Dodaj do ulubionych

18 października Giełda kolekcjonerska

19.09.09, 14:07
18 października Stowarzyszenie Psychoart i Centrum Kultury i Sztuki w
Ciechanowie zapraszają wszystkich na giełdę kolekcjonerską.
Chcemy żeby na giełdzie pojawiły się osoby, które chcą pokazać swoje kolekcje,
coś sprzedać czy kupić. Zapraszamy melomanów, filatelistów, numizmatyków,
birofilów, kolekcjonerów starych zegarów, po prostu wszystkich, którzy
posiadają jakąkolwiek pasję kolekcjonerską i chcą się nią pochwalić i
podzielić z innymi. Jeśli pogoda dopisze giełda odbędzie się na świeżym
powietrzu, jeśli nie zawiatmy w gościnne progi kawiarni "Artystyczna" w CKiS.

Startujemy o 10:00. Wstęp bezpłatny zarówno dla sprzedających, jak i kupujących.

Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: auto zabytek Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 15:18
      Swietny pomysl. Mam zamiar wybrac sie z kolega i wystawic kilka gratow do
      zabytkowych aut.
      Mozna wiedziec ile miejsca bedzie dla kazdego wystawcy?
      Czy trzeba rezerwowac miejsca, jesli tak to w jaki sposob i do kiedy.

• Gość: x Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 16:16
      Super inicjatywa.
      • Gość: auto zabytek Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 21:15
        dobrze by bylo podpiac watek zeby nie zniknal w tlumie ;)
        • bruum Re: 18 października Giełda kolekcjonerska 20.09.09, 09:02
          Ilość miejsca dla jednego wystawcy zależy od tego ilu ich będzie. A sama
          inicjatywa to między innymi wynik współpracy ludzi, którzy 26 września spotkają
          się w Galerii C i będą "spiskować" co by tu jeszcze w naszym mieście zrobić :)
          • Gość: auto zabytek Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 17:47
            No to ja się pisze :)

Jak da rade to przyjedziemy syrenkami.

Wyjezdzamm jutro na wakacje takze bede dopiero 5 pazdziernika, ale oficjalnie
            zaklepuje juz miejscowke ;)
            W razie jakis informacji prosze przeslac na auto_zabytek@wp.pl

Pozdrawiam
            • Gość: Kronos Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.chello.pl 22.09.09, 19:23
              No to i ja się piszę :)

Jak nie sprzedam swoich plakatów na allegro to przyjdę i pokaże co mam :)
              • bruum Re: 18 października Giełda kolekcjonerska 23.09.09, 07:38
                Plakaty, płyty, kasety, kamyki, co tam jeszcze można zbierać i kolekcjonować?
                Cokolwiek by to nie było warto się pokazać. Jeśli macie namiary na kolekcjonerów
                informujcie ich o giełdzie. Oczywiście liczymy też na oglądająco-kupujących.
                • Gość: Horn`s up !!! Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:36
                  świetnie ja dam na pewno w eter cynk - mam trochę plakatów filmowych
                  to zabiorę a nóż widelec ;)
                  • Gość: auto zabytek Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 22:19
                    Mam takie pytanie organizacyjne.
                    Czy na miejscu bedzie mozna skorzystac z pradu. Na zewnatrz i wewnatrz.
                    Chodzi mi o podpiecie laptopa z prezentacja i filmem na temat mego hobby ;)

Wystarczy gnizadko, przedluzacz przywioze ;)
                    • bruum Re: 18 października Giełda kolekcjonerska 12.10.09, 08:36
                      Będzie możliwość skorzystania z prądu.
                      • Gość: Adam Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.09, 11:18
                        Od ktorej godziny mozna sie rozkladac?
                        Trzeba zabrac jakies przenosne stoliki czy juz beda stoly?
                        • bruum Re: 18 października Giełda kolekcjonerska 17.10.09, 13:12
                          W kawiarni stolików jest dostatek więc nie ma potrzeby przynoszenia swoich.
                          Giełda staruje o 10:00 a rozkładać będzie się można od około 9:30.
                          • Gość: Adam Re: 18 października Giełda kolekcjonerska IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 21:04
                            No to ja juz gotowy :))
                            Deklaruje jeszcze ktos przybycie?:)
    • bruum Wrażenia z giełdy 18.10.09, 14:41
      "Pierwsze koty za płoty" :)
      Chciałbym wszystkim bardzo serdecznie podziękować za przybycie. Jestem mile
      zaskoczony zainteresowaniem i ilością osób, które nas odwiedziły. Szczególne
      wrażenie zrobił na nas pewien młody człowiek, który przyniósł swoją kolekcję
      rycerzy z klocków Lego. Najcenniejsze jest to, że mu się chciało! Wszyscy
      zgodnie twierdzili, że giełda jest potrzebna i warto ją kontynuować. Na kolejną
      zapraszamy 15 listopada, także w niedzielę od godziny 10:00 do 14:00.

• Gość: Adam Re: Wrażenia z giełdy IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 19:20
        Bylem pokazalem co mialem, zobaczylem i nawet 2 znaczki kupilem :))

Dostalem kilka kontaktow co mnie bardzo cieszy.

Mysle ze kazdy nastepny raz bedzie lepszy, lepiej naglosniony i przyciagnie
        wiecej ludzi
        Widac ze jest to dobra i potrzebna inicjatywa

Pozdrawiam :)
      • Gość: iwona Re: Wrażenia z giełdy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.10.09, 11:55
        15 listopada odbedzie sie kolejna giełda kolekcnonerska? tez w kaw.
        Artystycznej?? to pewne?? dopytuje sie tak, poniewaz w niedziele
        mnie nie bylo...:(( i strasznie nie moge tego odzałować :((
        • Gość: Adam Re: Wrażenia z giełdy IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 12:09
          Tak Organizatorzy mowili ze doloza wszelkich staran by sie ona odbyla
          • Gość: iwona Re: Wrażenia z giełdy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.09, 22:23
            to super... bardzo sie ciesze :) napewno przyjde... niech sie pali,
            niech sie wali... a opowiedzcie co bylo na tej ostatniej?? jakie
            kolekcje byly wystawiane? i mam pytanie- czy mozna bylo cos tam
            kupic???
            • bruum Re: Wrażenia z giełdy 23.10.09, 16:35
              Był pan z piękną kolekcją monet, było trochę staroci, płyt winylowych, kaset
              audio, gadżetów motoryzacyjnych, znaczków pocztowych, etykiet z butelek od piwa,
              "potworki" z klocków lego.
              Zapraszamy 15 listopada.
              • Gość: ... Re: Wrażenia z giełdy IP: *.tktelekom.pl 29.10.09, 18:42
                mam kilkadziesiąt znaczków z CCCP z '80-'84 roku, jak je wycenić? zupełnie się
                nie znam na tym bo nie jestem filatelistką, znalazłam je na strychu po
                przeprowadzce:) są w fajnym stanie i stanowią całe serie. swoją drogą są bardzo
                ładne, chociaż trochę kiczowate:) cóż CCCP
                • bruum Re: Wrażenia z giełdy 30.10.09, 06:43
                  Zapraszam na najbliższą giełdę. Na pewno znajdzie się ktoś kto Ci pomoże wycenić
                  znaczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka