mamzdanie 20.05.09, 20:53 Witam!Ja chciałem zapytać czy ktoś wie coś o tej firmie.Są ogłoszenia że potrzebują do pracy i chciałem się coś dowiedzieć. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim gal Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:03 firma ok, praca na obrabiarkach CNC, halas, wszystko na wczoraj ciagly palnik - kryzysu niema jest sporo zamowien, firma ta to na pewno dobre miejsce do pracy ale tez dobra odskocznia - w sensie przyuczyc sie w cnc i leciec dalej gdzie płacą wyższe stawki adekwatne do jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim gal Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: 212.87.240.* 05.06.09, 23:36 do pracy jest z górki przepracowac!!! 10 godzin no i spowrotem pod górke i tak w koło wojtek < brak pozytywnego klimatu wsród 90% załogi szeryf cały czas na plecach > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim gal Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.net.stream.pl 02.07.09, 16:28 az takiego dramatu jak pisza koledzy u gory nie ma ale kolorowo jak na teczy tez nie jest fakt ze ryszard i princessa cisną ludzi ale kto ma łeb ten i to obejdzie sklad dziwny - niby normalni ludzie ale jakies takie zawistne spojrzenia przycinki , co drugi to najmondrzejszy i patrzy z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.rev.inds.pl 02.07.09, 17:35 jeśli masz nóż na gardle z kasą i potrzebujesz pilnie pracy, nie masz wyboru to okej, ale jeżeli nie musisz tam iść i możesz poszukać czegoś innego to naprawdę omiń ten zakład szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: 195.205.202.* 04.07.09, 09:17 to ile tam się wyciągnie na początek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.net.stream.pl 15.10.09, 17:51 zarobki rozpoczynaja sie od 8z koncza się na 10 jak dobrze ssasz to bedzieszmiał te 11-12 przykre fakty ucieklem rok temu znam pare osob ktore pracuja nadal - tragiczny klimat w firmie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magrystosyf Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach 20.08.14, 19:32 poje**ny śmierdzacy potem rysiek to cham nad chamy Jk i ta cała Madzia szefowa od siedmiu boleści\. Rysiek tylko na polowania jeździ a przydupas mu autko myje. Unikajcie kowala i jego synusia bo to klakierzy jakich mało. Sprzedadzą Cię za 2 kaszanki. Anka ssie pałe Ryskowi pod biurkiem to i nazywanajest curusią przez Madzie. Donosicielstwo w tym jeba**m zakładnie karnym jest na poziomie 10/10 zarobki marne a zapier**l 10/12 h nawet w niedziele. nie raz sie zastanawiałem czy do PIPU iść. Teraz mi nie już nie zależy :) wszyscy mądrzy jakby co najmniej UJ ukończyli unikac ten szajs Łolama (Olka dawniej princessa) tylko chodzi i grubym dupskiem zawadza i przeszkadza. co chwile tempo tempo co za ludzie. Gó... by z pod siebie zjedli... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.rev.masterkom.pl 04.07.09, 23:04 najlepsza to jest Pani dyrektor, co wyglada jakby wyszla z przedszkola dopiero co a madra jakby sama te maszyny konstruowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPA SMURF Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.09, 17:27 JESZCZE LEPSZY JEST SAM RYSZARD OD PANI OLI PRINCESSĄ WCZEŚNIEJ ZWANA BO JAK BOLAŁA GO NOGA I MIAŁ W GIPSIE TO SE KUPIŁ WÓZEK INWALIDZKI I SE JEŹDZIŁ TYLKO ŻE NAJPIERW BYŁO CZUĆ JEGO RAPCIA BO 8 TYGODNI W GIPSIE I NIE MYTY A PÓŹNIEJ NADJECHAŁ ON I MÓWIŁ " CZAS CZAS " NO I ODJECHAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: 213.158.222.* 27.08.13, 20:37 omijajcie ten zakład szerokim łukiem Właściciel obraża pracowników w różny sposób im ubliżając NP. ŻE KTOŚ JEST GŁOMB CYMBAŁ I JESZCZE RÓŻNE ŁACIŃSKIE SŁOWA a są nimi młodzi ludzie w wieku do 35 lat i ciągle straszy zwolnieniem jak ktoś się coś odezwie nie po jego myśli a do starszych i kolegów którzy stanowią połowę załogi złego słowa nie powie Skończysz pracę 5 minut przed końcem zmiany to jesteś BYDŁEM KTÓRE SIĘ NA ZEGARKU NIE ZNA POPROSTU OMIJAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Firma MAG-RYŚ w Rędzinach IP: *.net.stream.pl 27.08.13, 21:13 A kto zna firmę Presmebel z Legionów Odpowiedz Link Zgłoś