Dodaj do ulubionych

porodówka w blachowni

08.08.09, 17:20
Czy porodówka w Blachowni nadal działa na takich samych zasadach jak mniej
więcej 2 lata temu??? czy są wprowadzone jakieś zmiany w personelu, planowane
remonty itd. Mam zamiar rodzic tam ponownie we wrześniu i zanim tam pojadę na
"przedporodowe oględziny" chciałabym uzyskać troszkę aktualnych opinii od osób
które odwiedzały ten oddział ostatnio:)
Obserwuj wątek
    • Gość: 31anna Re: porodówka w blachowni IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.09, 18:58
      podbijam temat
    • Gość: ewa Re: porodówka w blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 09:10
      OCZYWIŚCIE NADAL FUNKCJONUJE RODZI SIĘ SPORO DZIECI-DZIŚ JUŻ CZWORO NOWORODKÓW
      PRZYSZŁO NA SWIAT/9.8.2009. KONKURENCJA RZUCA KŁODY POD TYM SZPITALEM I
      ODDZIAŁEM ALE PERSONEL ROBI SWOJE I TAK MA BYĆ.
      • Gość: Jacek Re: porodówka w blachowni IP: 212.87.240.* 10.08.09, 09:55
        Moja Żona rodziła w Szpitalu w Blachowni w marcu , czyli blisko 5 miesięcy temu.
        Opieka medyczna jest świetna, może warunki lokalowe nie są na najwyższym
        poziomie i oddział wymaga remontu, ale gorąco polecam ten oddział.
        Dla nas młodych rodziców najważniejszy jest komfort psychiczny pod względem
        bezpieczeństwa położnicy i dzieciątka, a tego w tym szpitalu i na tym oddziale
        możemy być pewni.
        O ile wiem nie było żadnych ruchów kadrowych.
        • Gość: 31anna Re: porodówka w blachowni IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 10:39
          Dzieki za odzew:) rodziłam tam w pqaździerniku 2006 roku i byłam
          baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona i chciałam sie tylko upewnić czy wszystko
          oki. Do jacka: pamiętacie może co trzeba zabrac do szpitala??? bo mnie juz
          troszkę pamięci brakuje:)
          • Gość: agula Re: porodówka w blachowni IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 21:21
            ja bynajmniej nie zamieniłabym tego szpitala na inny i chyba to nie tylko moja
            opinia także polecam bo niczego nie brakuje na tym oddziale przynajmniej jeżeli
            chodzi o personel a jeżeli chodzi co trzeba mieć ze sobą to chyba wszystko dla
            dziecka i dla siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka