Dodaj do ulubionych

Media Expert-obóz pracy?????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 16:09
Co o tym sadzicie?
Jakie macie doświadzcenia z ta firmą?
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 21:12
      Na początek napisz na czym polegał ten obóz pracy.Jak to opiszesz to
      powiem Ci co otym sądzę.
      Pozdrawiam
    • Gość: >>:<< Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.lomza.vectranet.pl 21.05.10, 19:58
      Ja pracuje w Media od kilku już lat i nie uważam tej firmy za obóz pracy. Wszystko zależy od tego co uważasz za prace. Bo jak picie kawy, ploteczki i pierdzenie w stołek- to faktycznie to musi być obóz pracy
      • Gość: any-any Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 21:40
        jesteś genialny!!!
        sklep istnieje od kilku MIESIĘCY a ty w nim pracujesz od kilku LAT!!
        no, no, no
        i nie to że pijesz kawę itp, tylko pracujesz tyle lat...nawet budowa
        galerii nie ciągnęła się latam
        • Gość: ko Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 22:19
          a moze pracuje w innym miescie? żal
          • Gość: any-any Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 22:25
            to jest forum Ciechanowa - jak byś nie dostrzegł żal
            jeśli piszemy o jakimś zakładzie to jasne że o ciechanowskim

"lecz resztę jak na głowę za późno"
            • Gość: agnos Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:48
              no i co z tego ze Ciechanowa? Ale jest ogolnodostepne, wystarczy ze czlowiek wpisal nazwe firmy w wyszukiwarce z ciekawosci.
    • Gość: Paweł Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.10, 23:25
      Padłem
      Padłem na pysk i wstałem za 15 minut !!
      OBÓZ PRACY ?? Litości !!!
      Ale się tam napracujecie! Szok!!
      Rozwydrzony bachor jakiś wylewa swe żale na tych stronach :(
      Współczuje rodzicom :(
      • Gość: tez były Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.cnow.pl 22.05.10, 11:57
        tez bylem zobaczylem
        najlepsze sa kamery ktore niby pilnuja towaru a tak naprawde pilnuja ludzi < inwigilacja >
        dyrektor < zenada > 35kg ona chyba cos bierze i ledwo chodzi
        region < pała > zwolnil dziewczyne tydzien przed slubem
        wiecej pisac nie bede a jest co
        pzdr dla tych co to wytrzymuja
        • Gość: Jk Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 213.199.253.* 22.05.10, 19:18
          Panie w obsłudze ratalnej ...nie widzą co to UBEZPIECZENIE KREDYTU...
          Jak twierdzą ..takich informacji nie muszą udzielać...Pani podała mi nr do Banku:D

:]Co wy na to ?
          • Gość: tez były Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.cnow.pl 24.05.10, 09:54
            panie w punkcie ratalnym wymieniaja sie co miesiac
            wiec nie ma ich za co winic
            winnym sa osoby zarzadzajace
            • Gość: jjjjjjjjjjjj Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 11:40
              najlepsi są anonimowi bohaterowie :-( żenada
            • Gość: Jb Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 213.199.253.* 26.05.10, 14:37
              No niestety ...ale na taki stanowisku trzeba wiedzieć takie rzeczy ://
        • Gość: prawnik Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 11:43
          przepraszam ale chyba zdaje pan sobie sprawę że oczernianie ludzi publicznie
          jest niezgodne z prawem, czyli ustawą z dnia 6 czerwca 1997 r. (Dz. U. Nr 88,
          poz. 553 z późn. zm). Kodeksu Karnego. Jestem zmuszony w imieniu sieci.
          Poinformować pana o wszczęciu czynności przygotowujących, zawiadomienie o
          popełnieniu przestępstwa. Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu Karnego
          • Gość: hehe Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:18
            Normalnie śmiech na sali:D dla mnie ktoś kto pisze takie teksty na forum jest
            typowym tchórzem!!! Pewnie boi się konsekwencji bo tak to by poszedł do sklepu i
            powiedział to każdemu prosto w twarz:)
            • Gość: . Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:28
              już pomijając fakt czy był obóz pracy czy też nie(chociaż ja jestem za tym drugim-bo nasze społeczeństwo, zwłaszca to młodsze pokolenie jest bardzo leniwe i robić się nie chce)coraz więcej będzie pozwów do sądów o oczernianie na forum publicznym.I dobrze, tak powinno być.Nie będzie jakiś anonimowy jegomość pisał co mu ślina na jęzor przyniesie, tylko się grubo zastanowi zaczym wyduka słowo.
              • Gość: ninka Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 195.117.122.* 25.05.10, 12:33
                opierdalaja sie rowno, najbardziej w weekendy, stoja po kilka osob i na kompach
                na nasza klase sie gapia, klienta w dupie maja - bylam swiadkiem klika razy - żal.pl
                • Gość: idzkch Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 13:03
                  A koleżanka to chyba tylko biega po sklepach i wyszukuje sensacji a pózniej
                  wypisuje bzdury na forach:D hihi!!! Tak plotka goni plotkę:P ja osobiście
                  jeszcze takich rzeczy nie widziałem a jestem dośc często w galerii i jak cos
                  ogladam to zawsze tylko słysze "w czym moge doradzić"

P.S. bez urazy ale juz od tego tekstu chce mi sie wymiotowac:)
                  • Gość: alejandro Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: 195.117.122.* 25.05.10, 14:44
                    to żygaj - śmiało !
                    • Gość: idzkch Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 14:58
                      mówiłem to w pozytywnym słowa znaczeniu:D bo widac że klient to podstawa.
      • Gość: praca w me Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 19:37
        a jak jest teraz - szukam pracy w ME
    • Gość: Miłosz Re: Media Expert-obóz pracy????? IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 14:14
      Pracownicy Mediaexpert - warto podjąć pracę jako kierownik regionu ? W którym regionie najlepiej pracować ?
      Co sądzicie o kierownikach regionu i regionalnym ET? Prawda to,że w jego regionie liczą się układy i znajomości?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka