IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 18:22
Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: meserszmit Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:28
      W czasie Gali ustały na tym forum wpisy zwolenników dekli
      kanalizacyjnych na deptaku. W tym czasie nikt się nie zachwycał
      deklami, które są wyjątkowo nieudane i niestosowne. Można sądzić że
      zwolennicy dekli byli w tym czasie na Gali.
      • Gość: silencjum Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:30
        A może raczej odwrotnie?
        • Gość: Renata Rast Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:30
          dość trafne spostrzeżenie, dekle na Gale nie chodzą...
          • Gość: pat Re: GALA 2010 IP: 77.255.37.* 17.01.10, 21:35
            zobacz zdjęcia
            • Gość: obserwator Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:08
              Na marginesie tego kulturalnego wydarzenia w mieście chciałbym zwrócić uwagę na
              to, aby wysiłki w kierunku podnoszenia poziomu kultury skupić w jednym
              przeznaczonym do tego miejscu czyli w CKiSz, niezależnie od tego kto nim rządzi,
              gdyż jak zwykle zawsze będzie to osoba dla jednych właściwa na właściwym
              miejscu, dla innych odwrotnie . Mam tu na myśli niedawną szlachetną darowiznę
              naszej Dody w postaci zdaje się 10 tys. zł na wyposażenie nowo powstającego
              studia muzycznego poza CKiSz-em. Otóż dla niezorientowanych wyjaśnię, że ta
              kwota pozwala na tyle w wyposażeniu muzycznego studia, że porównując np. z
              kupnem samochodu ktoś by kupił sobie tylko ze dwie felgi z oponami. Proszę mnie
              dobrze zrozumieć. Gest Doroty Rabczewskiej ma u mnie największy szacunek i nie
              oczekuję, że Pani Dorota kupi miastu studio z pełnym wyposażeniem. Chcę tylko
              zwrócić uwagę decydentom od tych spraw, że rozpraszanie tych środków żle służy
              celowi jakim jest chęć posiadania przez miasto profesjonalnego studia
              muzycznego. Po co miastu jakieś "studia kaleki" rywalizujące ze sobą w
              nagrywaniu co najwyżej rozmowy pomiędzy dwoma osobami? Przecież takie studio
              powinno też na siebie zarobić. A kto mający pojęcie o nagrywaniu muzyki z takiej
              usługi skorzysta?
    • Gość: TV5 Re: GALA 2010 IP: 217.153.131.* 18.01.10, 15:34
      Gala 2010, cała pierwsza część w odcinkach. Pojawiają się sukcesywnie.
      www.youtube.com/user/Tv5ciechanow
    • Gość: zaTUSKany o Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:39
      zdjęcia słabiutkie

słabo widać establiszment a po frekwencji widać ,że rządy Platformy ubogacają
      lokalną kulturę inaczej od tych kilku lat.
      • Gość: qaz Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:56
        www.funnyciechanow.pl
        • Gość: meserszmit Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:15
          Kultura w Ciechanowie jest. I się dalej, jakby wbrew miastu,
          rozwija. Sama z siebie. Siłami społecznymi. Siłami niepolitycznych
          Ciechanowian. Bezpartyjnych.

Ale jest oficjalnie niedoceniana. Przemilczana. Pomijana. Traktowana
          po macoszemu. Tyle było nadziei w COEK Studio. Stracone złudzenia.
          DLACZEGO ???
          • naokolo_wiezy_cisnien Re: GALA 2010 18.01.10, 21:47
            Grześ, a chciałbyś reaktywacji dawnego ZAMKU? I BWA? To powiedz, dlaczego jest
            to takie trudne?
          • Gość: staś Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:56
            Siłami społecznymi. Siłami niepolitycznych
            > Ciechanowian. Bezpartyjnych

Chciałoby się dodać siłami ciechanowskimi, bezparyjnymi,
            ugrupowaniami.
            • naokolo_wiezy_cisnien Re: GALA 2010 18.01.10, 22:07
              ups. czyżby środowisko grzesia i stasia tak bardzo się poróżniło? Ja jestem
              człowiekiem starej daty, więc myślę, że dobro kultury powinno łączyć, a nie
              dzielić. I grzesia i stasia chyba znam, więc zależałoby mi, żeby jeszcze parę
              wartościowych koncertów w Ciechanowie się odbyło. Chyba że tak nie jest, chyba
              że jednak was obecnych nie znam. Nie, na pewno tak nie jest. Na pewno Was znam...
            • Gość: ddd Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:09
              znaczy się to była ostatnia ?
              • Gość: grześ Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 23:18
                Ostatnia? To zależy od pogody. Jak będzie zima francuzka to nie. Jak
                białoruska to tak. A w jaką zimę wpisuje się COEK Studio?
    • Gość: gratulacje Re: GALA 2010 IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.01.10, 10:12
      gratulacje dla pani Jolanty Szlagowskiej, no i przede wszystkim dla
      dzieciaków!!! BRAWO super występ!!!
      • Gość: zaTUSKany o Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 16:48
        a pan Prezydent znowu nie był ze swoim ludem ?

co się dzieje z Prezydentem Miasta ,ze tak stroni od ludzi ?
        • Gość: nostradamus Re: GALA 2010 IP: 67.159.45.* 20.01.10, 07:51
          była to ostatnia Gala na której prezydent mógł brylować. jego czas sie skończył i nikt go w nastepnym roku nawet nie zaprosi no chuba ze sam przyjdzie i usiadzie w tych pustych rzedach i zaduma się nad tym co spieprzył przez te dwie kadencje w kulturze
          • Gość: op Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 08:26
            nostradebilus, w kulturze to bryluje kesik. pod jego adresem wylewaj swe zale
            • Gość: po Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 14:51
              Gościu op. nikt cie jeszcze zdrowo nie op...
              • Gość: sp Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:58
                Ale op ma rację
    • Gość: sarna Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:38
      Lipa, klapa, siano dno. Z roku na rok coraz gorsza jest ta gala i za dużo
      dzieciarni. Tylko rodzicie podziwiali swoje pociechy występujące a reszta z
      nudów umierała.
      • Gość: Renata Rast Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:58
        Bardzo piękna była Gala w tym roku, szczególnie porywający był początek musicalu,pomysł dobry. Że za długa? A jak pokazać wszystkie dzieci? Inaczej nie można, kto się nudził to się nudził , ja nie
        • Gość: mesajka grzes g. Re: GALA 2010 IP: *.chello.pl 21.01.10, 20:54
          .. z innej beczki.Ktoś pod pseudo meserszmit - to nie messerschmitt smirnoff (Grześ G.)Nie udzielam się na tym forum,gdyż to mnie nie interesuje - tak dla pewności.A swoich przyjaciół nie opluwam. ... ktoś znów robi brzydką robotę.I tu kończę z udzielaniem się na tym forum.Pozdrawiam.Grześ G..messerschmitt.mesajka.
    • Gość: widz Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 11:18
      prawda jest taka że dopuki nie zmieni sie władza w ciechanowie nic
      się nie zmieni nie ma na co liczyc na rozgrywkach politycznych traci
      kultura ciechanowa i ludzie poswiecajacy sie jej te kut... zabieraja
      głos na scenie mówia że jest wszystko ładnie pieknie a jesli chodzi
      o wspieranie działalnosci to się targują kto co i jak a kasy nima
    • Gość: obserwator Re: GALA 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 19:42
      Żenada!!! Nie ilość, a jakość stanowi o poziomie kultury. Drodzy Rodzice
      zastanówcie się na co przeznaczacie swoje pieniądze! Takie przedstawienia można
      obejrzeć w przedszkolach (a nawet lepsze!), chociaż poświęca się na nie mniej
      środków finansowych. Dym i światła ok, zasłaniały niedoróbki.
      • Gość: gracja Re: GALA 2010 IP: *.147.40.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.04.10, 04:14
        zespol funny to juz przezytek kiedys prezentowal sie swietnie teraz dno,pani
        jolancie brak juz pomyslow chyba.ciagle to samo a sukienki w kropki ktore zespol
        mial na tegorocznej gali to pamietam z gali 2005 czas chyba cos zmienic heheh
        • Gość: gość Re: GALA 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 13:43
          Uwielbiam to forum, czytam sobie czasami i osłabia mnie elokwencja piszących.
          Sami geniusze w każdej dziedzinie od kultury po fizykę jądrową, a słoma z butów
          wystaje coraz bardziej. Życzę dalszych tak owocnych rozważań może wymyślicie
          wspaniali jakiś złoty środek na wszystko!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka