Gość: beata IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 12:40 Badania usg 3d? czy u nas w Ciechanowie wykonuje ktos takie badanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: usg 3d IP: *.cnow.pl 23.07.10, 12:50 Tak, dr Pawlak od 2m-cy gdzieś (zakupił sobie odpowiedni sprzęt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: usg 3d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 13:47 Również potwierdzam, że dr Pawlak. Nawet ostatnio na wizycie namawiał mnie na drugie dziecko :) Ale to jeszcze jak dla mnie nieodpowiednia pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-cnów Re: usg 3d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 18:25 dr Pawlak to ma usg 3d rok czasu, jak byłam w listopadzie zeszłego roku z drugą ciążą to właśnie miał nowiutki i sam mi mówił,że ma kilka dni i się jeszcze uczy.Wizyta 100 zł, dla stałych pacjentek 80 zł, nie zapisuje na wizyty, trzeba czekać w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: usg 3d IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:35 dziekuje bardzo za odpowiedzi .a na wizyte trzeba długo czekac i ile kosztuje napiszcie gdzie jeszcze przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: usg 3d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 19:57 Na wizytę idziesz i czekasz w kolejce. Przyjmuje na ul. Spółdzielczej to jest poradnia Medicus, w poniedziałki i czwartki w godzinach 16-18, ale jest już po godzinie 15. P.s żeby nie czekać zbyt długu lepiej być wcześniej :) A ile kosztuje takie usg niestety nie wiem. Ja ostatnio za kontrolną wizytę + cytologia zapłaciłam 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: usg 3d IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 08:41 dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucha Re: usg 3d IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.10, 12:58 a nie trzeba się wcześniej umuwić na wizytę??? Odpowiedz Link Zgłoś