Dodaj do ulubionych

DNI OTWARTE W "DWÓJCE"

IP: *.localdomain / 213.77.7.* 16.04.04, 00:22
15 kwietnia w II LO odbyły się dni otwarte. Szczerze mówiąc nawet nic nie
słyszałem na ten temat wcześniej i dowiedziałem się w ostatniej chwili i
niestety nie zdążyłem już. Ale jeśli ktoś z was był, to jakie wrażenie po
wizycie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.localdomain / 213.77.7.* 16.04.04, 17:19
      poczytaj na wątku "ciechanowska edukacja"!
    • osa89 Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" 16.04.04, 21:54
      Byłam w dwójce na dniu otwartym i powiem Ci szczerze - odeszła mnie jakakolwiek
      ochota na tą szkołę, jak zobaczyłam towarzystwo, które ewentualnie miałoby byc
      moim towarzystwem... Rozpacz! Bydło! Hołota! Pewnie nie wszyscy oczywiście, ale
      ci co byli najgłośniejsi to na pewno!
    • Gość: uczen Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.localdomain / 213.77.7.* 17.04.04, 02:28
      jestem przekonany,że twoje miejsce jest w BARZE.
      • Gość: uczennica Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.localdomain / 213.77.7.* 19.04.04, 17:37
        cos ci sie pomyliło - to chyba ich miejsce jest w barze - tej całej hołoty!
    • Gość: xxxx Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:28
      ??????
    • migliora Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" 23.04.04, 16:39
      Siema! Bylam na dniach otwartych w dwojce. Moje wrazenia sa identyczne jak
      osy89 (sorry jak przekrecilam nick). Dokladnie to samo! Co sie rzuca w oczy to:
      mala szkola, waskie i ciemne korytarze, klasy nie zbyt ciekawe, ogolne chamstwo
      uczniow, ogolne chamstwo uczniow (to 2 razy bo okrutnie to widac). Zmienilam
      zdanie o tej szkole. A chcialam tam isc...No coz, jesli celem uczniow dwojki
      bylo odstraszenie kotow od szkoly to naprawde gratuluje!
      • Gość: Jogurtt Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.localdomain / 213.77.7.* 23.04.04, 18:32
        dokładnie !! To samo widziałem dzisiaj na dniach otwartych w Bemie - też małe
        klasy, wszędzie szaro, ponuro, wielka nuda. No i uczniowie - po prostu chamstwo
        i hołota i tyle! Ciekawe jak będzie jutro w krachu, mam nadzieję, że dużo
        lepiej, bo jeśli nie, to stracę ostatnie resztki wiary w naszą edukację!
        • Gość: uczen 2 LO Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:05
          moze inaczej ... my ucznie i uczennice 2 lo mamy duze poczucie humoru ... i
          odstraszanie was od tej szkoly tesh bylo pewna odmiana zartu... ta szkola jest
          super!!!!!!!! chodze do niej jush 2 rok ... zajebiscie ladne dziewczyny ....
          super nauczyciele np, sor Trojanowski ... jeden z najlepszych .... co tu pisac
          2 LO jest najlepsza szkola w Ciechanowie!!!!!!!!!!!
          • Gość: rodzic byłego Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:53
            Opinie gimnazjalistów są trafione. Kiedy mój dzieciak zaczął zgłebiać wiedzę w
            2LO (w II połowie lat 90-tych) jego wrażenia były prawie identyczne. Chamstwem
            i wybiórczym traktowaniem uczniów chciano chyba dorównać 1 LO. To co się działo
            z tzw. "kotami" przechodziło ludzkie pojęcie, porównywalne z traktowaniem
            więźniów w Iraku przez amerykańskie wojsko - łącznie z wsadzaniem głów do misek
            klozetowych. A niektórzy "sorowie"(???) - łącznie z wychwalanym "T" - powinni
            poddać się pedagogicznej weryfikacji. Nie wspomnę o bulwersujących (zalecanych)
            korepetycjach u kierunkowych nauczycieli. Jedyna nadzieja dla Was młodzi to
            twardość charakteru - jak przechodzilibyście "COMBAT". Sukcesów życzę z całego
            serca.
        • Gość: marx Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 22:56
          czy ty na pewno byłeś w Bemie Jogurtt?
    • migliora Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" 20.05.04, 17:50
      e, wiecie co? nomanie zdziwiona jestem! bylam ostatnio zlozyc w 'dwojce'
      podania i nomanie zupelnie inna szkola niz na dniach otwartych! tzn ludzie.
      wtedy srednio jakos bylo, bo ogolnie to strach sie bac bylo, a teraz to
      naprawde spoko. wydaje mi sie ze to na dniach bylo po prostu inne, wiadomo,
      chcieli moze sie inaczej pokazac. teraz bylo naprawde fajnie. mam nadzieje, ze
      sie tam dostane :-)))
      • Gość: marx Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 18:49
        hej, ciekawe dlaczego trwa licytacja pomiędzy "krachem" a "dwójką" a nikt nie
        wspomina o Bemie i Staszicu.
        • Gość: try Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.05.04, 18:56
          w ogóle nie warto o nich wspominać... może jeszcze Bem to kategorii technikum
          by się zaliczył, ale Staszic leży i kwiczy... zawodówa!
          • Gość: marx Re: DNI OTWARTE W "DWÓJCE" IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 20:34
            przecież w "Bemie" na dniach otwartych zachwalane było liceum a szczególnie
            profile sportowo-obronny i matematyczno informatyczny ze względu na najlepszy
            sprzęt, obiekty kadrę itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka