oskarek05 02.09.09, 15:33 market, hurtownie??? gdzie jest duży wybór i konkurencyjne ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xvasdf Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: 78.8.254.* 02.09.09, 15:34 hurtownie - halim lub papirus, ewentualnie makro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 22:06 ja i moi znajomi zaopatrujemy się na Garibaldiego w sklepie hurtowni Pol- Papier. ceny hurtowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuralista Hartownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 03:51 A ceny (hurtowa taniość) powalają z nóg, nie wspominając o chińskiej jakości wszystkich materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euzebiusz ciekawy wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:26 Duży wybór wszystkich artykułów szkolnych jest na 1000-leciu w sklepie papierniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: ciekawy wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:52 W realu i tesco bardzo niska jakośc zeszytów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: ciekawy wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:17 Są różne sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 13:34 Kupuj ,byle tanio.Jakość zeszytów ......i innych artykułów to mały pikuś,ważne żeby nauka dobrze szła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:34 Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:16 Sklepu z artykułami papierniczymi na grabówce brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama kazia Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:49 Synowi kupiłam książki w księgarni na przeciwko politechniki przy Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 10:41 Sklepów papierniczych jest sporo w każdej dzielnicy kilka .Na 1000- leciu są ze 4.Trzeba je odwiedzić i pytać o iteresujące drobiazgi di szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:22 Ja poszukuje złotych kopert na ślub do zaproszeń na ślub w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 12:14 Szkoła już się rozpoczęła a ja mam jeszcze p0nad 2 tygodnie wolne bo jestem studentką i nie myślę o zeszytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 09:45 Mojemu dziecku kupiłem już chyba wszystko do zerówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia ewa Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 09:57 Gdy dzwoneczek się odezwie biegniemy do szkółki, by się uczyć i pracować jak te małe pszczółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 10:42 Kończy się laba dla studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 09:46 Ciągle podobne pytania jak w przedszkolu.Gzie taniej papier wizytuwkowy bo 2 arkusze potrzebuje,gdzie koperty złote,gdzie pudełka na prezenty,gdzie artykuły szkolne dobre.Oczywiście jest wiele sklepów z artykułami papierniczymi w Blachowni,na Okrzei na Rakowie,na mirowskiej,na 1000 leciu duży wybór artykułow papierniczych itp.Ale każdy dzisiaj szuka coś innego i ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 13:19 W sklepie papierniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 20:44 W abc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakro Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:18 Zależy co konkretnie potrzeba-czy temat założony tylko dla reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też student 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 20:35 Czy ktoś pamięta te lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 22:06 Ja kupiłam połowę w realu a resztę w osiedlowym sklepiku papierniczym. (zeszyty, bloki itp). Pytam się pani czemu BLOK RYSUNKOWY kosztuje 2.80, a ona mi mówi,że to lepsza jakość niż to badziewie w supermarketach. I wiecie co, to samo badziewie (identyczny) blok w realu kosztował 1,40 No, ale sądzę ,że ta pani na pewno lepiej wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka kazia Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 20:36 Studenci też już zaczynają szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato tadeusz Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 10:04 Ja tornister dla mojej córki kupiłem w sklepie na przeciwko Politechniki.Chodzi w nim do szkoły i jest zadowolona-najnowszy wzór Hanna Montana\. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 13:09 Już ostatnie dni przed rozpoczęciem nowego roku akademickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Aneta Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 10:26 Otrzymałam ładne lokum w maluchu to na początek roku akademickiego dobry prognostyk.Jestem na wydziale budowlanym na drugim roku.W zeszłym roku zakupu szkolne robiłam w księgarni akademickiej i sklepie papierniczym na przeciwko Politechniki-są dobrze zaopatrzone w artykuły szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek z Malucha Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:28 Ja już pierwsze zakupy artykułów szkolnych poczyniłem w księgarni na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentki Akademii Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:30 Pojechaliśmy z koleżanką na zakupy do galerii w południe i nteresowal nas zakupy butów na jesień i artykuły szkolne bo studiujemy na Akademii Poloniknej.Nie stety ceny butów dla nas za wysokie to samo z artykułami szkolnymi.Mieszkam na 1000-leciu i muszę zajrzeć do tego sklepu na przeciw Politechniki może tam coś wybiorę.Galeria ciekawa ,ale zjedliśmy tylko lody u Gryczana i powróciliśmy zniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budowlaniec Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 18:03 Szukam linijki z podziałką tranwersalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do budowlańca Re: 60-lecie Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:22 Linijkę z podziałką tranwersalną kupiłem kilka lat temu w sklepie z artykułami szkolnymi na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.alfanet24.pl 25.10.09, 21:32 ff Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? 06.10.09, 15:41 w sklepie z artykułami szkolnymi i papierniczymi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fly 79 Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 10:52 Sklepów papierniczych jest dużo,ale ja jako studentka już IV roku kupuję artykuły dla studentów w sklepie na przeciwko Politechniki- jest tam duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 15:57 Jest dużo ciakawych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 10:28 Wlazł kotek na płotek i mruga,ładna to piosenka nie długa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka II roku Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 11:43 Jestem studentką na Politechnice i wiele pomocy szkolnych jak :kalka techniczna,cyrkle i inne przyrządy potrzebne mi chodzę kupować do takiego sklepu w wieżowcu na przeciwko Politechniki-jest dobrze zaopatrzony i jest ciekawy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia z Politechni Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 10:30 Poszukuje 2 dużych ekierek do rysunku technicznego.Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do budowlańca Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 10:06 Linijkę z podziałką tranwersalną można znależc u starszego geodety. Teraz już rzadko kto używatego tego przyrządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia z Politechni Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne na stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 10:31 Poszukuje 2 dużych ekierek do rysunku technicznego.Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne na stu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:56 Są ciekawe punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan z budownict Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne na stu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 16:33 Znalazłem duże ekierki potrzebne do rysunku technicznego na wydziale budowlanym-są w sklepie na przeciw politechniki w wieżowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tradycja szkolna Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne na stu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 12:32 Ciekawy temat-napisz co o tym sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka alina Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 15:53 Rok szkolny w całej pełni a zainteresowanie na forum artykułami szkolnymi nikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:13 Jakie nowości można znależć z artykułów szkolnych np dla studenta. Napiszcie ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student III roku A Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 17:00 szukam cienkiego segregatora A4 z zapięciem tzw podkładką po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 10:05 Mieszkam na osiedlu słonecznym-tam nie ma wogóle żadnego sklepu z artykułami szkolnymi a jest sporo dzieci o nowościach to już nie ma co mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 10:18 [b]Rok szkolny w pełni a nowości brak.Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student politechni Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:13 Studiuje na Politechnice na III roku -jestem z okolic Wrocławia.W Częstochowie brak jest nowości w wielu sklepach wszędzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Kasia Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 16:08 A ja chodzę do skleou naprzeciwko Politechniki przy Armmi Krajowej w wieżowcu -tam zawsze wybiorę coś ciekowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol z AJD Re: czy są jakieś nowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 09:34 Jednak Kasia ma rację tan są ciekawe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:58 Czy wybrałaś już dla swojej sympatii jakąś niespodziankę na Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksenia Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:46 Gdzie na mikołaja można kupić coś ciekawego z artykułów szkolnych.Mój uczeń chodzi do 3 klasy i zabawek ma już pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 16:05 Ja kupiłam ładny komplet pióro i długopis dla swojego syna oraz dla męża karty piatnika w sklepie pod filarami na 1000-leciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc mikołajka. Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 17:27 Tak -tak Mikołaja brak. Okazuje się ,,,,,,ze mikołaj przyjechał do Częstochowy z paczkami na saniach i nie może paczek rozwozić bo śniegu nie ma .Doradzcie mu jak ma paczki rozwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechdozgryzienia Re: ReMikołaj tuż,tuż 05.12.09, 01:13 właśnie, co z tym śniegiem? Trzeba by posłów na mszę wysłać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany. Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 12:50 Uchwalono,że Mikołaj będzie chodził jednak pieszo.A tam gdzie będzie z górki to może na rowerze pojedzie.W ramach oszczędności nie stać go na paliwo do samochodziku.Ale prezenty będzie jednak miał .Minęła godzina 12.47 spieszcie po prezenty,żeby nie zabrakło bo jak się sciemni to samw resztki zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Kazia Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 11:01 Mieszkam na 1000-leciu na Armii Krajowej w wieżowcu na przeciwko Politechniki -patrzę przez okno a tu z tramwaju wysiada Mikołaj i idzie w kierunku Politechniki- przywiózł nowe prezenty dla studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka stenia Re: ReMikołaj tuż,tuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 11:58 Nie widzę Mikołaja na Politechnice który by roznosił prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:50 Mikołaj rozdał wszystkie prezenty jakie miał i odjechał autobusem.Teraz gwiazdka i zakupy pod choinkę.Co proponujecie pod choinkę na prezent dla swojej najbliższej osoby?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:33 Pod choinkę kupiłam mężowi ładne karty plastikowe firmy piatnik w sklepie w wieżowcu na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 16:41 Szukanie prezentów pod choinkę to ciekawa zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 11:57 Mieszkam w mrówkowcu na 1000-leciu-teraz po artykuły szkolne dzieci moje biegają do sklepu na przeciwko Politechniki w wieżowcu pod filarami.Ile tam jest ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka AJD Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:47 W czasie przerwy między zajęciami wyskoczyłam do sklepu z zabawkami na przeciwko Politechniki w wieżowcu przy Armii Krajowej-wybrałam 2 fajne zabawki dla dzidziusiów siostry.Przy okazji kupiłam ronież porządne karty do gry piatnika dla taty pod choinkę a dla mamy piżamę bardzo ładną.Dla chłopaka oglądałam kalkulatory,ale nie mogłam się zdecydować czy wybrać mu kalkulator czy porządne pióro Parkera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda babcia Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 10:16 po całym mieście szukałam dla dzieci gry Bingo Lotto-wreszcie ktoś na rakowie mi podpowiedział że duży wybór gier jest w sklepie na 1000-leciu pod filarami-pojechałam tam po płudniu i rzeczywiście znalazłam tą poszukiwaną gre .A jest tam duży wybór różnych gier i zabawek dla dzieci pod choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej. Re: Teraz gwiazdka i choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 14:49 Coraz więcej osób poszukuje coś nowoczesnego pod choinkę na prezent- a tu we wszystkich sklepach to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia z AJD Prezenty pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 10:59 Byłam na zakupach prezentów pod choinkę z kolegą z AJD kupiłam dla naszego opiekuna grupy ładny komplet pióro z długopisem zaraz na przeciwko Politechniki w wieżowcu-tam chodzi dużo studentów którzy kupują różne artykuły szkolne a teraz wybierają siekawe prezenty dla swoich ukochanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Prezenty pod choinkę i na gwiazdkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 12:37 Prezentów pod choinkę jest wszędzie pełno ,ale ludzie szukają rzeczy praktycznych które nadają się do użytku dla osoby sprezentowanej. Tyle szumu robi się w telewizjji,ale te cuda sprzedają się na rynkach najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TU prezent Prezenty,prezenty,prezenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 11:01 Czy kupiłeś już prezent dla swojej najbliższej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: Prezenty ostatnie zakupy pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 18:23 Wiele ciekawych i praktycznych prezentów pod choinkę znajdziesz w sklepie na 1000-leciu na przeciwko Politechniki.Mój chłopak gra w brydża i tam właśnie w sklepie papierniczym kupiłam mu pod choinkę karty plastyki firmy Piatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Czy już masz dla wszystkich prezenty pod choin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 10:55 Ostatnie godziny zakupów prezentów pod choinkę.Wyjdż z domu i zdecyduj się kupic coś pod choinkę dla swoich przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cizia Re: Czy już masz dla wszystkich prezenty pod choi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 14:15 Rozpoczął się proces układania prezentów pod choinkę.Ale aby prezent pod choinką się znalazł trzeba najpierw go kupić ładnie zapakować i przynieść do domu.Czy już uczyniłeś to mój miły?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeuszek Re:Ostatnie godziny zakupów pod choinkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 10:22 Czy kupiłeś już prezent?????Wigilia tuż tuż. Ostatnie prezenty pod choinkę czekają na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re:Ostatnie godziny zakupów pod choinkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 12:11 Pakuje prezenty pod choinkę i okazuje się że zabrakło 2 torebek - muszę szybko do sklepu po torebki bo to ostatnie godziny handlu w sklepach przed świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazenas Re: gdzie zaopatrujecie się w art. szkolne?? 06.12.18, 20:45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to pana nazwisko? Toz to wątek na miarę kultowego ,, Wafle ryżowe KUPIEC,, Odpowiedz Link Zgłoś