Gość: Były pracownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 16:09 Co o tym sadzicie? Jakie macie doświadzcenia z ta firmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 21:12 Na początek napisz na czym polegał ten obóz pracy.Jak to opiszesz to powiem Ci co otym sądzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>:<< Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.lomza.vectranet.pl 21.05.10, 19:58 Ja pracuje w Media od kilku już lat i nie uważam tej firmy za obóz pracy. Wszystko zależy od tego co uważasz za prace. Bo jak picie kawy, ploteczki i pierdzenie w stołek- to faktycznie to musi być obóz pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any-any Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 21:40 jesteś genialny!!! sklep istnieje od kilku MIESIĘCY a ty w nim pracujesz od kilku LAT!! no, no, no i nie to że pijesz kawę itp, tylko pracujesz tyle lat...nawet budowa galerii nie ciągnęła się latam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 22:19 a moze pracuje w innym miescie? żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any-any Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 22:25 to jest forum Ciechanowa - jak byś nie dostrzegł żal jeśli piszemy o jakimś zakładzie to jasne że o ciechanowskim "lecz resztę jak na głowę za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnos Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:48 no i co z tego ze Ciechanowa? Ale jest ogolnodostepne, wystarczy ze czlowiek wpisal nazwe firmy w wyszukiwarce z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.10, 23:25 Padłem Padłem na pysk i wstałem za 15 minut !! OBÓZ PRACY ?? Litości !!! Ale się tam napracujecie! Szok!! Rozwydrzony bachor jakiś wylewa swe żale na tych stronach :( Współczuje rodzicom :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez były Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.cnow.pl 22.05.10, 11:57 tez bylem zobaczylem najlepsze sa kamery ktore niby pilnuja towaru a tak naprawde pilnuja ludzi < inwigilacja > dyrektor < zenada > 35kg ona chyba cos bierze i ledwo chodzi region < pała > zwolnil dziewczyne tydzien przed slubem wiecej pisac nie bede a jest co pzdr dla tych co to wytrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jk Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 213.199.253.* 22.05.10, 19:18 Panie w obsłudze ratalnej ...nie widzą co to UBEZPIECZENIE KREDYTU... Jak twierdzą ..takich informacji nie muszą udzielać...Pani podała mi nr do Banku:D :]Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez były Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.cnow.pl 24.05.10, 09:54 panie w punkcie ratalnym wymieniaja sie co miesiac wiec nie ma ich za co winic winnym sa osoby zarzadzajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjjj Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 11:40 najlepsi są anonimowi bohaterowie :-( żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jb Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 213.199.253.* 26.05.10, 14:37 No niestety ...ale na taki stanowisku trzeba wiedzieć takie rzeczy :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 11:43 przepraszam ale chyba zdaje pan sobie sprawę że oczernianie ludzi publicznie jest niezgodne z prawem, czyli ustawą z dnia 6 czerwca 1997 r. (Dz. U. Nr 88, poz. 553 z późn. zm). Kodeksu Karnego. Jestem zmuszony w imieniu sieci. Poinformować pana o wszczęciu czynności przygotowujących, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu Karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:18 Normalnie śmiech na sali:D dla mnie ktoś kto pisze takie teksty na forum jest typowym tchórzem!!! Pewnie boi się konsekwencji bo tak to by poszedł do sklepu i powiedział to każdemu prosto w twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:28 już pomijając fakt czy był obóz pracy czy też nie(chociaż ja jestem za tym drugim-bo nasze społeczeństwo, zwłaszca to młodsze pokolenie jest bardzo leniwe i robić się nie chce)coraz więcej będzie pozwów do sądów o oczernianie na forum publicznym.I dobrze, tak powinno być.Nie będzie jakiś anonimowy jegomość pisał co mu ślina na jęzor przyniesie, tylko się grubo zastanowi zaczym wyduka słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 195.117.122.* 25.05.10, 12:33 opierdalaja sie rowno, najbardziej w weekendy, stoja po kilka osob i na kompach na nasza klase sie gapia, klienta w dupie maja - bylam swiadkiem klika razy - żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzkch Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 13:03 A koleżanka to chyba tylko biega po sklepach i wyszukuje sensacji a pózniej wypisuje bzdury na forach:D hihi!!! Tak plotka goni plotkę:P ja osobiście jeszcze takich rzeczy nie widziałem a jestem dośc często w galerii i jak cos ogladam to zawsze tylko słysze "w czym moge doradzić" P.S. bez urazy ale juz od tego tekstu chce mi sie wymiotowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejandro Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 195.117.122.* 25.05.10, 14:44 to żygaj - śmiało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzkch Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 14:58 mówiłem to w pozytywnym słowa znaczeniu:D bo widac że klient to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca w me Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 19:37 a jak jest teraz - szukam pracy w ME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 14:14 Pracownicy Mediaexpert - warto podjąć pracę jako kierownik regionu ? W którym regionie najlepiej pracować ? Co sądzicie o kierownikach regionu i regionalnym ET? Prawda to,że w jego regionie liczą się układy i znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś