Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 22:16
witam
mam pytanie
gdzie mogę iść do lekarza który wystawie mi zaświadczenie do pracy w ochronie???
wiem ze w Ciechanowie każdy lekarz nie może tego wystawić
wiec proszę mi powiedzieć gdzie takie zaświadczenie dostane i wiem ze się płaci za to
i jestem ciekawy ile to będzie kosztować???
z z góry dziękuje
pozdr,
Obserwuj wątek
    • Gość: Marlena Re: prosze o pomoc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.11, 10:51
      Google nie gryzie
      • Gość: zzz Re: prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:04
        Marleno, mądra niezwykle, a gdzie leczy dr Google?
    • Gość: Eva Re: prosze o pomoc IP: *.tktelekom.pl 09.01.11, 11:16
      W Eskulapie przyjmuje dr.Rosiński,Karczmarz w poliklinice,w tamtym roku zaświadczenie kosztowało 50 zł.
      • Gość: @ Re: prosze o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:11
        każdy lekarz medycyny pracy, tak jak wyżej napisano, ciężko poszukać w googlach? jeśli ta wyszukiwarka faktycznie gryzie to są inne: np. yahoo!

teraz jeszcze kwestia nazwy tematu: albo się ludzie nauczycie (w tym momencie akurat odnoszę się do autora), że należy w temacie podawać konkretnie o co chodzi w temacie albo ikt wam nie będzie pomagał
        może milion osób napisać temat "proszę o pomoc" i co myślisz, że ktoś będzie to czytał?
        • Gość: kris Re: prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:14
          słuchaj gościu nie masz do czego sie przyj....bać???
          to możesz w ryja dostać

• Gość: @ Re: prosze o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:55
            nie dość, że nierozumny jak buc to jeszcze widzę, że kultury też rodzice nie nauczyli
            • Gość: ewela Re: prosze o pomoc IP: 213.199.253.* 10.01.11, 18:49
              Na ulicy Małgorzackiej przyjmuje Lekarz medycyny pracy - Tarwacka. Za wizytę zapłaciłam 30 zł :)
              Z tego co wiem to u niej jest najtaniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka