ingr-rid 16.05.09, 17:56 gdzie zatrzymuje się autobus który jedzie do auchan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dale Re: autobus do auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:16 Tak ciężko coś wpisać w google? www.auchan.pl/hipermarket,czestochowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingr-rid Re: autobus do auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:36 w Google wpisałam już wszystko co było możliwe żeby to sprawdzić nic nie znalazłam dlatego pytam tu. To może inaczej w którym miejscu w Częstochowie mogę wsiąść do niego aby dojechać do Auchan. Nie jestem z Czwy także nic mi ten rozkład nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingr-rid Re: autobus do auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:38 gdzieś tak bliżej centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: autobus do auchan 16.05.09, 23:43 Startuje z Focha (koło PKS, Elei) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: autobus do auchan IP: *.net.stream.pl 17.05.09, 08:38 Rozkłady ze wszystkimi przystankami: www.biesy.pl/rozklad.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingr-rid Re: autobus do auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:18 Bardzo dziękuje Krzychu. Mam tylko jeszcze jedno pytanie. W którym miejscu znajduje się przystanek - Wolności Megasam - co jedzie autobus linia 208 Westerplatte-Auchan. Megasam wiem gdzie jest tylko gdzie ten przystanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: autobus do auchan IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 09:22 dokładnie pod megasamem, w miejscu gdzie znajduje się przystanek linii miejskich (12, 21, 23, 26, 27, 31, 32) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: autobus do auchan IP: *.143.lesio.net 17.05.09, 09:38 Jedna lina która startuje z FOCHA staje na w al. NMP na przystanku na przeciwko Merkurego. Druga linia jadąca z Tysiaclecia staje na przystanku w al. Wolności obok Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABELEK Re: autobus do auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:13 Ztego co wiem to do Auchanu lataja juz samoloty ktore laduja w Pyrzowicach Odpowiedz Link Zgłoś