahah dobry reportaz media naprawde sa dla idiotow nigdy tam nic nie kupilem i
        nie kupie
      • Gość: max Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.04.09, 17:37
        Gość portalu: ... napisał(a):
        > To się ciesz że tylko tak...mogłeś trafić tak
        > www.tvn24.pl/2197456,12690,0,0,1,wideo.html

Ludzie na jakim świecie Wy żyjecie, wydaje Wam się że nowy sprzęt który np po 2 dniach się zepsuje i w sklepie wymieniają Wam go na inny to gdzie trafia? Do recyklingu odrazu - niestety nie - jest naprawiany i powtórnie trafia do sprzedaży jako nowy. Miałem styczność z wieloma serwisami przeróżnego sprzętu i każdy producent praktykuje taką metode !!! Więc albo kupujecie "nowe używki" tam gdzie macie prawo je wymienić w ciągu kilku-kilkunastu dni od daty zakupu, bo np. sie popsują; albo kupujecie nówki(choć i tu niema 100% pewności) w sklepie który nie wymieni Wam tego na nowe, nawet jesli "padnie" Wam to w 1-szej minucie użytkowania, tylko wskaże adres serwisu.
        • Gość: Aga Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 10.05.09, 10:05
          W Media kupiłam sobie odtwarzacz mp3. Miał być 1G z radiem ( opis na opakowaniu
          ). Po rozpakowaniu w domu odtwarzacza okazało się, że nie ma radia za to ma 2G.
          Mówię trudno bez radia mogę żyć, ale po włączeniu tego sprzętu okazało się, że
          nie działają słuchawki. Sprawdziłam na innych słuchawkach i ciągle to samo, więc
          jeszcze tego samego dnia poszłam do Media powiedziałam, że nie działają
          słuchawki i chcę wymienić na inny. Pani po sprawdzeniu wymieniła mi na nowy
          odtwarzacz. Nowy odtwarzacz tej samej firmy w identycznym pudełku posiadał 1G
          pamięci i radio. Oni chyba sami nie wiedzą co sprzedają.
          • Gość: Aga Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 10.05.09, 10:46
            A tak w ogóle to jestem za tym, aby w soboty, niedziele i świeta sklepy,markety
            ogólnie sklepy od 100 m2 były zamkniete. Ostatnio spotkałam koleżanka i pytam
            gdzie idzie, a ona mi na to, że na spacer do M1, bo jej dziecko na dwór nie chce
            wychodzić. Paranoja, kompletny brak wyobraźni. A nie można to z dzieckiem do
            lasu jechac, na Jurę pozwiedzać trochę??.
            • Gość: rodzic Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.realestate.net.pl 11.05.09, 17:03
              No co Ty!!! Jeszcze kleszcza gdzieś z lasu przytarga i kłopot gotowy....
    • Gość: klient Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 83.16.102.* 10.05.09, 18:40
      straszne chamstwo
      • Gość: ... Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: 67.159.5.* 10.05.09, 19:33
        normalnie same chamy tam pracuja....wystarczy sobie czasami stanąć przy punkcie
        obsługi klienta i posłuchać jak wyżyny okolicznej inteligencji i kultury odnoszą
        się do pracowników, w normalnym kraju i za takie zachowanie zapłacili by wysokie
        kary ale nie w Polsce tutaj można sobie pozwolić na wszystko.A jak zna sie pana
        dyrektora to pracowników mozna traktować jak szmaty bez absolutnie zadnych
        konsekwencji...w końcu on wyznaje zasade prosze sie usmiechnac i pozwolic soba
        poniewierac bo teraz o prace trudno...wiec szanowni klienci nie dziwcie sie ze
        czasami pracownicy maja zly humor,prawdobodobnie chwile wczesniej ktos sobie
        nimi buty wytarł a ich przełożony z obawy o utratę stołka jeszcze po tym kimś
        poprawił...czasami cięzko sie usmiechać...
        • Gość: m Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:16
          Zgadzam sie - jak sie czasami widzi "Panow " klientow , co to kupuja
          buty za 50 zl i uwazaja ze im sie wszystko nalezy, dobrze wiedzac ze
          Pani ich obslugujaca bedzie mila, pomimo tego co powiedza.... Noz
          sie otwiera w kieszeni . Ale takie osoby tez sie dowartosciowuja w
          ten sposob, bo sa wkurzone calym tygodniem w pracy. I teraz pytanie-
          gdzie ten obrot agresji ma ujscie? Na rodzinie w domu po pracy? Mam
          nadzieje ze na silowni lub w innej formie sportu
          • Gość: j 23 Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:20
            chamstwem moj drogi jest chodzenie w niedziele na zakupy.6 dni w
            tygodniu to malo ?
    • Gość: lesniczy Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.net.stream.pl 11.05.09, 13:40
      miales pecha poprostu chlopczyku media nie dla idiotów buhaha
      • Gość: Piotrek Re: MEDIA-MARKT chamstwo pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:55
        Do media chodzimy obejrzeć i sprawdzić sprzęt, a kupujemy w sklepach internetowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka