Gość: alina IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 20:31 Może ktoś wie,czy w Ciechanowie lub okolicach jest osoba,która"nastawia"chory kręgosłup.Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnA Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 21:16 Chory kręgosłup leczą lekarze a nie jacyś szamanie.Chcesz być kaleką to szukaj ich......wiem co piszę widziałam kilka złamanych kręgosłupów przez znachorskie nastawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: kręgosłup 09.11.09, 22:26 Przesadzasz są ludzie którzy mają na to kursy i papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguciu Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:09 p.Marek Wróbel bardzo polecam, fachowa pomoc z której korzystam ja i wielu moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebująca Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 07:16 Może jakieś namiary i cenę poprosimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 21:16 sienkiewicza ulica przed sanepidem wjazd w głąb ma swój dom naprawde pomagha, sama byłam u niego.A telefon znajdziesz na informacji podadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguciu Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 21:04 tel. 023 672 40 94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: kręgosłup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 09:13 Podobno W Glinojecku na terenie dawnej cukrowni wykonuje masaże pani. Kiedyś miała gabinet w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: kręgosłup IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 13:26 masaże i nastawianie na niewiele się zda jeżeli nie ma wyniku rezonansu magnetycznego.Jest bardzo wiele chorób kręgosłupa min przepulliny międzykręgowe które należy leczyć operacyjnie.Polecam w maju miałam operację po której narodziłam si na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość26 Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 19:31 Boże ludzie kręgosłupów się nie na stawia z skąd taka uboga wiedza!!! wstyd jedynie wspomagamy masażami dolegliwości jedynie fachowcy umieją nastawić dysk , który nam wypadł ale tez to musi być potwierdzone badaniem RTG lub Tomografią odcinka szyjnego wiem bo sama miałam problem.Z poważnymi dolegliwościami polecam dr Andrychowskiego z Bielan raz w tyg podobno jest w szpitalu ciechanowskim na konsultacji , prywatnie w Omedze w Mławie przyjmuje świetny neurochirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kręgosłup IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.09, 00:46 polecam gabinet na akacjowej. Pani Dorota i pan Piotr są rewelacyjni. na pewno pomogą. oczywiście warto zabrać do nich prześwietlenia jakie sie posiada. Mają naprawdę duże doświadczenie i lata praktyki w Niemczech. polecam. ul. akacjowa 4a.jutro mogę podać numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kręgosłup IP: 213.199.253.* 12.11.09, 15:45 jak mozna to jeszcze cene wizyty u tych Państwa i czy konieczne jest prześwietlenie, bo może oni sami dają skierowanie na nie jak "zobacza",ze jest potrzeba. dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kręgosłup IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.09, 00:13 skierowań nie dają gdyż pani Dorota nie jest lekarzem, a z tego co wiem pan Piotr ma obywatelstwo niemieckie to nie może chyba. a co do ceny to nie wiem dokładnie ile to teraz kosztuje ale chyba ok 50 zł(cała wizyta niezależnie od tego czy to są 2 czy 3 godziny). naprawdę polecam, sprzęt bardzo profesjonalny, wyciągi, łóżka do masażu itp. myślę że żaden oddział rehabilitacji w Polsce nie ma nawet 1/50 tego co ci państwo tam mają.a jeśli nie ma pani prześwietlenia to i tak naprawdę warto tam się udać i przekonać się.a telefon to 23 673 54 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kręgosłup IP: 213.199.253.* 13.11.09, 17:32 czyli wart polecenia sprzęt jak i obsługa, jak się wybiorę i sprawdzę to napewno napiszę na tym poście jak jest w realu. a takie jeszcze jedno pytanie czy trzeba umawiać się telefonicznie czy z marszu przyjmują na masaż, i czy na długo taki masaż pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś