Dodaj do ulubionych

Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś Was ma

• Gość: toja Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 20:49
      zmieniając operatora na voice net nalezy liczyć się z tym, ze nr telefonu już nigdy nie będzie można przenieśc do innej sieci. Czyli jeśli za rok, czy dwa stwierdzimy, ze znów kochamy TP, czy Netie, to niestety ale powrotu z nr telefonu już nie ma. Wynika to z tego, ze voice net jest reselerem a nie operatorem telekomunikacyjnym.
      • prawdziwe7 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 23.07.14, 09:25
        Uwaga uwaga lepiej byc w orange lub netii bylem w obu firmach i nigdy nie bylo problemow z rezygnacja
    • prawdziwe7 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 23.07.14, 09:02
      Uwaga na ta firme
    • prawdziwe7 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 23.07.14, 09:10
      Przyjechal do mnie pan z vicenet z firmy z rzeszowa i naopowiadal mi nie stworzonych historii
      nie wspomne juz jak wygladal. Nie moge teraz uczciwie zrezygnowac z uslugi bo twierdza ze mi numer zabiora na zawsze .
      Uwierzylem im w referencje i teraz za to ponosze ogromne koszty
    • zyczliwa122 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 23.07.14, 11:56
      Witam, uważajcie na to co piszecie na forum !!!!!
      Mój znajomy zamieścił kiedyś wpis na tym forum. Spółka skierowała sprawę do prokuratury o pomówienia obecnie sprawa jest w sądzie. Adwokat mówi że nie ma szans na wygranie, bo pomówił spółkę i nie mam na to żadnych dowodów tylko jego odczucia. Najgorsze jest to że musi ze śląska jechać na każdą rozprawę do Rzeszowa tracąc cały dzień i jeszcze kasa idzie na wyjazdy. Był już na 4 rozprawach w Rzeszowie, a jeszcze adwokat kasuje go za każdy wyjazd do Rzeszowa, na nie małe pieniądze , mówi że sprawa jest do przegrania. Przestrzegam wszystkich ta spółka nie odpuszcza. Jego skarżyli z art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
      § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      Jeszcze raz przestrzegam wszystkich napiszecie coś w emocjach na forum, a później będziecie po sądach chodzić. Uważajcie. Z tego co wiem mój znajomy nie jest jedyny przeciwko któremu spółka wystąpiła do Sądu.
      Na GoWork ukazały się przeprosiny, pewnie za sprawą otrzymanego wyroku.

• beata_7102 Re: Firma telekomunikacyjna VoiceNet - czy ktoś W 08.12.15, 11:55
      Uwazajcie na ta firme ! To naciagacze ! Podpisanie z nimi umowy to katastrofa ! Bardzo zla jakosc lacznosci, nie respektuja umowy, nie mozna z nimi rozwiazac umowe, tracisz numer ! Moja firme zostawili bez telefonu internetu i numeru ! Pozwali do sadu o rzekome nie sitniejace odsetki o wartosci 20 zl !! To chora firma. Powinien w koncu ktos zajac sie takimi naciagaczami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka