Gość: fek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 10:10 witam. poszukuje szczeniaka rasy sznaucer średni - suczkę. jeżeli ktoś z państwa ma jakieś oferty, proszę o odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 11.07.10, 16:24 poszukaj miniaturki, albo olbrzyma. Średniemu się po prostu morda nie zamyka. Będzie szczekał i szczekał, czasem *uj wie po co:P Wiem bo mieliśmy!!! Teraz jest tylko olbrzym i spokój. Średnie tak mają, że ruchliwe są cholernie - co akurat jest fajne, ale potrafią dziamgać i dziamgać przez pół dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fek Re: sznaucer ŚREDNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 23:21 hmm... po prostu źle mówisz. ja też miałam i taki nie był, ponieważ trzeba umieć wychować psa KAŻDEGO. a co do miniaturowych i olbrzymów jest kupę ogłoszeń w internecie, tylko trzeba poszukać , mozesz je mieć już na zawołanie. jednak średniego trzeba trochę dłużej poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 12.07.10, 09:19 akurat z wychowaniem psa nigdy nie mieliśmy problemu, owczarek np. mięso i cokolwiek innego do jedzenia weźmie tylko jak mu podasz lewą ręką. z prawej nie ruszy! :) Może ten średni nam się jakiś z ADHD trafił? Osobiście wolę olbrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fek Re: sznaucer ŚREDNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 10:05 dużo jest ogłoszeń z olsztyna i warszawy co do miniaturki Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 12.07.10, 11:43 My mieliśmy średnią pieprz i sól z działdowa, albo mławy (nie pamiętam :P) a olbrzyma z kętrzyna... W tym samym czasie rodzone mniej więcej. Już od małego olbrzym był taki ciapowaty :P w sensie trochę leniwy, powolny, natomiast średni jak strzała... biegał jak sarna :P w sensie, że tak nie do kńca byl to bieg, tylko takie zajęcze / sarnie skoki :) no śmieszny ogólnie ale na dłuższą metę nie do wytrzymania była :P oddaliśmy znajomym w dobre ręce, z tego co wiem to ładne szczeniaki potem dawała. Natomiast olbrzym jest dalej z nami i dalej taki pierdołowaty :P strasznie lubiący wodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fek Re: sznaucer ŚREDNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 12:08 też miałam sznaucera , ale niestety miała wypadek ... i dlatego teraz na jej miejsce chcemy drugiego. średnie maja bardzo dużo energii, ale to nic. zależy od gustu, kto jakiego lubi, niestety olbrzym odpada, bo w bloku się nie nadaje... a miniaturki podobno złośliwe są "My mieliśmy średnią pieprz i sól z działdowa, albo mławy" jakiś numer do nich. to jakaś hodowla , czy od pojedynczego właścieciela? Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 12.07.10, 13:01 wiesz nie podam bo po prostu nie mam/ nie pamiętam... :( to już kawał czasu temu było. Ale nie hodowla, od prywatnej osoby był psiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: sznaucer ŚREDNI IP: 213.199.253.* 12.07.10, 13:20 W gabinecie u Pani Rogalskiej (obok mostu na ul. 17-go Stycznia), na tablicy ogłoszeń jest oferta sprzedaży szczeniąt. Proszę obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 12.07.10, 15:10 Tak mi przyszło do głowy, bo w wawie w każdy weekend jest (a napewno była) giełda zoologiczna gdzieś w parku przy belwederskiej... tam psiarzy i kociarzy zawsze wielu i w większości rasowe z rodowodem, albo po rodowodowych rodzicach. Jak chcesz to się mogę zorientować jakie to miejsce było dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fek Re: sznaucer ŚREDNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:03 już znalazłam psa koło poznania ;) a u Pani Rogalskiej nie ma na ogłoszeniach średnich, bo byłam nie raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: sznaucer ŚREDNI 14.07.10, 08:02 ale sukę czy psa? :) A umaszczenie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fek Re: sznaucer ŚREDNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:24 suka - czarna Odpowiedz Link Zgłoś