Dodaj do ulubionych

gdzie kupic płytki?

IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 09:20
witam , czy ktos orientuje sie gdzie warto udac się po zakup płytek do łazienki ? podobno jest jakas hurtownia w płońsku duzy wybór i troszkę taniej niz u nas w ciechu ma ktos info na ten temat ? a moze w ciechanowie jest sklep do którego warto wpasc?! nie ukrywam ze zalezy mi zeby nie przepłacac bo ceny tego samego metra płytek w różnych sklepach są bardzo różne. dzieki za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:24
      Najładniejsze, najtańsze i największy wybór mają w kiosku na rondzie przy Gostkowskiej, polecam!
      • Gość: misia Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 13:43
        polecam salo0n płytek królewskich przy ul.sienkiewiczaa,w budynku sklepu Fachowiec.
        a jeśli masz własny transport to obejrzyj nową gazetkę praktikera i wpadnij do marek-jest tam naprawdę spory wybór i konkurencyjne ceny
        • Gość: . Re: gdzie kupic płytki? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 15:37
          W Przasnyszu w sklepie na przeciwko Galerii Stokrotka płytki i akcesoria są nawet 60% tansze niż w Ciechanowie - wiem, bo sam kupowałem do siebie
    • Gość: lus farbex ul.wojska polskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 18:32
      ja kupowalam tam plytki nie raz nie dwa i na prawde najwiekszy wybor w ciechanowie.
    • Gość: kupujący 111 Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 20:52
      Polecam firmę MODERNO w Ciechanowie przy ulicy Sienkiewicza. Obsługuje dwóch super facetów. Są profesjonalni i można wynegocjować upust. Załatwiają błyskawicznie i fachowo doradzą. Sama tam niedawno kupowałam. Mają duży wybór. Dowóz na miejsce niemal natychmiast. Bardzo poleca.
      • Gość: miszenka Re: gdzie kupic płytki? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 22:36
        A czy mozecie podać ceny położenia terakoty?? Czy za skucie tej która jest położona sie płaci, czy lepiej skuć samemu czy oddać to w ręce fachowca? Dziękuję
        • Gość: ja Re: gdzie kupic płytki? IP: *.tktelekom.pl 23.05.13, 20:11
          podbijam temat. gdzie najtaniej
          • Gość: xxx Re: gdzie kupic płytki? IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.13, 20:21
            w biedronce, ze styropianu
            • Gość: żmija Re: gdzie kupic płytki? IP: *.play-internet.pl 23.05.13, 21:44
              Dobre,wężykiem!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Sylwia Płytki IP: *.tktelekom.pl 24.05.13, 10:39
                Nie ma jak nasze otwarte gotowe udzielić solidnej podpowiedzi forum. Człowiek się normalnie pyta, a tu jak zwykle durne odpowiedzi. Jak nie masz co pisać jeden z drugim to weź się za coś sensownego, a nie klepiesz trzy po trzy.
                • Gość: majster Re: Płytki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.13, 10:45
                  jeżeli chcesz kupić w Ciechanowie to tylko glazura królewska, tanio , szybko i sprawnie.
                  Dodam ze te same płytki kupiłem taniej o około 30 % niż proponowano w innych ciechanowskich sklepach.
                  Szczerze polecam!
                  • Gość: alex Re: Płytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 11:19
                    Ja do swojego domu kupowałem płytki jakieś 2 - lata temu. I powiem wam że najtańsze są w internecie. Oczywiście wtedy należy kupić troszeczkę wiecej - a nie na styk. Fakt że kupowałem płytki ze średniej półki - ale różnica w cenie kolosalna. 1m2 płytek w Moderno czy w Farbexie - kwota 160 zł , zaś w sklepie internetowym ok. 90 zł. Różnica w cenie po dokładnym przeliczeniu wyszła ponad 4000 zł na korzyść - więc opłacało się kupić po 2m2 zapasu. Pozdrawiam
                    • Gość: jjj Re: Płytki IP: *.181.93.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.13, 10:22

Zdecydowanie plonsk. Te same plytki co sa w krolewskej kosztuja 5zl mniej za m2. 2tygodnie temu ogladalem i szukalem plytek i kupilem w plonsku.
                  • Gość: kaajte_k Re: Płytki IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 21:11
                    najkorzystniej płytki kupicie w sklepach internetowych, ja zamawiałem w ilazienki24.pl - mają bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie a sama przesyłka wyszła mi gratisowo
    • Gość: 111 Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 08:57
      Polecam Moderno na Sienkiewicza. Kulturalnie, uprzejmie ,szybko i z upustem.Dwaj faceci są super fachowcami.
      • Gość: annna Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 08:57
        Ja także polecam MODERNO.Jest profesjonalne.
        • Gość: //ja// Re: gdzie kupic płytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 08:58
          polecem moderno
          • Gość: nie moderno Re: gdzie kupic płytki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.13, 08:33
            chyba w moderno słaba sprzedaż, skoro tak się reklamuje wpis za wpisem. Niezła desperacja :)
            no cóż widocznie konkurencja nieźle depcze po piętach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka