Dodaj do ulubionych

nowa imprezownia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:19
Co uważacie o stworzeniu lokalu typu Maxim pod Ciechanowem?? Typowy lokal imprezowy z dwiema salami, bary itd. ( wstępna liczba do 700 osób), muzyka dostosowana do wymogów użytkowników. Teren pod obiekt już mam projekt na budowę . Końcowy termin realizacji, ewentualnego otwarcia był by na przełomie czerwiec/ lipiec 2011
Pozdrawiam i czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: x-men Re: nowa imprezownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:29
      no to tu się dowiesz od działaczy partyjnych po 50 tu piszących swoje kawałki partyjne :-)

hahahahahaha
      • Gość: inwestor Re: nowa imprezownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:38
        hahahahhaha
        dobre to było poważne pytanie bo w Ciechanowie na dobrą sprawę nie ma dużego lokalu no i co mi wiadomo w okolicy też nie ma takich uciech. Ktoś mi podpowiedział ostatnio by nie trudzić się z lokalem imprezowym - klubem tylko utworzyć lokal jak na Szczurzynku, że więcej zarobi taka inwestycja hahahahhaha
        • Gość: pusia Re: nowa imprezownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:40
          Polecam inwestorowi film dokumentalny "Czekając na sobotę". Można go znaleźć z necie. Tam jest dobitna wręcz odpowiedź na to pytanie.
          • Gość: inwestor Re: nowa imprezownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:47
            do użytkownika PUSIA
            koleżanko to nie miało by być miejsce otwarte tylko w soboty, stad ta propozycja 2 sal , duża i mała. Mała z barami otwarta non stop. Do tego Ciechanów to nie taka wiocha<prowincja> by ludzie wyczekiwali weekendu.
            • Gość: gość Re: nowa imprezownia IP: 46.113.52.* 16.11.10, 11:02
              Skoro już wszystko ustalone, nawet przybliżony termin otwarcia to po co pytanie na forum!?
              Załóżmy że większość internautów odpowie że taki lokal jest bez sensu, to co wtedy? Odwołasz zaplanowaną inwestycję!?
              • Gość: . Re: nowa imprezownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:16
                Nie pójdzie, tak jak nie poszedł Maxim, coś co było przed nim i jeszcze przed tym. W Ciechanowie nie pójdzie nic, bo za wszystko trzeba zapłacić, dojechać, wrócić, a to przecież też kosztuje. Wolą wariować po ulicach przygłupy albo urz edować pod jakimś sklepem.
    • Gość: zaTUSKany Re: nowa imprezownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:18
      Jego pieniądze niech inwestuje :-)

A ten lokal to z blachy falistej ?

ps.Pomysł na coś solidnego to wielosalowy obiekt z muzyka rózną np

www.eufouria.pl/
      ale czy to przyniesie zysk to nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka