Dodaj do ulubionych

Dermatolog!!

27.07.09, 11:37
Proszę o pomoc!
Zna ktoś dobrego, sprawdzonego, godnego polecenia dermatologa??
Dodam, że chodzi o problem z wypadaniem włosów:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ten sam problem :( Re: Dermatolog!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 12:50
      firma LABO tylko w aptekach,preparaty naprawde pomagaja
      (sprawdzone)!!!
      • xyz.9 Re: Dermatolog!! 27.07.09, 13:44
        Co sądzicie o dermatolog z poradni przyszpitalnej na Parkitce?
        • Gość: Anka Re: Dermatolog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 14:51
          Zbadaj sobie tarczycę. Chora tarczyca może powodować wypadanie włosów.
          • Gość: ja Re: Dermatolog!! IP: 195.205.202.* 27.07.09, 15:30
            pytanie nie było o przyczyny tylko o jakieś sprawdzonego dermatologa!!
            • Gość: Anka Re: Dermatolog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:37
              Jeśli ktoś ma chorą tarczycę lub inne choroby, ewentualnie przyjmuje leki
              powodujące wypadanie włosów, to sprawdzony dermatolog nie pomoże. A po drugie
              nie ma sprawdzonych dermatologów.
            • Gość: as Re: Dermatolog!! IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 01:06
              o jakas reklama, z google - dermatolog;/
    • Gość: transfokator Re: Dermatolog!! IP: 193.138.241.* 27.07.09, 21:56
      W przychodni obok zajezdni tramwajowej przyjmuje wspaniały
      dermatolog pochodzenia arabskiego ,rewelacja ,polecam.Dwukrotnie
      wyleczył mnie z problemów skórnych błyskawicznie.
      • Gość: aga do transfokator:) IP: 195.205.202.* 28.07.09, 17:19
        a możesz podać coś więcej, żebym mogła napleźć namiary do tego lekarza,bo sama
        informacja że koło zajezdni wiele nie mówi. Z góry dziękuję:)
        • Gość: aaanka Re: do transfokator:) IP: *.alfanet24.pl 28.07.09, 17:59
          wspomniany dermatolog arabskiego pochodzenia po prostu wali steryd i następuje
          poprawa/szczególnie w przypadłościach skórnych/.Potem mija kilka
          tygodni-miesięcy i problem powraca ze zdwojoną siłą.
          NIE ma u nas dobrych dermatologów. Problem z wypadaniem włosów często ma podłoże
          nie związane z dermatologią.Ale szukaj rady gdzie możesz ,u dermatologa też. W
          międzyczasie polecam ci kurację preparatem BOTEA szampon i ampułki. Korzystałam
          z polecenia fryzjerki i efekt rewelacyjny
        • Gość: polecam Re: Harsim El Nur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:02
          tata chodzil i kuzynostwo.. przyjmuje prywatnie dobry lekarz.. mozna sprobowac
          wbic sie przed godzinami przyjecia w naglych wypadkach.. bierze zdaje sie 80zl
          zna sie na rzeczy
          przyjmuje w biurowcu na dekabrystów 4 pietro zdaje sie

:) choc wypadnie wlosow to skutek czegos zazwyczaj.. ale nie koniecznie
        • Gość: Anna Re: do transfokator:) IP: *.prenet.pl 30.07.09, 07:21
          Dr Hashim El Nur przyjmuje w przychodni na ul.Zana, bezpłatnie.
          Niestety, tylko na część etetu, stąd wieczne kolejki kłócących się ludzi.
          • Gość: Cze100ch Lek. med. Hashim El Nur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:53
            www.hashim.bigduo.pl/
            ul. Dekabrystów 41
            (budek Montexu IIIp.)
            tel. 0605 365 131, +34 3666649
            wtorek,czwartek18:15-19 sobota: 10-11
            Specjalizacje: 1: Dermatologia i wenerologia

rapidshare.com/files/234057293/Nie_Daj_Sie_Zjesc_Grzybom_Candida.rar

rapidshare.com/files/202568701/Dabrowska_Ewa_-_Przywracac_zdrowie_zywieniem.rar

rapidshare.com/files/234057291/Leczenie_-_zbi_r_49_ebook-_w.rar

• Gość: Matka Re: Lek. med. Hashim El Nur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:11
              Jest beznadziejny! U nas nie ma dobrych dermatologów. Moja córka leczyla trądzik
              między innymi u tego pana i wielu innych, prywatnie oczywiście, bo państwowo to
              nie racza nawet zza biurka wyjść. Przepisuja leki po których stan skóry jest
              jeszcze gorszy, zwyczajnie eksperymentują namawiaja na drogie zabiegi, nie
              zlecaja badań pod kontem jaka ktos ma bakterie, bynajmniej mojej corce nikt tego
              nie kaszal. Wiem, że tradzik to trudna sprawa, ale po stracie ogromnych
              pieniedzy u dermatologów, kosmetyczki zaprzestaliśmy czegokolwiek. Dzisiaj córka
              uzywa tylko i wyłącznie maści cynkowej i tormentiolu, myje sie żelem do cery
              tradzikowej i uwaza na kosmetyki ktore zawieraja spirytus. Poprawa jest
              kolosalna, oczywiście musiala poczekac na efekt, bo skora byla zniszczona
              specyfikami i zabiegami.
              Takze nie szukaj na sile dermatologa, bo wypadaja ci wlosy, posluchaj rad innych
              i zrob badania, chyba ze masz lupiez lub luszczyce to wtedy rzeczywiscie
              dermatolog, ale szukalabym go raczej na slasku.
              • Gość: Ekspert Włosy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:16
                O włosach i ich wypadaniu:
                rapidshare.com/files/261692122/gestewlosy.pdf
                • xyz.9 Re: Włosy. 21.08.09, 14:55
                  A czy skora po tradziku kiedys wyladnieje? Tzn. mam takie czerwone
                  slady po ropnych....
    • xyz.9 Re: Dermatolog!! 22.08.09, 03:38
      nikt nie zna odp.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka