Dodaj do ulubionych

żelowe paznokcie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:33
Kochani! Poszukuję osoby, która dobrze i tanio robi paznokcie żelowe. Po
moich ostatnich przejściach z akrylem teraz kolej na żel. Bardzo proszę o
opinie. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam - Kami
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: żelowe paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 00:35
      Witaj Kami!
      Ja robie paznokietki akrylowe, nie żelowe ale moge Ci doradzić co zobic zebyś
      nie miala problemów z żelem: zadbaj o to by osoba robiaca Ci paznokcie
      pracowałą na markowych produktach!! Sama sie przekonałam ze to podstawa, kiedy
      zaczynałam robić paznokcie połaszczyłam sie na tańsze produkty i przez to
      starcilam kilka klientek. Kiedys nawet zakladała mi paznokcie pewna
      dziewczyna i robila mi akrylem ''Super Nail''-powiem tak, po tygodniu ich nie
      mialam!!
      jeszce jedną rzeczą ktora powoduje odpadanie akryli i zeli- jest zażywanie
      leków hormonalnych lub tabletek antykoncepcyjnych ,
      odpadanie akryli moze byc jeszcez spowodowane nadmierna iloscia wydzilanych
      przez paznokiec tluszczow (w rzeczywistości nie sa one widoczne ale wystarczy
      dotknac specjalnym papierkiem w ktory wsiaka tluszcz i juz bedziemy wiedziec
      czy nasze paznokcie nadaja sie pod akryl)
      Teraz nie mam żadnych problemow ani reklamacji, wszystkim sie podobaja i
      najważniejsze ze sie trzymaja i są piekne.
      pozdrawiam i Zycze powodzenia
    • Gość: kami Re: żelowe paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 07:36
      Bardzo dziękuję za radę. Proszę powiedz jakie paznokcie są lepsze Twoim zdaniem
      akrylowe czy żelowe, bo muszę przyznać, że znowu skłaniam się ku akrylom.
      Pozdrawiam!!!
      • Gość: Olcia Re: żelowe paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 17:28
        Moje zdanie jest takie ze akryle i zele wykonane dobrymi produktami niczym sie
        nie rożnia tylko cena(zazwyczaj zele sa droższe gdyz trzeba je utwardzać w
        specjalnej lampie). Szczerze mowiac preferuję akryle, najlepiej na szablonie.
        Sama mam takie i jestem bardzo zadowolona. Jako osoba robiaca akryle chwale
        je, gdyz sa tego warte (choć slyszłam juz od kilku osob ze maja z nim problemy-
        zazwyczaj takie jak Ci napisałam wczesniej) Przy przedłuzaniu paznokci trzeba
        zwracać uwage na pewne rzeczy, tylko nie kazdy kto je robi wie na jakie!
        Człowiek uczy sie na wlasnych bledach, a w zwiazku z akrylem mam już
        doswiadczenie i dlatego goraco go polecam. Musisz sama podjac decyzje.
        pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka