malolatxd 01.07.09, 09:14 wie ktoś coś może o wypadku niedaleko Prusicka, który miał miejsce w niedziele ok godz. 19? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.chello.pl 03.07.09, 15:30 przejeżdżałam tamtędy ten motor mnie wyprzedzał a za 3 minuty jego kierowca już nie żył :( eh to było straszne był taki młody, niestety nic o tym nie piszą! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.07.09, 19:22 a czy podczas wyprzedzania ten motor jechal 90km/h czy szybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.centertel.pl 06.07.09, 23:03 On nie wyprzedzał.To ten samochód mu wyjechał, nie wiem ie jechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.09, 00:48 tak, tylko Ana napisał(a), że ją/jego wcześniej wyprzedzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guc4sdf Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 15:34 jak zwykle szkoda człowieka, ale z drugiej strony ja bym tych wszystkich rajdowców na dwóch kółkach ustawił w jednym rządku i poWYbijał, jeżdżą jak idioci, a przepisy ruchu drogowego to oczywiście nie dla nich, giną bo ich aniołowie mają wolne maszyny i nie nadążają za tymi baranami, szkoda gadać. zresztą nie ograniczajmy się tylko do dwóch kółek, ci z czterema nie radzą sobie lepiej, a zwłaszcza z rejestracjami zaczynającymi się na: SKL, SMY, SCZ - tragedia.... zobaczymy po weekendzie ile duszyczek przybędzie Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz-absurdu Tragiczny weekend na częstochowskich drogach 05.07.09, 17:14 "Około godz. 1 na torach tramwajowych w al. Niepodległości znaleziono zwłoki mężczyzny. Okazało się, że przejechał go tramwaj jadący w stronę centrum..." Hmmm znaczy co, tramwaj go przejechał, tramwajarz nie zauważył i pojechał dalej, a dopiero po jakimś czasie ktoś znalazł ciało.... Czy może tramwajarz odjechał nie chcąc tarasować ruchu? Częstochowa to miasto cudów i absurdu ;) A artykuł jak zawsze wyjaśnia wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 05.07.09, 17:53 A ja słyszałam,że gościu został zamordowany wraz z jakąś kobietą, a ciało było specjalnie położone na torach, aby nie można było rozpoznać. Ale to chyba wszystko ploty. Może ktoś wie więcej. A tym samym dziwne,że motorniczy prowadzący tramwaj nic nie zauważył. Dziwne bardzo dziwne, hmmm................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach IP: *.centertel.pl 06.07.09, 08:59 www.112.pl/lodzkie/kolejny-motocyklista-zginal-na-drodze-3647.html nie piszą bo to nie w naszej wyborczej. Szkoda chłopaka z tego co mówią świadkowie i co pisze w artykule to on nie był winien . Szkoda bo był mody i naprawdę równy gość. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach 07.07.09, 08:20 Po tym co oni wyprawiają na drogach, nie żal mi żadnego motocyklisty. Żal mi ich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
01baca10 Re: Tragiczny weekend na częstochowskich drogach 06.07.09, 09:02 Na prostej drodze czołowo w niego walnął kierowca BMW :( Autem zjechał na przeciwległy pas jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś