Gość: hubert
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
14.11.10, 19:18
Witam
Chcisłem podzielić się moim spostrzeniem co do apteki przy Farze. Wczoraj poszedłem do tej apteki jako jednej z nielicznie otwartych po godzinie 19 w miescie Ciechanów po leki dla dziecka. Syn mój 6 lat bardzo mocny ból zęba,płacze z bólu. Dentysta prowadzacy niestety niedostepny o tej porze ale po konsultacji telefonicznej podaję mi nazwe antybiotyku który powinien pomóc. Anytobiotyk jest na receptę której nie posiadam,mam jedenk zapewnienie że receptę otrzymam w dniu jutrzejszym po powrocie dentysty z długiego weelendu.Ide wiec do wspomianej apteki i tłumacze starszej Pani która tam sprzedaję cała sytuacje. Jestem gotów zostawić dowód osobisty jak gwarancje na dostarczenie recepty.
I co otrzymuję informację ze nie ma takiej możliwość. Moje błagania nic nie dają .Starsza Panie jest nie ugięta , wychodzę z niczym. Syn cierpiał cała noc nie mogąc spać.
Proszę o zboikotowanie Apteki przy Farze ze wzgledu na obsługę -coś okropnego .Jezeli macie możliwosć omijacie tą aptekę -dziekuje z góry.
Hubert