Dodaj do ulubionych

kręgosłup

IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 20:31
Może ktoś wie,czy w Ciechanowie lub okolicach jest
osoba,która"nastawia"chory kręgosłup.Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnA Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 21:16
      Chory kręgosłup leczą lekarze a nie jacyś szamanie.Chcesz być kaleką to szukaj
      ich......wiem co piszę widziałam kilka złamanych kręgosłupów przez znachorskie
      nastawianie.
      • dz1ad3k Re: kręgosłup 09.11.09, 22:26
        Przesadzasz są ludzie którzy mają na to kursy i papiery.
        • Gość: aguciu Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:09
          p.Marek Wróbel bardzo polecam, fachowa pomoc z której korzystam ja i wielu moich
          znajomych.
          • Gość: potrzebująca Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 07:16
            Może jakieś namiary i cenę poprosimy:)
            • Gość: pacjentka Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 21:16
              sienkiewicza ulica przed sanepidem wjazd w głąb ma swój dom naprawde
              pomagha, sama byłam u niego.A telefon znajdziesz na informacji
              podadzą.
          • Gość: aguciu Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 21:04
            tel. 023 672 40 94
    • Gość: Felek Re: kręgosłup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 09:13
      Podobno W Glinojecku na terenie dawnej cukrowni wykonuje masaże pani. Kiedyś
      miała gabinet w Ciechanowie.
      • Gość: mama Re: kręgosłup IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 13:26
        masaże i nastawianie na niewiele się zda jeżeli nie ma wyniku
        rezonansu magnetycznego.Jest bardzo wiele chorób kręgosłupa min
        przepulliny międzykręgowe które należy leczyć operacyjnie.Polecam w
        maju miałam operację po której narodziłam si na nowo
        • Gość: gość26 Re: kręgosłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 19:31
          Boże ludzie kręgosłupów się nie na stawia z skąd taka uboga wiedza!!! wstyd
          jedynie wspomagamy masażami dolegliwości jedynie fachowcy umieją nastawić dysk ,
          który nam wypadł ale tez to musi być potwierdzone badaniem RTG lub Tomografią
          odcinka szyjnego wiem bo sama miałam problem.Z poważnymi dolegliwościami polecam
          dr Andrychowskiego z Bielan raz w tyg podobno jest w szpitalu ciechanowskim na
          konsultacji , prywatnie w Omedze w Mławie przyjmuje świetny neurochirurg.
          • Gość: ja Re: kręgosłup IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.09, 00:46
            polecam gabinet na akacjowej. Pani Dorota i pan Piotr są rewelacyjni. na pewno
            pomogą. oczywiście warto zabrać do nich prześwietlenia jakie sie posiada. Mają
            naprawdę duże doświadczenie i lata praktyki w Niemczech. polecam. ul. akacjowa
            4a.jutro mogę podać numer telefonu.
            • Gość: :) Re: kręgosłup IP: 213.199.253.* 12.11.09, 15:45
              jak mozna to jeszcze cene wizyty u tych Państwa i czy konieczne jest prześwietlenie, bo może oni sami dają skierowanie na nie jak "zobacza",ze jest potrzeba. dziekuje z gory
              • Gość: ja Re: kręgosłup IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.09, 00:13
                skierowań nie dają gdyż pani Dorota nie jest lekarzem, a z tego co wiem pan
                Piotr ma obywatelstwo niemieckie to nie może chyba. a co do ceny to nie wiem
                dokładnie ile to teraz kosztuje ale chyba ok 50 zł(cała wizyta niezależnie od
                tego czy to są 2 czy 3 godziny). naprawdę polecam, sprzęt bardzo profesjonalny,
                wyciągi, łóżka do masażu itp. myślę że żaden oddział rehabilitacji w Polsce nie
                ma nawet 1/50 tego co ci państwo tam mają.a jeśli nie ma pani prześwietlenia to
                i tak naprawdę warto tam się udać i przekonać się.a telefon to 23 673 54 80.
                • Gość: :) Re: kręgosłup IP: 213.199.253.* 13.11.09, 17:32
                  czyli wart polecenia sprzęt jak i obsługa, jak się wybiorę i sprawdzę to napewno napiszę na tym poście jak jest w realu. a takie jeszcze jedno pytanie czy trzeba umawiać się telefonicznie czy z marszu przyjmują na masaż, i czy na długo taki masaż pomaga?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka