onlyj23 26.06.09, 14:01 Czy ktoś wie gdzie można profesjonalnie zkleic okulary i czy wogole jest taki punkt w Cz-ie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: Gdzie zkleic okulary IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 15:23 jesli u optyka pierwszego lepszego nie pytales/las to sprobuj u rzeźnika moze cos ci poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddsa Re: Gdzie zkleic okulary IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 18:16 onlyj23 napisał: > Czy ktoś wie gdzie można profesjonalnie zkleic okulary i czy wogole jest taki > punkt w Cz-ie ? Ja wiem gdzie można ale skleić okulary ! a gdzie zkleić to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdzie zkleic okulary IP: *.rev.masterkom.pl 26.06.09, 20:58 dobry optyk jest w alejach przy Placu Bieganskiego, obok Orbisu Odpowiedz Link Zgłoś
stormlady Re: Gdzie zkleic okulary 27.06.09, 00:15 Gość portalu: ddsa napisał(a): > Ja wiem gdzie można ale skleić okulary ! > a gdzie zkleić to nie wiem. No to tak samo jak ja. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoptyk Re: Gdzie zkleic okulary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 00:34 ja podobnie. / no cóz analfabetyzm za chwilę / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgbnmkh..,mk Re: Gdzie zkleic okulary IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 19:15 Drutem sobie łosiu zwiąż a nie "zklejaj" jak nie wiesz gdzie takie rzeczy się naprawia. Odpowiedz Link Zgłoś