Dodaj do ulubionych

zajazd Panderoza w Ciechanowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 13:17
Jak w temacie - miał ktoś z Was wesele tu sala weselna? Wygląda ciekawie jak na Ciechanów...
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.chello.pl 23.12.09, 21:21
      wesela co prawda tam nie miałam, ale szkolenie firmowe, jedzonko super, nawet
      bardzo super jak c-ów, byłam miło zaskoczona :)
      • Gość: Natka jedzenie super i porcje słuszne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 15:24
        Do tego sympatyczna obsługa. Sala nowoczesna, klimatyzowana, wszystko w
        najlepszym porządku. Pokoje czyste, w sumie nie ma się do czego
        przyczepić. Jak na Ciechanów naprawdę jest spoko.
        • Gość: qwerty Re: jedzenie super i porcje słuszne :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.09, 18:19
          qwerty
          • Gość: kfg Re: jedzenie super i porcje słuszne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 00:17
            popieram super sala
    • Gość: internauta Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 11:33
      Więcej znajdziesz na: www.panderoza-zajazd.pl. Ja miałem wesele w Panderozie, jak najbardziej popieram Wasze opinie.
      • Gość: Pioter Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.jjs-isp.pl 28.12.09, 14:03
        Witam!
        Również polecam Pandę!
        Byłem na dwóch weselach - wypaS.
        P.S. CO DO STRONKI
        Stronka spoko !!!!!! ale chyba jeszcze w fazie dopieszczania. Pozdrawiam
        • Gość: www Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 15:20
          Stronka nowa, pewnie jeszcze nie gotowa, ale i tak nieźle względem
          konkurencji w Ciechu.
      • Gość: Kaska Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 25.01.10, 20:46
        i świetne kuligi ogranizują
    • Gość: gosć Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.09, 18:37
      mielismy tam wesele ,sala super do tańczenia bo są deski,zobacz film z wesela w panderozie link : www.youtube.com/watch?v=r1de8HLs4dc
      • Gość: prez Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:42
        Fajnie, ja też niedługo wrzucę jakieś filmiki z panderozy :)
        Szczególnie Hubertus to super sprawa!
      • Gość: fircia Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 05.01.10, 12:48
        Tomek, miałeś tam wesele?
        • Gość: Tomek Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.broadband.pl 07.01.10, 08:28
          He he!
          Nie wiem czy pytasz "fircia" akurat mnie, ale ja (też Tomek :-)) miałem wesele
          (a potem chrzciny) i było super.
          Gorąco polecam i pozdrawiam kelnerów Waldka i Tomka!
          • Gość: jaaa Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 11:16
            graliśmy tam kilka razy obsługa i żarcie super polecam Swięty
            • Gość: Bywalec Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:38
              A ja tam już byłem w tym roku na kuligu w Panderozie. Polecam, bo warto było...
          • Gość: Achtel-owicz Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.broadband.pl 25.01.10, 08:26
            Ja również pozdrawiam kolegów z Panderozy! Do zobaczenia na balu!
    • Gość: emigrant Kulig IP: *.broadband.pl 07.01.10, 15:36
      Jest już odpowiednia ilość śniegu w Ciechanowie do zorganizowania kuligu????????
      Wracam na weekend i może by sobie jakiś kulig w konie ze znajomymi zorganizować.
      • Gość: gajowy Re: Kulig IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 07:40
        W lasach jest jeszcze trochę mało śniegu...
        • Gość: Zgrywus Re: Kulig IP: *.broadband.pl 11.01.10, 10:12
          No to napadało!!!!!!!!!!!! :-)
          P.S. Pozdrawiam ludzi w zaspach!
          • Gość: na koń :) na serio, jeśli jest planowany kulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:26
            to proszę o info kiedy i gdzie. Do tego grzane piwko, kiełbaski z
            ogniska itp, to by było to!
            • Gość: ciech będzie impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:57
              no niestety nie kulig, 13 lutego będzie [/u]impreza walentynkowa, jeśli to
              kogoś zainteresuje ;)
              • Gość: panderoz kulig też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:42
                w ten weekend był, ale to była impreza zamknięta niestety, może
                następnym razem.
              • Gość: janek Re: będzie impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 20:03
                Ale nie ma info co w tej kwocie, jakie jedzenie np. itd? Że zespół, to
                fajnie, ale o której do której, dla kogo itp.?
        • Gość: emigrant Re: Kulig IP: *.broadband.pl 14.01.10, 07:54
          A w tym tygodniu sanna jest odpowiednia, czy śniegu za dużo :-)???????
      • Gość: Adax Re: Kulig IP: *.broadband.pl 29.01.10, 08:39
        No i zima popsuła nam kulig :-(((((((
        • Gość: KTOŚ Re: Kulig IP: 213.199.253.* 30.01.10, 14:43
          Będzie 13 imprezka walentynkowa, a ktora godzina i jakie atrakcje? Może się wybiorę
          • Gość: Jogi BUBU Re: Kulig IP: *.broadband.pl 05.02.10, 12:48
            Już brak miejsc na bal Walentynkowy :-(. W końcu to Panderoza!!!
            • Gość: Tutejszy Impreza Walentynkowa IP: 213.77.42.* 05.02.10, 12:53
              Brak miejsc w jednym lokalu nie powoduje, że gdzie indziej będzie
              łatwiej. A Panderoza jako jeden z wielu wzorcowych lokali w naszym
              mieście oferuje pełny zakres organizacji imprez stąd jego
              niesłabnaca popularność. Wysoka frekfencja w lokalach rozrywkowych i
              gastronomicznych, to wymowny znak naszych czasów, jak wysoki poziom
              życia reprezentują nasi mieszkańcy. To także dobry prognostyk dla
              przedsiębiorców mających zamiar inwestować w Ciechanowie m.in. w
              biznes gastronomiczny i rozrywkowy.
              • Gość: L. Re: Impreza Walentynkowa IP: 213.199.253.* 06.02.10, 11:30
                Już niedługo, bo za tydzień, ekstra impreza się szykuje, nie mogę się doczekać!!
        • Gość: ??? Re: Kulig IP: 213.199.253.* 07.02.10, 02:26
          Jak popsuła??Śniegu jak na zawołanie a Ty piszesz, ze popsula?? Nie marudż,
          Adaksie. Nie marudż
    • Gość: Pan X Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.broadband.pl 18.03.10, 07:48
      Jest jeszcze kilka wolnych terminów na 2010!!!!
    • Gość: Chętny Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 08:41
      Są tam jeszcze konie?
    • Gość: Internet Re: zajazd Panderoza w Ciechanowie IP: *.broadband.pl 08.04.10, 15:13
      Darmowy dostęp do Interntu dla gości Zajazdu Panderoza!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka