Dodaj do ulubionych

Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś Was ma

19.08.09, 12:15
był u mnie pzedstawiciel proponując mi stawkę 0,06zł/min za
połączenia na stacjonarne i 0,32zł na komórki z naliczaniem
sekundowym. Neo została by w TP. Chyba oferta do przyjęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 23:37
      hej, zamierzam właśnie podjąć pracę u nich dlaczego odradzacie???
      • Gość: Buraczek Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.10.09, 18:35
        rowniez prosze o konkrety ... wszystko wyglada ladnie - nie wiem czego sie spodziewac nagatywnego - na co zwrocic szczegolna uwage. Ceny maja dobre...ale cena to nie wszystko. Chetnie obnize swoje koszty za telefon ...ale chccialbym wiedziec jakim kosztem.

pozdr
        Pawel
      • Gość: xkx Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.net.stream.pl 24.06.12, 10:29
        Post sponsorowany?
    • Gość: jeśli przychodzi Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:08
      ktoś do ciebie i cię namawia na jakąś ofertę to już się to wydaje podejrzane. Ja
      bym się nie zgodziła
      • Gość: Buraczek Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ibd.gtsenergis.pl 09.10.09, 10:17
        no..ten argument aqrat mnie nie przekonal...
    • Gość: Maricin Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 18:20
      Pracuję w tej firmie od 2 lat zarabiam dobre pieniądze . Jak ktoś ma
      problem z podpisaniem 60 umów to powinien szukać pracy w hipermarkecie lub na
      budowie ,ja podpisuję tyle przez tydzień .Odnośnie zwrotu kosztów szkolenia to
      za prawie tygodniowe szkolenie z noclegami to jest to i tak mała kwota .Proszę
      spróbować iść do innych firm i załapać się na darmowe tygodniowe szkolenie nie
      podejmując potem pracy .
      • Gość: balon Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:53
        Sam idz pracować do supermarketu tam byś się nadał szczególnie na promocjach
        gdzie sprzedaje się przeterminowany towar. Niedawno podsłuchałem rozmowę dwóch
        przedstawicieli tej branży wiele ciekawych żeczy można było sobie posłuchać
        jesteście buraki i tyle pojęcia o porządnej i uczciwej pracy nie macie, ktoś was
        nauczył kilku regułek i tyle ciekaw jestem jak byś pracował gdy trzeba by ci
        było mózgu użyć a jeśli nie wiesz co to jest mózg bo pewnie nie to wpisz sobie w
        gogle.
        • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:56
          wolałabym już w Supermarkecie jak łazić po domach jak komiwojażer i namawiac ludzi do złego...a pensja przynajmniej pewna ! a tu? gruszki na wierzbie!
        • Gość: Profi :) Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 21:38
          na początek kup sobie słownik i naucz się porządnie wysławiać i pisać bezbłednie, bo matołów to nawet w supermarkecie nie zatrudniają, a po twoich pisemnych wypowiedziach chyba do takich narazie się zaliczasz...
          • Gość: ktoś Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 22:28
            Zdanie zaczynamy od dużej litery .
      • Gość: KaLa Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.182.133.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 15:54
        To chyba nie byłeś nigdy szkolony, albo masz malutkie doświadczenie. Za wszystko trzeba tam samemu zapłacić więc nic nie jest darmowe. Dobrze prosperująca firma, posiadająca przynajmniej dobrą renomę nie trzymałaby Cię na Umowie Zlecenie! A tak dodatkowo jeśli jesteś choć trochę doświadczony i faktycznie podpisujesz tyle umów to szkoda że nikt w firmie tego nie zauważył, plus nie da się podpisać 12 umów dziennie no chyba że masz 500% skuteczności. NIE RÓB Z LUDZI DEBILI!!!!!!!!! I SAM SZUKAJ PRACY NA BUDOWIE TAM PRZYNAJMNIEJ NAUCZĄ CIE SZCZEROŚĆ, ZE SWOIM INTELEKTEM NA PEWNO SIĘ ODNAJDZIESZ W TAKIEJ PRACY
        • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:55
          Bzdura! pracowałam- i moje wyniki nie były spektakularne, pomimo czasu i nakładów- natomiast od 2 lat pracuje w porządnej firmie i jest super, świetne auto firmowe, zero nękania, z tym- ze biegła znajomość języka, wyższe studia..a nawet płacą m i podyplomówke...czego i wam życzę!
    • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ghnet.pl 27.10.09, 21:30
      nikt by takiego wulgarnego człowieka jak ty napewno nie zatrudnił....
    • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ghnet.pl 27.10.09, 21:34
      w ACN aby móc pracowac trzeba wpłacic 1500zł a ze tobie człowieku nie chce się
      pracowac to sie nie dziwie ,ze ci wlepili kare wkoncu szkolenie pracownika
      kosztuje!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:55
        Jakie szkolenie 1,5 h pogawędki i to ma być szkolenie
        • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:51
          Potwierdzam!!!!!! i na jak cie wrbuja niukt ci nie powie,że szkolenie jest płatne jak sie nie zdecydujesz...a potem- ZONK, biora cię osobno i czytasz,że masz płacić..dobry haczyk, ale na malutkich, nie na mnie..
          • boniek130 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 01.02.15, 10:35
            Witam, dostałem propozycje pracy w VOICE NET. proszę powiedz mi jak tam jest, warto w ogóle ? Jak wygląda umowa ? Jak możesz to pisz tu a jak nie to na niveaa1@interia.pl
    • Gość: konkret Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 21:36
      stawki bardzo dobre - poczytaj umowę - żeby nie była na jakieś "czasy określone"
      i zobacz warunki odejścia !!! cała reszta jest ok
      Ale - jeżeli nie bierzesz abonamentu od nich - to w zależności od tego jaki masz
      w tpsa - sprawdź czy "wygadujesz" coś ponad abonamentowe minuty - bo jak nie -
      to nie ma znaczenia po ile masz rozmowy poza abonamentem :) bo i tak nigdy z
      nich nie skorzystasz ;)
      • vincent_vega06 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 18.11.09, 09:28
        gremium
        • Gość: anita Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 22:25
          hi hi,ale jedziecie.dzięki ,za2 dni mam rozmowe o prace i nie podniose się nawet z łóżka ,szkoda fatygi:)
    • Gość: piotr Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 12:01
      a mozesz naisac cos wiecej .wlasnie dwonili do mnie bo zlozylem tam
      aplikacje.jakie zarobiki ,warunki pracy itd??bede wdzieczny
      pozdrawiam
      • Gość: empty Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 17:17
        Oczywiście każdy jest indywidualnością, i każdy ma swój sposób na
        siebie, na prace, jednak nie polecam pracy w tej firmie. Polecam
        tym, którzy kochaja wolontariat, ewentualnie obywatelom którzy
        pamiętają PRL-owski "czyn społeczny", lub tym , którzy mają dużo
        wolnego czasu, aby zamienić zamienic go na bezowocne zbieranie
        pieczątek wszelakich instytucji (niestety za to nie płacą) Zarobki??
        Pojawią sie jeśli wyżej wymienione pieczątki zaczniesz zbierać na
        arkuszach umowy, co nie należy do częstych zjawisk. W przypadku
        kiedy pare groszy pojawi sie na koncie, trzeba sie liczyc z tym, ze
        samochód służbowy, który zostanie przydzielony po okresie próbnym
        nie jest za darmo:)) Podsumowując, po tym skróconym opisie, wyczynem
        jest zarobienie jakichkolwiek wiekszych pieniedze w tej firmie, nie
        tracąc swoich, przy tym swoich...
    • Gość: neutralny Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neotrix.eu 09.12.09, 19:58
      ja bym to bardziej nazwał ludzie nie umiejący wciskać innym kit, i tyle.
    • Gość: byly voice-net [...] IP: 89.230.95.* 11.12.09, 21:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: empty Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 12.12.09, 13:35
        Podpisuje się pod wypowiedzia kolegi:)) Jestem ciekaw czy mielismy
        okazje sie spotkac. Pozdrawiam
        • Gość: przedsiębiorca Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.telpol.net.pl 09.01.10, 16:51
          Miałem, a właściwie mam z tą firmą sprawę w sądzie.Po podpisaniu umowy po ok. półtora miesiąca telefony przestały dzwonić. Oczywiście wróciliśmy do TP S.A., ale Voice Net zażądał kary za odstąpienie od umowy(umowy,z której firma się nie wywiązała). Przestrzegam przed tą firmą, działają jak Tele 2. Jak będzie ktoś podpisywał umowę, to niech się dobrze wypyta na jakich warunkach, i ile kosztuje wypowiedzenie umowy.
          • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:52
            Kupują od TP impulsy hurtowo i sprzdaja, pewnie nie zapłacili TP , haha...
            • Gość: qwer Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 119.147.146.* 15.04.12, 21:49
              Nie od TP tylko od etelko.pl.

Cala ich sprzedaz to WRL na laczach TP a prefixy, ISDN, POTS od etelko.
              Nie jest wazne czy to voice-net, czy nowa telefonia to jedno i to samo.
    • Gość: gosc Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ghnet.pl 10.01.10, 15:44

oferta super tp nie da ci po 0,06 gr
    • Gość: były pracownik Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 18.01.10, 14:40
      Jeżeli chodzi o pracę to odradzam, polityka firmy to błazenada, nikt się Tobą
      nie przejmuje, o samochodzie służbowym można pomarzyć, a do bardzo duże problemy
      z płatnościami.
      Lepiej dać sobie spokój..
    • Gość: bub Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 11:27
      prosze o ipinie
      • Gość: Denzol Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 20.01.10, 12:32
        opinie o pracy w tej firmie czy o świadczonej usłudze?
        • Gość: pracuś Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 23.01.10, 12:07
          Ludzie firma Voice Net jest śmieszna szukają teraz ludzi pod nazwą Eden.sc (
          dawna nazwa voice net)
          Nie dajcie się nabrać, tam naprawdę nie warto pracować !!
          • Gość: anonim Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.10, 18:04
            potwierdzam wypowiedzi poprzednikow ktorzy sa na nie jesli chodzi o
            prace w tej firmie. sam kiedys tam pracowalem.jesli ktos chce o cos
            zapytac to chetnie odpowiem co sie tam dzieje i na czym tak naprawde
            polega ta praca. i nie dlatego zeby oczernic ta firme tylko dlatego
            ze nie powinienem uzyc tu wogole slowa firma
            • Gość: gosc Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.ghnet.pl 09.02.10, 17:23
              mam własnie zaczac prace mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat
            • Gość: Magdalena Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 193.201.19.* 08.03.10, 16:24
              A mógłbyś mi cos powiedzieć o tej firmie??własnie zastanawiam sie czy podjac tam
              prace....
              • Gość: była pracuś Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 08.03.10, 22:48
                Magda słuchaj.. Nie polecam Ci pracy w tej "firmie" ponieważ tam nie panują
                żadne zasady, kadra zarządzająca kłamie !!
                Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu ze strony szefostwa, telemarketerek.
                Naprawdę ich ogłoszenie jest kuszące, ale na tym to polega.
                Zalegają z płatnościami, bawisz się więcej w akwizytora niż w przedstawiciela.
                Poszukaj czegoś lepszego- chcesz to spróbuj w Voice-Net.
                Ale ja uczulam przed pracą tam !
            • Gość: anonimowo Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 109.243.205.* 12.03.10, 13:36
              czesc czy moglbys powiedziec,jakie zarobki sa w firmie voicenet?
            • Gość: Chataaa Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 17:29
              Jezeli ktos pracował w firmie Voice Net prosze o kontakt na gg bo własnie chca mnie tam zatrudnic i nie wiem co mam robic gg 1159573
            • Gość: q Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.tvk.torun.pl 11.02.11, 00:08
              Witam wlasnie jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Chcialem skonfrontowac jak to jest w praktyce. Bo firma voice net prezentuje sie swietnie obiecuja wysokie zarobki samochod sluzobowy. Czy pracownik ponosi jakies koszty szkolenia? z gory dzieki za rzetelna odp pozrawiam
              • Gość: krzysiek Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 08:17
                Witam pracuje od pewnego czasu i sprawa wygląda następująco osoba która podejmie współpracę to jest zacznie sprzedawać nie ponosi żadnych kosztów szkolenia, pozostali ponoszą koszt w wysokości 500zł w przypadku gdy np. tak jak ja byłem szkolony 5 dni i powiedziambym 5 dnia że jednak nie podejmuję współpracy lub zrezygnowałby, po kilku dniach, to musiałabym zapłacić koszty szkolenia. Zarobki są zróżnicowane jedni zarabiają bardzo dużo inni bardzo mało i firma z nimi się szybko rozstaje. Nie jest to praca dla każdego branża bardzo specyficzna. Jednak jak ktoś się wstrzeli w temat to można naprawdę nieźle zarobić tym bardziej że oferta jest bardzo różnorodna począwszy od sprzedaży telefonii komórkowej, telefonii stacjonarnej oraz internetu do systemów GPS włącznie. Samo szkolenie daje jedynie podstawę tak naprawdę trzeba wielu rzeczy dowiadywać się samemu.
              • Gość: kasia Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 31.103.31.* 22.06.12, 20:01
                placisz za auto i za wczesne zwolnienie sie ......
          • Gość: orka voice-net IP: *.nplay.net.pl 02.01.12, 19:54
            Zapiszesz umowe o zlecenie -masz 30 dni na podpisanie 30 umów!
            Nikt nie chce sie podpisać bo są tańsi i nie ma darmowych minut!
            Mam karę 500 zł bo nie zrobiłem 30 umów w 30 dni! napisane na umowie!
            To profanacja i chamstwo !
            Nie polecam nikomu! wybaczcie ale to....!
            • Gość: Rrr Re: voice-net IP: 91.218.68.* 26.04.13, 14:35
              To ja powiem lepiej. w marcu zrobilem 39 umow i stwierdzili ze juz nie beda ze mna wspolpracowac. mowie ok ale pracowalem do polowy kwietnia i do 60 prawie sztuk dobilem i oddalem auto. to oni nic mi wg nie zaplaca ani za marzec ani za kwiecien....
            • boniek130 Re: voice-net 01.02.15, 10:44
              Opowiedz mi więcej o tej firmie. niveaa1@interia.pl
        • Gość: Były zatrudniony Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 12:28
          Firma niekompetentna, naciągająca ludzi i obiecująca jak to się mówi "gruszki na wierzbie". Szkolenie, a raczej to co firma szkoleniem nazywa, to nic innego jak omamianie ludzi kolorowymi obietnicami i wciskanie im głupoty na temat realnych możliwości zarobkowych. Nie wywiązywanie się z warunków, jakie spółka rzekomo zapewnia (samochód służbowy, telefon), potencjalny pracownik ponosi wkład własny, po to, żeby na sam koniec zostać obciążonym bezpodstawnymi kosztami. Ludzi z firmy mają wygurowane mniemanie o sobie.
          Co do "atrakcyjnych" stawek po 6 czy 7 groszy, przedstawiciel ma prawo do redukcji kosztów za cenę swojej prowizji (już lepiej pozyskać klienta i wyrobić normę, żeby zarobić tak czy tak marne pieniądze). Każdy operator, do którego klient zwróci się z zapytaniem o obniżenie rachunków na podstawie oferty innego operatora, bez problemów jest w stanie zaoferować jeszcze atrakcyjniejsze warunki.
          Reasumując - nie dajcie się naciągać. Ani na "magiczne abonamenty" ani tym bardziej na jakąkolwiek współpracę.
          Pozdrawiam.
        • Gość: Prawnik Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 79.175.244.* 08.09.11, 11:56
          Błagam Was jak najdalej od tej firmy... Totalna porażka , rekrutacja w jakimś Mc Donaldzie , brak szkolenia a w przypadku rezygnacji dostajesz wezwanie do zapłaty w wysokości 500zł z tytułu poniesionych kosztów szkolenia i noclegu , którego nigdy nie było. Jestem prawnikiem i prowadziłem sprawę przeciwko tej firmie , więc wiem co mówię...
        • Gość: Prawnik Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 79.175.244.* 08.09.11, 12:09
          Błagam Was , jak najdalej od tej firmy... Rekrutacja w jakimś Mc Donaldzie , brak szkolenia , a w przypadku rezygnacji dostajesz wezwanie do zapłaty w wysokosci 500zł z tytułu poniesionych kosztów szkolenia i noclego którego nigdy nie było... Jestem prawnikiem i prowadziłem sprawę przeciwko tej firmie , tak więc wiem co mówię...
    • Gość: Przymusowy anonim Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.enterpol.pl 10.02.10, 10:34
      Kolega napisał całą prawdę. Jeśli liczycie na normalną pracę z jasnymi zasadami to nie ten adres! Przekonałem się na własnej skórze.
      OSTRZEŻENIE: Voice-net = EDEN s.c.
      Żeby łatwiej im było pozyskiwać i manipulować pracownikami mają dwie nazwy.
      • Gość: anonim Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.10, 18:21
        Pracowałem tam kiedyś:P

Jeżeli chodzi o auto służbowe to ja dostałem po tygodniu, ale tylko
        dlatego że akurat nie mogłem używać juz prywatnego i zwalniali jakas
        dziewczyne.

Jesli chodzi o pierwsza "wypłate" to faktycznie jest dopiero po 2
        miesiacach dlatego że dostaje sie pieniadze na umowy ktore zostaly
        aktywowane.

Jesli chodzi o kierownictwo nie moge narzekac, wszystko o co
        poprosiłem zostalo zalatwione od reki (kwestia podejscia)

Telemarketing moim zdaniem tam nie istnieje. Lepiej chyba samemu
        sobie umawiac spotkania.

Ogolnie nie jest zle ale to juz nie te czasy na taka prace. Ludzie
        nie ufni, TELE 2 zrobilo swoje a poza tym to chyba nie ma juz gdzie
        jezdzic. W tej firmie pracowalo i pracuje tyle osob praktycznie z
        kazdego wiekszego miasta w Polsce ze wszystko jest "obskoczone"

Osobiscie nie odracam ale tez i nie polecam. Moim zdaniem kazdy
        powinien sprobowac. Nie kazdy sie do tego nadaje. Jeden bedzie pisal
        40-50 umow tyg a drugi 5. Wszystko zalezy od tego jak sa umawiane
        spotkania.

Ogolnie to praca latwa szybka i przyjemna(czasmi).
        Jesli jest sie obrotnym to te 10-12 spotkan mozna zrobic w 5 godzin
        (oczywiscie z dojazdem i powrotem do domu). Ale trzeba miec duzo
        samozaparcia w sobie po zdarzaja sie dni ze nie podpisze sie nic a
        drugiego dnia zrobi sie 8-10. Srednia 20-25 w tyg musi byc bo jesli
        nie to szkolonko:)

Pozdrowionka
    • Gość: DR.Marzena Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 193.201.19.* 26.02.10, 20:45
      Witam!
      Prowadzę prywatną klinikę stomatologi i od 2 miesięcy moim operatorem jest
      Voice-Net.Jestem bardzo zadowolona z ich usług.Polecam tak jak mówią tak jest i
      stawki dobre.
      • alutka65 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 14.04.10, 22:31
        dr.Marzenko pękam ze śmiechu .
        • Gość: Życzliwy Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 13:49
          Z tego co mi wiadomo przez firmę złożone zostało zawiadomienie na policję o
          popełnieniu przestępstwa
          z art. 212 Kodeksu Karnego o ściganiu osób zamieszczających fałszywe, obelżywe
          wpisy dotyczące firmy
          W przypadku osób, które nadal będą zamieszczać wpisy o podobnych nieprawdziwych
          treściach podejmowane
          będzie takie samo działanie, o którym mowa powyżej.
          Firma zamierza też domagać się odszkodowania za zniszczenie dobrego imienia .
          Treść artykułu 212 Kodeksu Karnego

art. 212
          § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę
          organizacyjną nie mającą
          osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w
          opinii publicznej lub narazić
          na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju
          działalności,
          podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
          § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
          masowego komunikowania,
          podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
          § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec
          nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
          Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez
          pokrzywdzonego.
          § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia
          prywatnego.

Zapewniam , że osoby zamieszczające wpisy nie są anonimowe i organy ścigania są
          w stanie ustalić ich
          tożsamość .
        • Gość: Profi Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 21:27
          Nie tylko pękasz ze śmiechu ale zarazem zaczerwieniłaś się jak burak ćwikłowy bo P. doktor ma obniżone rachunki, a TP dmucha Cie jak tylko może...i kto tu jest Cwaniakiem ...
      • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:49
        Jeszcze jako pracownik ( krótko) zrobiłam symulację w Exelu i wyszło, że duża firma może zaoszczędzić pare złotych jedynie..gra nie warta świeczki..każdą firmę więcej kosztować będzie długie usuwanie ewentualnej awarii przez TP ( bo to TP jest zawsze właścicielem sieci) jako klienta nie-TP , robią to w ostatniej kolejności.. a że dr. Marzenka jest zadowolona to znaczy , że przestawiciel dobrze ją omotał i Pani się pogubiła...Droga Pani, naczelną zasadą w tej firmie jest nie mówienie całej prawdy np. o tym. ze zniżka abonamentu - na dwa lata abonament- dotyczy TYLKO pierwszego roku ( to dla klientów indywidualnych)...a firmy ? oferta tak skonstruowana aby klient firmowy szybko sie nie połapał.. ale jak poroóna rachunki- będzie zdziwiony jak malo zyskał..wbrew obietnicom..Na miejscu Voicenet/Eden nie straszyła bym prawem, firma sama balansuje na granicy prawa, mam nadzieję- do czasu...
    • Gość: życzliwy Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 21:46
      Z tego co mi wiadomo przez firmę złożone zostało zawiadomienie na policję o
      popełnieniu przestępstwa
      z art. 212 Kodeksu Karnego o ściganiu osób zamieszczających fałszywe, obelżywe
      wpisy dotyczące firmy
      W przypadku osób, które nadal będą zamieszczać wpisy o podobnych
      nieprawdziwych treściach podejmowane
      będzie takie samo działanie, o którym mowa powyżej.
      Firma zamierza też domagać się odszkodowania za zniszczenie dobrego imienia .
      Treść artykułu 212 Kodeksu Karnego

art. 212
      § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę
      organizacyjną nie mającą
      osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją
      w opinii publicznej lub narazić
      na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju
      działalności,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
      § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
      masowego komunikowania,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec
      nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego,
      Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez
      pokrzywdzonego.
      § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia
      prywatnego.

Zapewniam , że osoby zamieszczające wpisy nie są anonimowe i organy ścigania są
      w stanie ustalić ich
      tożsamość .
    • Gość: orzel-k Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 22:09
      dobrze ze ktos cos takiego pisze o firmach, bo wlasnie mialem jutro jechac do
      poznania na rozmowe do eden s.c. ale po przeczytaniu tych postow widze ze
      staracil bym czas i nerwy i pieniadze niepotrzebnie. samo mowi za za sie nawet 1
      negatywna opinia stwierdza ze z ta firma jest cos nie tak. Pracowalem w
      podobniej firmie tylko pod TP-sa i wiem jakie sa tam kretactwa. pozdrawiam
      wszytkich zainteresowanych na przyszlosc i radze przemyslenie zanim cos sie
      postanowi
      • Gość: domator Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 25.08.10, 22:09
        nastepny wszystko wiedzacy, ludzie dam wam jedna rade: dajcie sobie
        spokoj z forami, chcecie pracowac to nie czytajcie tego, bo osoby
        ktore to pisza od negatywnej strony szukaja winy u innych a nie u
        siebie, zajmijcie sie soba, bo im sie nie dalo bo sie nie nadawali,
        ale wy mozecie sobie poradzic i zarabiac naprawde dobre pieniadz.
        Kazdy niech patrzy na siebie.pozdrawiam. p.s. pracowalem tam i
        dobrze zarabialem, ale zdrowie mnie opuscilo i trzebabylo sie
        pozegnac z wieloma firmami.
        • Gość: byly pracownik Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 20.10.10, 15:26
          gdyby tam dało się zarobić to jasne nie ma problemu.. 2przedstawicieli w jednym aucie służbowym jeździło za moich czasów, ponadto Panie z call center szkoda gadać ! Tyle nerwów co tam wielu moich kolegów straciło to się w głowie nie mieści . Wstyd
      • Gość: am Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 46.112.196.* 15.12.10, 23:20
        Nigdzie nie jadę, umówili mi zresztą spotkanie w kawiarni, nie w firmie, ale w kawiarni i dlatego weszłam na stronę, żeby zobaczyć co to z firma. Naprawdę nie chcę mieć z nimi do czynienia!!!
      • Gość: Profi Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 21:23
        Jeżeli twoim życiowym przewodnikiem bedą forma internetowe, to powodzenia w poszukiwaniu pracy...
    • mirekg1963 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 15.07.10, 10:54
      Z przeczytanych postów nie wynika nic dobrego, ale ja mam inną historię. Przyszła do mnie pani z tej firmy wydrukować sobie raport (jakiś tam firmowy). Nie potrafiła tego raportu obsługiwać jedynie nacisnąć drukuj, a jak zapisać ? Kompletnie nie rozumiała, choć na raporcie było generuj w pdf, generowało niekompletny raport. To wina wszystkich tylko nie jej i jej firmy czy informatyków. Nie skasowała plików z kompa, dokumenty zostawiła otwarte, zabrała ze sobą 10 kartek które jej wydrukowałem nie zapłaciła i jeszcze udawała przemądrzałą. Jak tak ma działać firma to zastanówcie się nad tym.
      Piszę to ku przestrodze bo jaki przedstawiciel firmy taka i ona...
      • Gość: domatora Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.chello.pl 25.08.10, 22:04
        co to ma wspolnego z działalnoscia i polityka firmy, ta odpowiedz
        byla tak beznadziejna jak osoba ktora ja napisala...po drugie
        wychodzi na to za pani ktora nie mogla sobie poradzic z rzeczami
        ktore nie sa jej profesja nie znalazla oparcia w osobie ktora sie
        tym zajmuje, wiec nie dziwie sie ze ta osoba ma malo klientow skoro
        nie moze ich w nalezyty sposob obsluzyc.pozdrawiam nierozgarnietych
        glosicieli takich informacji
    • Gość: *malautka* Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.mobile.project4.pl 11.10.10, 11:21
      wszyscy tam ludzie ktorzy pracuja to lepiej nie
      komentowac!!dobra rada: jezeli juz w tam jestescie albo zaczynacie
      to ufajcie tylko jednemu przedstawicielowu dawidowi nazwiska
      wam nie podpowiem bo nie pamietam!!reszta tak jak napisalam
      lepiej nie komentowac!!! Pozdro!!

• Gość: gosc Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 188.33.227.* 16.10.10, 19:26
      jak sie człowiek uczy i zdobywa doświadczenie to nie szuka pracy jako PRACOWNIK BIUROWY, czego się koleżanko spodziewałaś stanowiska księgowej?
      pracownik biurowy to nikt inny jak osoba od robienia kawy, wysyłania korespondencji i zabawy z innymi śmiesznymi papierami, a telemarketerka przynajmniej ma konkretne zajecie
      także nie wiem cóż masz za doswiadczenie skoro tak "ambitnej"pracy szukasz
    • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:57
      ISDN (ang. Integrated Services Digital Network, czyli sieć cyfrowa z integracją usług).
      Technologia sieci telekomunikacyjnych mająca na celu wykorzystanie infrastruktury PSTN do bezpośredniego udostępnienia usług cyfrowych użytkownikom końcowym (bez pośrednictwa urządzeń analogowych) (ang. end-to-end circuit-switched digital services). Połączenia ISDN zalicza się do grupy połączeń dodzwanianych (komutowanych).
      ISDN jest znormalizowana w zaleceniach ITU-T oraz standardach ETSI. Normy europejskie zostały wprowadzone do systemu Polskich Norm jako grupa ICS 33.080 - Sieć Cyfrowa z Integracją Usług
      • Gość: mirek Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:59
        PSTN (ang. Public Switched Telephone Network) – publiczna komutowana sieć telefoniczna. Początkowo wykorzystywała technologie analogowe, obecnie prawie w całości zbudowana w oparciu o technologie cyfrowe. Usługi PSTN obejmują zarówno analogowe usługi POTS (ang. Plain Old Telephone Service), jak i cyfrowe ISDN (ang. Integrated Services Digital Network, sieć cyfrowa z integracją usług).
        Sieć PSTN jest regulowana standardami opracowywanymi przez ITU-T. Adresacja sieci PSTN, określana powszechnie jako numeracja telefoniczna, zdefiniowana została w zaleceniach E.163/E.164.
        • Gość: krystian Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:01
          WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access) to technologia bezprzewodowej, radiowej transmisji danych. Została oparta na standardach IEEE 802.16 i ETSI HiperLAN. Standardy te stworzono dla szerokopasmowego, radiowego dostępu na dużych obszarach. Standardy te określają informacje dotyczące konfiguracji sprzętu tak, aby urządzenia różnych dostawców pracowały na tych samych konfiguracjach, tj. aby wzajemnie ze sobą współpracowały. W 2009 roku pojawiły się informacje, że największe światowe sieci komórkowe rezygnują z tej techniki na rzecz stopniowej migracji do sieci czwartej generacji standardu LTE[1].
          Od początku powstawania technologii WiMAX możemy wyróżnić kilka standardów, ewoluujących w miarę upływającego czasu:
          IEEE 802.16 – był to pierwszy etap powstawania ww. technologii zaakceptowany w 2001 roku. Działał w paśmie częstotliwości od 10 do 66 GHz. Pasmo to stworzyło jednak znaczne ograniczenia, których największą bolączką było ograniczenie widoczności optycznej. Wymagane było bezpośrednie pole widzenia (LOS – Line of Sight). Sprawiło to częsty brak łączności w terenach zabudowanych. Drugim mankamentem był również sam koszt opłacenia tak dużego pasma częstotliwości.
          IEEE 802.16a – najważniejszym elementem przemiany standardu była zmiana pasma częstotliwości na zakres od 2 do 11 GHz. Zaletą zmian było niewątpliwie to, iż nie wymagane było już bezpośrednie pole widzenia (NLOS). Projekt został zaakceptowany w 2003 roku. Standardy IEEE 802.16b oraz IEEE 802.16c były uzupełnieniem tego standardu i również zostały wprowadzone w 2003 roku
          IEEE 802.16d – jest dopełnieniem standardu 802.16a. Wprowadzone zostały m.in. separacja antenowa oraz podział na podkanały. Standard obowiązywał od 2004 roku. Nie pozwalał jednak na dostęp mobilny.
          IEEE 802.16e – najnowszy standard, który wszedł w 2007 roku. Prace prowadzone są nad mobilnością dostępu, który ma być dostępny nawet podczas poruszania się z prędkością do 60 km/h. Prace również skierowane są ku stworzeniu urządzenia o asymetrycznej budowie, co sprawi, iż dostęp zapewniony zostanie poprzez palmtopy, laptopy, czy telefony komórkowe. Mobilna wersja WiMax nosi nazwę WiBro i obecnie jest dostępna w Korei Południowej i Irlandii. Komercyjna sieć 802.16e działa również w Moskwie pod nazwą YOTA. Pierwszym producentem który zaoferował telefony GSM/UMTS/WiMAX było HTC.
          • Gość: grzegorz Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:02
            Polecam Każdemu
            VoIP (ang. Voice over Internet Protocol) – technologia cyfrowa umożliwiająca przesyłanie dźwięków mowy za pomocą łączy internetowych lub dedykowanych sieci wykorzystujących protokół IP, popularnie nazywana "telefonią internetową". Dane przesyłane są przy użyciu protokołu IP, co pozwala wykluczyć niepotrzebne "połączenie ciągłe" i np. wymianę informacji gdy rozmówcy milczą.
            • Gość: czarny Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:03
              A tu opis jak to działa
              Zalety w porównaniu z telefonią tradycyjną:
              niezależność od operatorów/monopolistów państwowych (swoboda wyboru, a potencjalnie także większa prywatność)
              bezpłatne rozmowy wewnątrz sieci operatora
              niższy koszt połączeń z telefonią stacjonarną (zwykle dopiero przy połączeniach zagranicznych, ew. międzystrefowych)
              pełna mobilność użytkownika (problem roamingu ma ograniczone znaczenie)
              niski koszt infrastruktury (w porównaniu z tradycyjnymi liniami telefonicznymi)
              integracja z przyszłościowymi usługami takimi jak przesyłanie danych czy obrazu
              • Gość: grzesiek lte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:06
                Sieci LTE (ang. Long Term Evolution) mogą być nawet kilkadziesiąt razy szybsze niż obecnie wykorzystywane przez operatorów komórkowych, oferujących usługi telefoniczne i bezprzewodowy internet. Dzięki nim można np. oglądać wideo w wysokiej rozdzielczości w komórkach i szybko przesyłać duże pliki przez internet.

W 2007 roku spółki CenterNet i Mobyland wygrały przetarg Urzędu Komunikacji Elektronicznej (UKE) na częstotliwości 1800 MHz. We wrześniu 2010 r. obie firmy, które są zależne od spółki Aero2, uruchomiły sieć internetową "LTE 1800 MHz". Nowa usługa świadczona jest hurtowo, co oznacza, że jest ona skierowana np. do operatorów komórkowych. Mogą oni m.in. wydzierżawić łącza i sprzedawać na nich detalicznie swoje usługi.
                • hipnotyze Re: lte 24.10.17, 20:05
                  w teorii działa szybko ale bez anten zewnętrznych w wielu przypadkach się nie obędzie, warto zainstalować antenę do Internetu LTE www.qnet.com.pl/montaz-lte.html
              • Gość: UKE Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:06
                Prezentujemy obszary uzgodnione i zweryfikowane z operatorami sieci ruchomych.

W nawiązaniu do komunikatu do wójtów, burmistrzów i prezydentów miast dotyczącego lokalizacji inwestycji w celu likwidacji problemu „białych plam" oraz w związku z trwającymi w Urzędzie Komunikacji Elektronicznej zaawansowanymi pracami dotyczącymi wyeliminowania problemu związanego z brakiem zasięgu telefonii komórkowej czyli tzw. problemu „białych plam" na obszarze Polski, Prezes UKE wskazuje, iż wstępnie zostały uzgodnione i zweryfikowane z operatorami sieci ruchomych listy białych plam, to jest obszarów gdzie żaden z operatorów nie ma zasięgu swojej sieci.

Prezes UKE dziękuje organom samorządowym oraz mieszkańcom za zainteresowanie przedmiotowym zagadnieniem.

W załączeniu znajduje się plik w formacie Excel przedstawiający listę miejscowości, w których planowane jest powstanie stacji bazowych sieci komórkowych w przypadku pozytywnego wyniku prowadzonych rozmów.

W drugim pliku przedstawione są lokalizacje, które nie zostały zakwalifikowane jako obszary wymagające inwestycji ze względu na występowanie zasięgu co najmniej jednego operatora lub, w nielicznych przypadkach, zakwalifikowane jako obszary leśne. Do każdej lokalizacji zostały przygotowane odpowiednie mapy czterech operatorów.

Prezes UKE informuje, iż wszystkie niezakwalifikowane obszary zostaną zweryfikowane przez służby UKE, a w przypadku gdy w wyniku weryfikacji okaże się, iż kwalifikują się one do kategorii białych plam, zostaną dopisane do przedmiotowej listy.
                • Gość: gaz Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:14
                  Rynek telekomunikacyjny w Polsce zwolnił. Z szacunków firmy badawczej PMR wynika, że wartość rynku usług telekomunikacyjnych w Polsce spadła w 2009 r. o ok. 3% do poziomu 39,5 mld zł. Rok wcześniej rynek zanotował wzrost przekraczający 6%, a nigdy wcześniej jego wartość nie zmniejszyła się licząc rok do roku. Spadek wartości rynku w 2009 r., to przede wszystkim efekt działań regulatora i związanych z tym cięć stawek za zakańczanie połączeń w sieciach telefonii komórkowej. Wpływ kryzysu finansowego na wyniki branży był zdecydowanie mniej istotny, choć nie sposób nie odnotować redukcji wydatków, w tym również na usługi telekomunikacyjne, w sektorze biznesowym.

Mimo spadku w roku 2009, na chwilę obecną najbardziej prawdopodobnym scenariuszem na kolejne lata dla rynku telekomunikacyjnego w Polsce jest odbicie i wyjście z negatywnego trendu. Oprócz mniejszego niż w 2009 r. wpływu redukcji stawek MTR, na rynek będą mieć pozytywny wpływ inwestycje nowych operatorów komórkowych w budowę i rozwój własnych sieci, jak również dalsza ekspansja P4 i sieci telewizji kablowej. Stabilny wzrost, mimo rosnącego nasycenia rynku, czeka również usługi szerokopasmowe. Z pewnością też o kolejnych klientów internetu powalczą operatorzy telefonii komórkowej, wykorzystując rosnącą skokowo penetrację laptopów, zarówno w firmach jak i gospodarstwach domowych. W przyszłości dla struktury przychodów na rynku kapitalne znaczenie będzie mieć stopień substytucji dostępu przewodowego przez mobilny. Na pewno rozwój sieci, spadające ceny i rosnące limity transmisji danych mają znaczenie. W efekcie, szczególnie w miastach, coraz więcej abonentów będzie decydować się na migrację tylko i wyłącznie do usług dostępowych w sieciach telefonii komórkowej.

Z punktu widzenia wartości całego rynku strategicznym segmentem jest telefonia komórkowa. Według prognoz PMR, skumulowane przychody operatorów telefonii komórkowej w Polsce w 2010 r. minimalnie wzrosną, chociaż nie można też wykluczyć kolejnego spadku. Tym bardziej, jeśli doszłoby do zaostrzenia konkurencji i ewentualnej wojny cenowej na rynku post-paid (w przypadku rynku pre-paid kolejna mocna obniżka cen jest mniej prawdopodobna) lub nieoczekiwanych działań regulatora w zakresie MTR-ów. „Warto też pamiętać, że w bieżącym roku operatorzy w pełni odczują efekt niższych wpływów z umów masowo renegocjowanych przez firmy w następstwie kryzysu. Dokładną skalę takich działań jest w tym momencie trudno ocenić” –. „Oczywiście konsekwencją gorszej niż prognozowana przez nas dynamiki rynku telefonii komórkowej mógłby być spadek całego rynku usług operatorskich w roku 2010” –
            • Gość: MM Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 17:00
              taaa masz skype? to masz to samo!
    • Gość: ..; Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.11, 11:03
      Na szkoleniu na firmie ktos mi 180 zł ukradł ...;/ darujcie sobie tą firmę
      • Gość: Profi Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 21:04
        Jakbyś się nie najebał przed szkoleniem i nie przepił tych pieniedzy to napewno było by oki, nie pamiętasz bo za duzo wypiliście, czemu nie pochwalisz się, że podziękowali wam za szkolenie bo byliście jeszcze pijani rano ?? cwaniak to jestes...ale w pisaniu
    • Gość: pracownik Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.hari.cable.virginmedia.com 02.05.11, 11:41
      gościu nie obrażaj tą kobietę jak by sie mówiło wszystko co do rzeczy klienci nie podpisywali by umowy jestesmy za ciency do Netii i to TP jesteś ty idiotą
    • Gość: mag Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 11:11
      Byłem wczoraj na rozmowie- P. ANNA zaproponowała mi 1200zł -umowę zlecenie wzamian za sprzedaż ofert biznesowych, auto podobno od pierwszego dnia pracy, nie wiem co o tym myśleć po przeczytaniu tego wszystkiego
      • Gość: vvv Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.net-5g.pl 11.06.11, 10:06
        Proponują ci 1200zł i ty się zastanawiasz! Już bym wolał isc pracowac na budowie, przynajmniej zarobki lepsze.
        • Gość: Adam Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: 78.155.115.* 29.07.11, 10:55
          Dzisiaj mam rozmowe w VoiceNet po przeczytaniu tego forum zastanawiam sie czy wogole na nia isc. Mozecie mi powiedziec jak tam sie przedstawia sytuacja z umowami o prace,czy jest to umowa zlecenie? I czy warto wogole marnowac czas na spotkanie w sprawie pracy?
          • Gość: bogdan Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.hari.cable.virginmedia.com 02.08.11, 01:20
            umowa zlecenie stary nic sie nie liczy ani urlop ani chorobowe szkoda pracowac
            • Gość: Profi:) Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 22:26
              Ludzie jeżeli przy wyborze pracy opieracie się o opinie forum i to gratuluje inteligencji. Pamiętajcie, że prada leży po środku. Nie każdy nadaję sie do pracy przedstawiciela, osoby które głównie piszą negatywne opinie nie popradziłyby sobie w żadnej pracy, a co dopiero na budowie. Zacznijmy od tego czy komuś chce się pracowac, bo podejrzewam że większośc wolałaby iśc na 8 godzin, popierdziec w stoleg i zgarnąc najnizsza krajowa za spokojna posadkę, niestety życie nie jest takie proste i łaskawe, więc zastanów sie czy jesteś kompetentny, asertywny i kreatywny , a wtedy możesz się pchac na przedstawiciela, bo jeżeli nie to lepiej zostań w domu i czytaj forum, podejmując dzieki niemu życiowe decyzje.
    • Gość: gość Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 16:46
      witam
      czy to ta sama firma, która jest w Rzeszowie?
      • Gość: toja Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 20:51
        to ta sama firma, która działa także jako: Eden sc, Progress Active,
        • prawdziwe7 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 23.07.14, 09:37
          I tak to wlasnie jest z voicenet masa awari jeszcze na dodatek w tym wszystkim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka