Dodaj do ulubionych

Odbitki zdjęć :)

25.07.09, 19:50
Przeszukałam już forum, pytanie o wywoływanie zdjęć pojawiło się dość dawno temu... W związku z tym moja prośba: zabrałam się za porządkowanie zdjęć w komputerze i chciałabym wywołać ok 120 - 130. Gdzie zrobię to solidnie i, co oczywiste, w miarę tanio (zważywszy na ilość zależy mi na cenie:)? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie!
Obserwuj wątek
    • masal034 Re: Odbitki zdjęć :) 25.07.09, 20:23
      Ja polecam Fotolab Fuji - jak już wywołuje zdjęcia to tylko u nich. Mają dwie filie:
      1) Al. Wolności 1
      DH "Kwadraty" 1 piętro
      (dawny Megasam )
      2)Al. Wolności 19
      (przy Dworcu PKP)
      42-200 Częstochowa

Mają swoją stronę: www.fotolabfuji.pl
      • hanzel_gretyl Re: Odbitki zdjęć :) 25.07.09, 21:57
        jak chcesz wywolac duzo tanio i przyzwoicie to po prostu zanies do media marktu.
        natomiast jesli potzrebujesz duze odbitki na sciane to proponuje profesjonalny
        zaklad, np. kanawka.
        pozdrawiam.
    • edytaddd2 Re: Odbitki zdjęć :) 27.07.09, 09:47
      Ja zamawiam przez internet (strona Rossmana) i odbieram we wskazanym sklepie
      Rossman . Można też otrzymać pocztą za dodatkową opłatą.
      • Gość: ola Re: Odbitki zdjęć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:29
        Jak długo czekałaś na odbitki?
    • edytaddd2 Re: Odbitki zdjęć :) 27.07.09, 18:48
      Na odbitki czekałam 2 - 3 dni robocze. Przysyłają e - maila , że są do odbioru.
      • Gość: ;/ Re: Odbitki zdjęć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 09:57
        a jaka cena?
        • Gość: .. Re: Odbitki zdjęć :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 10:01
          a rusz śmierdzące swe du-psko i sobie sprawdź ćwoku !
          a nie ważne jaka wielkość zdjęć tylko ćwoku CENA !!!
    • Gość: Marek291 Re: Odbitki zdjęć :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 14:03
      Najlepsze zdjęcia są w Agfie u p. Klamki to jest w Al. NMP 29 super jakość chyba
      najlepsze w cz-wie cena tez przystępna dają duże rabaty, ja zawsze tam wywołuje
      i zawsze jestem zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka