Dodaj do ulubionych

Łapówki a kontrola skarbowa

IP: *.cdma.centertel.pl 20.09.10, 21:07
Wiem, że ktoś przyjmował kilka lat temu spore łapówki (nie wiem,czy nadal to robi). Ten ktoś pracuje w zakładzie sektora publicznego. Czy kontrola skarbowa to dobry sposób na poskromienie takiego typa?
Obserwuj wątek
    • Gość: MadMax Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:10
      Nie ma dowodów - nie ma przestępstwa. Tu mogła by pomóc prowokacja ale w Polsce nie stać nas na takie wysublimowane i kosztowne metody :).
      • Gość: zażenowana Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.cdma.centertel.pl 20.09.10, 21:17
        No tak. To jest Polska właśnie. Z łapówek się żyje a przed krzyżem leży. Chore.
        • szyszkownik-kilkujadek Re: Łapówki a kontrola skarbowa 20.09.10, 21:42
          Właściwym organem na ten proceder jest www.cba.gov.pl/
    • Gość: zgredek Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.multimo.pl 20.09.10, 21:37
      Ojejej to przez te kilka lat pani spala?? A moze nie chcial sie podzielic?
      • Gość: zażenowana Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.cdma.centertel.pl 20.09.10, 22:32
        Po prostu znam tą panią od niedługiego czasu, a gdybym miała coś na sumieniu zgredek, to raczej nie pytałabym o radę co z tym fantem zrobić. Najgorsza jest ta obłuda. Seryjnie cała rodzina leży krzyżem w kościele, zdjęcia z papieżem, pielgrzymki, a nie dość, że złodzieje to lubią rujnować życie wszystkim dookoła.
        • Gość: To Polska jest Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 01:55
          To Polska jest nie dziw się. Do buziulki raczki się składa a potem idzie chlać, dręczyć dzieci, wywyższać się nad wszystkimi, kraść i zabijać, męczyć zwierzęta, pier.. się z kim i gdzie popadnie z gumką na wacku itd itp... . Nie wiem po co ludziom ta obłuda. Już nie długo będą pewnie przyjeżdżać misjonarze z afryki nawracać polaków.
          • Gość: zaTUSKany Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:43
            Okazuje się ,że największą miłością potrafił się podzielić Hitler,Stalin,Mao , którzy żadnych rączek do boziulki nie składali .

Strasznie głupi tekst forumowego głąba,ale napewno bardzo wykształconego tylko nie mającego pojęcia o czym pisze.

> To Polska jest nie dziw się. Do buziulki raczki się składa a potem idzie chlać,
            > dręczyć dzieci, wywyższać się nad wszystkimi, kraść i zabijać, męczyć zwierzęt
            > a, pier.. się z kim i gdzie popadnie z gumką na wacku itd itp... . Nie wiem po
            > co ludziom ta obłuda. Już nie długo będą pewnie przyjeżdżać misjonarze z afryki
            > nawracać polaków.

Jeśli autor pisze o zdjęciu z papieżem i jest kimś z Ciechanowa to bardzo szybko udałoby się sprawdzić o kim pisze,no ale tekst może być prowokacją , bo w tle występuje religia .Więc ?
            • Gość: Łapiduch Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.opera-mini.net 21.09.10, 20:43
              a ktos wie moze ile teraz urzednicy skarbowi biora w lape za wykryte nieprawidlowsci w dokumentach ? z gory dzieki za info
              • Gość: To Polska jest Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 22:16
                Autor: Gość: zaTUSKany 21.09.10, 07:43
                Okazuje się ,że największą miłością potrafił się podzielić Hitler,Stalin,Mao , którzy żadnych rączek do boziulki nie składali .

Strasznie głupi tekst forumowego głąba,ale napewno bardzo wykształconego tylko nie mającego pojęcia o czym pisze.

> To Polska jest nie dziw się. Do buziulki raczki się składa a potem idzie chlać,
                > dręczyć dzieci, wywyższać się nad wszystkimi, kraść i zabijać, męczyć zwierzęt
                > a, pier.. się z kim i gdzie popadnie z gumką na wacku itd itp... . Nie wiem po
                > co ludziom ta obłuda. Już nie długo będą pewnie przyjeżdżać misjonarze z afryki
                > nawracać polaków.

Jeśli autor pisze o zdjęciu z papieżem i jest kimś z Ciechanowa to bardzo szybko udałoby się sprawdzić o kim pisze,no ale tekst może być prowokacją , bo w tle występuje religia .Więc ?

Autor nic nie pisze o zdjęciu z Papierzem ani papierzem (nie wiem kto to taki?).
                "Strasznie głupi tekst forumowego głąba..." To najbardziej do Ciebie pasuje ale o sobie w 3 osobie?
                • Gość: To Polska jest Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 22:22
                  A tak przy okazji to nie wiem czy Zatuskany chodzący do kościoła czy nie, ale miłości bliźnich w mim tyle samo co w Hitlerze. Miłuje tylko zaczadzonych a PO nienawidzi bo tak mu Kaczyńscy kazali. Na szczęście do żadnej władzy go nie dopuszczają. Chociaż jak wygra kiedyś PiS wybory to kto wie... .
                  • Gość: zażenowany Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 22:30
                    poprosze o nazwisko tych leżacych krzyzem ,a zatuskany niech tam zyje i ma pozdrowienia moje.

• Gość: zazenowany Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 22:20
          Seryjnie cała rodzina leży krzyżem w kościele, zdjęcia z papieżem, pielgrzymki, a nie dość, że złodzieje to lubią rujnować życie wszystkim dookoła.

to prosimy o nazwisko, bo nie bede szukał w gazetach
    • Gość: zaTUSKany Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:18
      Kontrola skarbowa to zły przykład, by nękać zasłużonego człowieka dla naszego miasta .

Nasze miasto potrzebuje pozytywnych wzorców jakim jest urzędnik samorządowy czysty jak łza.

Jeśli wiesz o łapówkach to powinnaś zgłosić to naszym miejskim organom sądowo-prokuratorskim, a nie pisać donosy na forum z łatką,że robi to człowiek bardzo bogobojny.

Jak donoszą media zwiększa się ilość donosów do urzędów skarbowych i każdy donos muszą sprawdzić, ale wiele z tego nie wynika, bo przecież rząd Macho Donalda Tuska i Piękna Julia Pitera zdusili korupcję nie to co wstrętne CBA Oszołoma Mariusza Kamińskiego.

• Gość: zażenowana Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.10, 11:21
        Ale nie o to chodzi, żebyście szukali w gazetach! Ta osoba nie jest politykiem, nie jest posłem, nie jest samorządowcem! Ja w to się zupełnie nie mieszam. Zadałam tylko pytanie. Nie chcę podawać nazwisk ku uciesze forumowiczów, którzy czekają, żeby kogoś zgnoić na forum. Mnie przeraża obłuda. Sama jestem wierząca i trudno mi się pogodzić z tym, że ktoś taki pokroju tej osoby podaje się za prawie że świętą!! Nikt nie jest święty. Ja chcę, żeby ona była ukarana, nie chcę, żeby była pożywką dla forumowiczów żądnych sensacji. Nie szukajcie tylko odpowiedzcie: czy kontrola skarbowa to dobry sposób na to, żeby łapówkarstwo zostało sprawiedliwie ukarane. Zadałam pytanie! Nie szczuję tu nikogo!
        • Gość: To Polska jest Re: Łapówki a kontrola skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:38
          Nie ma sposobu na udowodnienie tego co wziął przez lata chyba, że dający się otrząsną chociaż będą tak samo umoczeni jak biorący więc zero szans. Tylko prowokacja albo inwigilacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka