agas86 27.07.09, 11:37 Proszę o pomoc! Zna ktoś dobrego, sprawdzonego, godnego polecenia dermatologa?? Dodam, że chodzi o problem z wypadaniem włosów:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ten sam problem :( Re: Dermatolog!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 12:50 firma LABO tylko w aptekach,preparaty naprawde pomagaja (sprawdzone)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz.9 Re: Dermatolog!! 27.07.09, 13:44 Co sądzicie o dermatolog z poradni przyszpitalnej na Parkitce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dermatolog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 14:51 Zbadaj sobie tarczycę. Chora tarczyca może powodować wypadanie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dermatolog!! IP: 195.205.202.* 27.07.09, 15:30 pytanie nie było o przyczyny tylko o jakieś sprawdzonego dermatologa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dermatolog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:37 Jeśli ktoś ma chorą tarczycę lub inne choroby, ewentualnie przyjmuje leki powodujące wypadanie włosów, to sprawdzony dermatolog nie pomoże. A po drugie nie ma sprawdzonych dermatologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dermatolog!! IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 01:06 o jakas reklama, z google - dermatolog;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transfokator Re: Dermatolog!! IP: 193.138.241.* 27.07.09, 21:56 W przychodni obok zajezdni tramwajowej przyjmuje wspaniały dermatolog pochodzenia arabskiego ,rewelacja ,polecam.Dwukrotnie wyleczył mnie z problemów skórnych błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do transfokator:) IP: 195.205.202.* 28.07.09, 17:19 a możesz podać coś więcej, żebym mogła napleźć namiary do tego lekarza,bo sama informacja że koło zajezdni wiele nie mówi. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: do transfokator:) IP: *.alfanet24.pl 28.07.09, 17:59 wspomniany dermatolog arabskiego pochodzenia po prostu wali steryd i następuje poprawa/szczególnie w przypadłościach skórnych/.Potem mija kilka tygodni-miesięcy i problem powraca ze zdwojoną siłą. NIE ma u nas dobrych dermatologów. Problem z wypadaniem włosów często ma podłoże nie związane z dermatologią.Ale szukaj rady gdzie możesz ,u dermatologa też. W międzyczasie polecam ci kurację preparatem BOTEA szampon i ampułki. Korzystałam z polecenia fryzjerki i efekt rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Harsim El Nur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:02 tata chodzil i kuzynostwo.. przyjmuje prywatnie dobry lekarz.. mozna sprobowac wbic sie przed godzinami przyjecia w naglych wypadkach.. bierze zdaje sie 80zl zna sie na rzeczy przyjmuje w biurowcu na dekabrystów 4 pietro zdaje sie :) choc wypadnie wlosow to skutek czegos zazwyczaj.. ale nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: do transfokator:) IP: *.prenet.pl 30.07.09, 07:21 Dr Hashim El Nur przyjmuje w przychodni na ul.Zana, bezpłatnie. Niestety, tylko na część etetu, stąd wieczne kolejki kłócących się ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cze100ch Lek. med. Hashim El Nur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:53 www.hashim.bigduo.pl/ ul. Dekabrystów 41 (budek Montexu IIIp.) tel. 0605 365 131, +34 3666649 wtorek,czwartek18:15-19 sobota: 10-11 Specjalizacje: 1: Dermatologia i wenerologia rapidshare.com/files/234057293/Nie_Daj_Sie_Zjesc_Grzybom_Candida.rar rapidshare.com/files/202568701/Dabrowska_Ewa_-_Przywracac_zdrowie_zywieniem.rar rapidshare.com/files/234057291/Leczenie_-_zbi_r_49_ebook-_w.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Lek. med. Hashim El Nur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:11 Jest beznadziejny! U nas nie ma dobrych dermatologów. Moja córka leczyla trądzik między innymi u tego pana i wielu innych, prywatnie oczywiście, bo państwowo to nie racza nawet zza biurka wyjść. Przepisuja leki po których stan skóry jest jeszcze gorszy, zwyczajnie eksperymentują namawiaja na drogie zabiegi, nie zlecaja badań pod kontem jaka ktos ma bakterie, bynajmniej mojej corce nikt tego nie kaszal. Wiem, że tradzik to trudna sprawa, ale po stracie ogromnych pieniedzy u dermatologów, kosmetyczki zaprzestaliśmy czegokolwiek. Dzisiaj córka uzywa tylko i wyłącznie maści cynkowej i tormentiolu, myje sie żelem do cery tradzikowej i uwaza na kosmetyki ktore zawieraja spirytus. Poprawa jest kolosalna, oczywiście musiala poczekac na efekt, bo skora byla zniszczona specyfikami i zabiegami. Takze nie szukaj na sile dermatologa, bo wypadaja ci wlosy, posluchaj rad innych i zrob badania, chyba ze masz lupiez lub luszczyce to wtedy rzeczywiscie dermatolog, ale szukalabym go raczej na slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Włosy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:16 O włosach i ich wypadaniu: rapidshare.com/files/261692122/gestewlosy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
xyz.9 Re: Włosy. 21.08.09, 14:55 A czy skora po tradziku kiedys wyladnieje? Tzn. mam takie czerwone slady po ropnych.... Odpowiedz Link Zgłoś