Gość: elmo IP: *.chello.pl 14.06.10, 14:37 poszukuje pracy na wakacje. najlepiej przy zbiorze jakichś owocuw warzyw nie wiem dokładnie co tam sie zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahahaha Re: praca wakacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 17:14 chyba owoców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plantator Re: praca wakacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 17:18 w lipcu zaczyna się sezon zbioru budyniu, uprawy mam pod Regiminem, płacę 13 zł od koszyka, pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca wakacyjna IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:44 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on to nie ja Re: praca wakacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:45 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca wakacyjna IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 00:37 Znowu ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: praca wakacyjna IP: *.183.230.158.dsl.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 15:55 Witam chciał bym się zapytać co konkretnie jest ten budyń chyba nie taki deser ...? Odpowiedz Link Zgłoś