Gość: werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:53 Opłaca się jechać po auto.Prawda to ,że można kupić niezłą furę za niewielkie pieniadze.Był ktoś,sprowadzał?Co do wyjazdu lepiej jechać z kimś co jeździ czy można zaryzykować na własną rękę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zlom Re: Auta z Litwy--- IP: *.152.140.18.dsl.dynamic.eranet.pl 06.09.10, 23:26 pojechałem tam na giełdę i widzialem stare łady samary :/ A moja dziewczyna mnie rzuciła przez to bo rozbiłem nasz samochód jadąc na litwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: Auta z Litwy--- IP: *.chello.pl 07.09.10, 07:26 Proponuję jechać z kimś kto się orientuje w papierach, żeby później się np. nie okazało, że samochód został tylko wypożyczony a nie sprzedany... Moim skromnym zdaniem opłaca się jechać ale tylko wtedy, kiedy chcesz kupić samochód powyżej 7-8tys. euro. Sprowadzałam kilka samochodów i te w niższych cenach są drogie, tzn doliczając koszty przerejestrowania to wychodzi taka sama cena jak kupiony w Polsce a nawet i drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Auta z Litwy--- IP: *.chello.pl 07.09.10, 08:43 są osoby, które wynajdują Ci samochody na Litwie (takie jakie Cię interesują) i pomagają w kwitach. Nie wiem ile kasiory za to biorą ale myślę, że taka pomoc mogłaby się opłacić zamiast jeździć i kręcić się w kółko... Wg mnie największy problem na Litwie to kradzione samochody... żeby się przypadkiem na minę nie wpakować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabeczka Re: Auta z Litwy--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 09:51 to prawda lepiej jechać z kimś kto zna dobrze język i orientuje się w formalnościach. polecam giełdę w Kaunas (Kowno) oraz Marijampole. Litwini uwielbiają obcokrajowcom wydzierżawiać swoje auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Auta z Litwy--- IP: *.chello.pl 07.09.10, 10:59 Są to przeważnie ostro walone auta,wraki które są doprowadzane do porządku w Litewskich warsztatach,dlatego ich cena jest trochę niższa,zwożą złom z zachodu do siebie i go "naprawiają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: Auta z Litwy--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 18:15 i po co gościu wypisujesz takie bzdury?? są auta uszkodzone ale naprawiane i sprzedawane w super stanie. spójrz lepiej na pseudo bezwypadkowe auta na ciechanowskiej giełdzie i czy jakiejkolwiek innej giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Auta z Litwy--- IP: *.chello.pl 08.09.10, 20:00 potwierdziłeś tą bzdurę Odpowiedz Link Zgłoś