Dodaj do ulubionych

piękna warszawska

IP: 193.243.143.* 19.09.09, 09:29
ponowny post bo poprzedni skasowano , ulica warszawska pięknieje w oczach , to nic że tam mieszkający nie mają prakingu INTERES OGÓŁU POWYŻEJ INTERESU JEDNOSTKI , GRATULACJE DLA WŁODARZY MIESTA
Obserwuj wątek
    • Gość: can Re: piękna warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 11:18
      I jeszcze raz do skasowania. Pewno jesteś kupcem z Warszawskiej i protestujesz
      bo nie będziesz jeździł nowym BMW 7 tylko będziesz się musiał zadowolić 2
      letnim. Boisz się, że nie da rady sprzedawać kolejne 30 lat majtek i krawatów.
      • Gość: xyz Re: piękna warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 12:27
        dokładnie!! jak był czas na protesty to ich (kupców ) to nie
        interesowało! obudzili się jak wykonawca wszedł na plac budowy!!
        nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Wychodzi na to
        ze w tym miescie nic nie warto robic
    • Gość: GIZMO Re: piękna warszawska IP: 193.243.143.* 21.09.09, 09:46
      Chłopcze idź do szkoły bo nie umiesz czytać i odpowiednio interpretować tekstu debilu , ja jestem jak najbardziej za deptakem i nie chcę aby była tam znowu ulica , niech parkują pod zamkiem bogacze z warszawskiej .
    • Gość: babajagazpiwnicy Re: piękna warszawska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 11:34
      BRAWO GIZMO, ZE ZNASZ SLOWO WLODARZ MIESTA ZABRZMIAŁO JAK WARDZIŃSKI
      MIASTA PREZYDENT

Gość portalu: gizmo napisał(a):

> ponowny post bo poprzedni skasowano , ulica warszawska pięknieje w oczach , to
      > nic że tam mieszkający nie mają prakingu INTERES OGÓŁU POWYŻEJ INTERESU JEDNOST
      > KI , GRATULACJE DLA WŁODARZY MIESTA
    • Gość: gizmo taka jast prawda IP: 193.243.143.* 22.09.09, 11:50
      poprostu niszczenie dobrych inicjatyw jest naszą Polską słabością oby nie Ciechankowskąjak tylko znajdzie się jeden mądry to na niego nakrzyczy dwóch głupich , to przykre że nikt LUB nie którzy nie chca dać szansy CIECHANOWOWI . Najlepiej taplać się w gó...e bo wtedy wszyscy są równi i każdy śmierdzi tak samo. WSTYD .
      • Gość: babajagazpiwnicy Re: taka jast prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:12
        BLEBLEBLE KLEKOT

Gość portalu: gizmo napisał(a):

> poprostu niszczenie dobrych inicjatyw jest naszą Polską słabością oby nie Ciech
        > ankowskąjak tylko znajdzie się jeden mądry to na niego nakrzyczy dwóch głupich
        > , to przykre że nikt LUB nie którzy nie chca dać szansy CIECHANOWOWI . Najlepi
        > ej taplać się w gó...e bo wtedy wszyscy są równi i każdy śmierdzi tak samo. WST
        > YD .
        • Gość: mixer Re: taka jast prawda IP: 193.109.225.* 22.09.09, 12:24
          nie klekot tylko prawda. Zacofaniu i marazmowi mówimy stanowcze NIE!
          • Gość: a... Re: taka jast prawda IP: *.biznesdsl.etel.pl 22.09.09, 12:35
            ... gdzie są parówki? majonez mam domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka