Dodaj do ulubionych

taksówkarze w ciechanowie to LENIE!

IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 07:04
CIECHANOWSCY taksówkarze to leniuchy! W niedzielę rano wolą spać niż pracować!!! Dzwoniłam od 6:10 na wszystkie postoje i do tej chwili nikt nie raczył podnieść tel! LENIE LENIE LENIE I ZDANIA O NICH NIE ZMIENIĘ !
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: 192.168.* / 10.5.0.* 02.01.11, 09:20
      wow... "mama" to jednak ma klase , nie ma co... skoro wiec "mama" taka pracowita i lenistwo ma w pogardzie to niech zbierze d..e w troki i idzie z buta. .to raz. dwa, mierzi mnie nazywanie jakiegokolwiek zawodu "leniami" . trzy... " w niedziele o 6 wola spac niz pracowac.". kobieto, czy ty myslisz w ogole???
      jesli taksowkarz nie nalezy do korporacji, tylko pracuje sam, to jego wybor o ktorej bedzie pracowal, taka praca " na akord". moze pracowali calego sylwestra i nowy rok do póznych godzin , nie pomyslalas o tym?
      ale nie, pier...lnietej nie podpasowalo ze nie ma kto jej d.pska wozic w niedziele o 6 wiec dalej na forum obszczekac...
      • Gość: Ktosik Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 09:38
        Przyznam CI racje anka, kobieta chyba pierwszy raz miała zamiar jechac taksówką więc nie ma zaufanych taksówkarzy w swoim mniemaniu. Ja osobiście mam nr do taksówkarza ktorego mozna w srodku nocy obudzic a on przyjedzie. No ale jak tylko na postoje sie dzwoni to powodzenia.
        • Gość: mama Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 19:52
          śmieśzni jesteście! A JA I TAK ZDANIA NIE ZMIENIĘ! TO SĄ LENIE! ŻEBY NA ŻADNYM POSTOJU NIE BYŁO ŻADNEJ TAKSÓWKI W NIEDZIELĘ RANO?
          • Gość: anka Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: 192.168.* / 10.5.0.* 02.01.11, 22:28
            tylko krowa nie zmienia pogladów ... ale to juz pani osobista sprawa . a głupota nie boli, ale tez jej nie leczą...
    • Gość: ha Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:44
      Mama masz rację, oni wolą nocką wozić pijanych bo taki klient może zapłaci dwa razy!!
      • Gość: anka Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: 192.168.* / 10.5.0.* 03.01.11, 22:19

a nawet jeesli, to dziwisz im się? to soą uczciwi ludzie którzy cięzką pracą zarabiają na chleb. a ty, "ha" powiedz, zrezygnowałes kiedykolwiek z wyzszej pensji dla dobra ogółu? powiedziałes "nie, dziekuję, panie dyrektorze,niech forsa z mojej podwyzki idzie na biedne dzieci (i ich MAMY) "??? nie ? to sie nie wypowiadaj... dla mnie to naturalne ze taki taksówkarz woli pracowac w nocy, gdyz ma za to wieksze wynagrodzenie. to ich decyzja- nie mają obowiązku wozic waszych zleżałych, pretensjonalnych dupp
        • Gość: mama Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 22:33
          W NOCY?
          śmieszne! w nocy również problem o taksówkę! wystarczy wracać do domu po północy i wszystkie lenie śpią!
          • Gość: pap Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.146.112.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.01.11, 02:00
            Bo wyobraz sobie Kobito, ze w czasie powszechnej mobilnosci, nikt Ci nie bedzie sterczal na postoju w oczekiwaniu na tel w zapyzialej budce jak klienci posiadaja namiary na tel komorkowe taksowkarzy - co za problem wziasc od nich wizytowke?. Ci klienci co jezdza oczywiscie. Bo jesli - bez urazy - ostatni raz jechalas w latach np osiemdziesiatych.. to fakt, troszke sie zmienilo.
          • Gość: anka Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: 192.168.* / 10.5.0.* 04.01.11, 02:39
            ja pierdu co za upiorna baba.... a jaka leniwa... nie chcialo sie jej isc pieszo... a przeciez o 6 rano do świtu tuz tuz...
            • Gość: Gość Radio Taxi IP: 46.113.50.* 04.01.11, 09:03
              Po co dzwonić "na postój"? To nie lata 70-te lub 80-te.
              Dzisiaj jest era mobilności: Radio-Taxi, tel. komórkowe. Telefon do centrali i taksówka jest dostępna za 8-12 minut.
              • Gość: mama Re: Radio Taxi IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 09:09
                to czemu w erze mobilności jak nazywacie dzisiejsze czasy taksówkarze tzn. LENIE !nie ogłaszają się w necie?
                • Gość: Gość Re: Radio Taxi IP: 46.113.50.* 04.01.11, 09:11
                  W Warszawie także zasadniczo się nie ogłaszają. Ogłasza się tzw. "korporacja" radio-taxi. Krótki 5-cyfrowy numer.
        • Gość: ha Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 09:04
          Anka ja nie mówiłem o nocnej taryfie tylko o zapłacie dwa razy za kurs ( raz jak wsiadł do taxi ,a drugi jak wysiada) a to jest już oszustwo. Wyższa pensja to jak ma się do podwójnej zapłaty!!
    • Gość: 123 Re: taksówkarze w ciechanowie to LENIE! IP: *.multimo.pl 04.01.11, 09:23
      Szczerze "mowiac" nie rozumiem tej kobiety. (mamy)
      Jechalem ostatni raz taxi chyba 10 lat temu. Teraz z okazji sylwestra pojawila sie opcja ze byc moze rowniez bede potrzebowal ich uslug. Poszedlem na postoj i zebralem nr tel od kilku kierowcow i problem z glowy.
      Ktos napisal ze TAXI to wolny zawod i pracuja kiedy chca, jak chca itd. Po co wyzywac ludzi od leni?
      Chyba mama nie ogarnia pewnych rzeczy, tak jak ja nie moge ogarnac jej sposobu myslenia.
      No tak ale ja uczylsie szacunku dla innych zawodow ciezko pracujac.
      • Gość: Gość Jaki jest numer tel. do radio-taxi w Ciechanowie? IP: 94.254.129.* 04.01.11, 13:32
        Jaki jest
        numer tel. do radio-taxi w Ciechanowie?
        • Gość: Anykomuszek Re: Jaki jest numer tel. do radio-taxi w Ciechano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 17:16
          Z tej Mamy założycielki tematu,aż w gołe oczy razi jak wychodzi z niej małomiasteczkowość. Ciechanów to nie metropolia jak Warszawa gdzie taksówkarze stoją na ulicach albo jeżdżą w tą i z powrotem. Tutaj nie ma takiego popytu na taksówki, tak więc na przyszłość trzeba wziąć kilka wizytówek od taksówkarzy i do nich przedzwonić,a nie robić siebie durnia na forum.
          • Gość: Gość Re: Jaki jest numer tel. do radio-taxi w Ciechano IP: 46.113.191.* 04.01.11, 22:11
            Dzwonić do kogoś o 1 w nocy?

Czy też do centrali?

Tu przykład z Łomży:
            tanietaxi.pl/firma.php?c=Radio+Taxi+%C5%81om%C5%BCa+Plus+563
            Leszno:
            ABC Taxi - 065-526-71-70
            Elka Radio-Taxi - 065-629-22-92
            Lux-Taxi - 065-520-24-26
            Metro-Radio-Taxi - 065-96-24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka