Gość: kursant IP: *.centertel.pl 12.02.11, 23:27 Coś słychać,że egzaminy niedługo mają być na innej marki samochodzie.Czy to prawda bo nie wiem czy teraz iść na kurs czy poczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:33 tak maja być nowe taczki na gumowych na lanych kołach żebyś kapci mógł nie złapać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 12.02.11, 23:40 Tobie jest takie lane koło potrzebne abyś się nim walnął w czoło Ty MULE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...SKODA... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 00:34 Najprawdopodobniej od wakacji wejdą nowe auta bo Punciaki po prostu padają...ciągle awarie,odwołania od wyniku egzaminu ze względu na stan techniczny też coraz częstsze...W wARSZAWIE wygrała SKODA...CIEKAWE CO U NAS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 13.02.11, 01:27 Punta to dobre samochody.Zmieniają bo przetargi możliwości dają.Kto da więcej to wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 13.02.11, 01:38 Ministerstwo Transportu powinno zatwierdzić jeden typ samochodu dla całego KRAJU a wówczas nie byłoby "kombinacji".A tak ciągle zmieniają i komu to ma służyć.Chyba tym co dają i biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:23 Słyszałem, że ma być Nissan Note. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zdrowy rozum Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:34 I znowu robienie w jajo instruktorów. Wymiana aut w WORD to nie problem. Każdy z nowych amatorów prawa jazdy będzie szukał szkółki z takim samym typem samochodu a to już będzie problem. Jedyna pociecha - zyski dealerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 11:05 przecież wcześniej czy później i tak by musieli zmienić te samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 14.02.11, 03:16 Tak tylko rzeczywiście tych instruktorów robią w przysłowiowego ch..a . samochód to nie ciastko z kremem tylko wydatek 40 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 14.02.11, 03:20 Niech zmienia ale na nowe Punta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 07:21 co przetarg to ból jest ten sam. Fiat nie ma serwisu w Ciechanowie już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 18:27 W całej cywilizowanej Europie tylko Polska i Litwa posiada w "ośrodkach" egzaminacyjnych samochody do przeprowadzania egzaminów na prawo jazdy. W pozostałych krajach jeździ się i zdaje egzamin tym samym samochodem. A to w niesmak pewnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 19:12 no już widzę miny instruktorów, którzy mieliby swoje samochody na egzamin podstawić. Ile by taka przyjemność kosztowała, bo chyba nie darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 19:15 z ciekawości zapytam kolegów instruktorów, jakie przebiegi macie w swoich grande punto po bodajże 3 latach eksploatacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WORD-nowa FURA. IP: *.181.68.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.11, 20:34 Z tego co wiem średni przebieg to 40 tys. rocznie - normalna eksploatacja. ciekawe jaki przebieg ma WORD. Tam nikt nie dba o stan techniczny samochodów bo są niczyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEP UP Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 21:57 Zgadzam się ,że samochody WORDU to rozklekotane skakańce,mój sąsiad ma Fiata CC w lepszym stanie,niedawno moja dziewczyna zdawała egzamin na prawko kat B i jedno z owych SUPER WORD PUNTO padło na mieście i wróciło na lawecie......BIDA Z NĘDZĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:38 ja jeździłem elką ( w styczniu zdałem za 2 razem) to miała prawie 200 tys km przejechane. Instruktor mówił ze juz 3 razy sprzęgło wymieniał. Jedynka i wsteczny trochę cieżko wchodziły. Ale ogólnie samochód był zadbany. a WORD różnie. pierwszy raz zdawałem na samochodzie w którym sprzegło było bardzo twarde, na drugim egzaminie samochód zachowywał się podobnie do tego na którym robiłem kurs- nie budził większych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 18:15 Co to jest "Punta" hehe:) Fiaty PUNTA czy Fiaty PUNTO???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:06 Dlaczego Egzaminatorzy WORD dostają premie z tytułu oblewania kandydatów na kierowców ? WORD z zysku płaci egzaminatorom kilku tysięczne premie. temat dla CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 08:59 Ja mam mam odczucie ze egzaminatorzy dostają też premie za naciski psychiczne na zdających. Ja miałam niedawno egzamin u pana Omiecińskiego i doprowadził mnie do łez, to już podchodzi pod stręczycielstwo! GBUR!!! Koleżanka zdawała u jakiegoś starszego pana o nazwisku na L... i miała podobne odczucia. Lepiej zdawać w innym mieście, u egzaminatorów którzy traktują ludzi jak ludzi a nie jak śmieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...Justa... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 10:44 Ryszard O...gbur i flejtuch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 17:05 Też mialem nieprzyjemność bycia egzaminowanym przez Pana Omiecińskiego... Kompletny brak kultury i szacunku. Czy nie ma w tym mieście młodszych i bardziej ,,wychowanych" egzaminatorów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca już Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:43 Zostawcie w spokoju Pana Rysia Omiecińskiego to bardzo miły i spokojny gość . Dlaczego nikt nie pisze o gwiazdach WORD Panach RYBUSIE i GODLEWSKIM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 16:36 Ja zdawałam u Pana Rybusa i niezdalam ,ale nie mogę powiedzieć ,żeby był jakiś chamski itp,po prostu służbista,Godlewski doprowadza ludzi do płaczu,na moich oczach objechał dziewczynę za to ,że idąc na egzamin szła kawałek za nim a nie obok,tak jakby to miało znaczenie....zdałam u takiego młodego wysokiego ,bodajże Skowroński i powiem ,że mimo iż zdałam to facet chyba ciężki dzień miał....,ile ludzi tyle opinii...ilu egzaminatorów tyle podejść do zdających... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 19:34 Cześć wszystkim czytającym wątek pod tytułem nowa fura- WORD. Czy ten wątek dotyczy tego czy egzaminator śmierdział był niemiły,miał słabszy dzień wystawił wynik negatywny czy też pozytywny czy tego kiedy i czy na pewno będzie zmiana samochodów a jak tak to ewentualnie na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca już Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:47 Zdawałem u Pana Omiecińskiego .Był bardzo elegancko ubrany na egzaminie i pod krawatem.Pachniał też dobrymi perfumami. To jest GOŚĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 15:21 ja go nie wąchałem...wiem tylko że był bardzo niemiły wręcz chamski! i to nie tylko moja opinia...jak byłem w wordzie przed egzaminem to z daleka słyszałem jak na placu darł się na jakąś laske. Czy tak powinien zachowywać się egzaminator??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:02 Co to za GOWNO Nissan Note ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 18:16 Na pewno lepsze jakościowo lepsze gó... niż fiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:15 Punta Grande są dobre Komu to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 23:19 od kiedy fiat to dobry samochód? szczególnie punto o.O ale na elki się nadają bo są po prostu tanie, u nas nie wprowadzą raczej nic ciekawszego, dale będzie coś fiatowego albo jakiś szajsowski worek na kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 19.03.11, 10:19 Człowieku Punto Grande był nawet samochodem roku. Problem jest w tym,że nie można zmieniać za często samochodu, gdyż instruktorzy mają amortyzację samochodu rozłożoną na 5 lat. Co 5lat zmiana samochodu OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 10:24 w którym roku Grande Punto było "samochodem roku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 19.03.11, 10:31 Punto Grande był samochodem ROKU w 2006 roku !!! Cały problem jest w tym,że BUDMAT szuka rynku zbytu dla swoich samochodów z salonu na Krubinie i uparli się aby zdobyć RYNEK WORD i instruktorski a to kilkadziesiąt samochodów i wpycha jakiegoś Nissana. Zapewne jeszcze taki model który się kiepsko sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 13:48 www.caroftheyear.org/media/news/Car/of/the/Year/2006/Renault/Clio/20051121_27/coty to jest samochód roku 2006, grande tylko był samochodem roku w Brazylii w 2008 r. Jeżeli chodzi o nowy przetarg to wygra zapewne oferta najtańsza z lokalnego rynku. W interesie wszystkich zapewne jest, żeby były to samochody tanie w zakupie, trwałe i ekonomiczne. Po drugie to chyba najlepszy czas na wymianę floty, wszak w szkołach jazdy notuje się spadek liczby chętnych na szkolenie. Po okresie "prsperity" wszystkich powinno być stać na wymianę samochodu. Takich żniw nie będziecie mieli przez najbliższych kilkanaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alior Re: WORD-nowa FURA. IP: *.multimo.pl 19.03.11, 14:36 A dlaczego faworyzować fiata tyle lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...Justa... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 14:07 25 lub 26 jest spotkanie Jaśnie panującej Dyrektor WORD Ciechanów Pani Gwożdzik z instruktorami,na którym zapewne oznajmi co i jak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.117.* 24.03.11, 21:35 Jaki Budmat proszę jegomości SKODA zapanuje na rynku ciechanowskim niech żyje SKODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:20 Jak to jest możliwe że wynik przetargu jest znany przed jego rozpatrzeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:22 Znowu AGENT TOMEK wszystko wie ! HESTIA zawsze górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 19:10 Czy Skoda Fabia to dobry samochód ? Kto ma niech napisze czy to się nadaje do ciężkiej jazdy na nauce jazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tańcząca.... Re: WORD-nowa FURA./Do instruktorów IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 21:00 ...i jak było na spotkaniu?czy dotyczyło zmian samochodów WORD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aer Re: WORD-nowa FURA./Do instruktorów IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 20:13 Moim zdaniem powinni dać samochody jakieś z turbinką, bo potem młody kierowca jak sie przesiada z punciaka do jakiego lepszego (matki czy ojca) to są problemy, wciska w fotel i nie wie co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: WORD-nowa FURA./Do Ezaminatorów IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 23:20 Polecam i miłej lektury EGZAMINATOROM życzę....www.wiadomosci24.pl/artykul/cbs_kolejne_zatrzymania_ws_korupcji_word_ostroleka_127708.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 01.04.11, 23:00 Skoda to ściema.Zaobserwowano zwiększony ruch przedstawicieli BUDMAT w okolicach WORD . NISSAN MICRA pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 02.04.11, 21:40 Jaki Nissan będzie Panda podobno więcej jak pewne.Zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert nowa fura IP: 31.60.189.* 21.04.11, 15:55 Dlaczego zmienia się samochody w WORD zgodnie z zamówieniami publicznymi co 2 lata a nie tak jak nakazuje rozsądek co 5 lat zgodnie z ustaleniami Urzędu Skarbowego odnośnie okresu amortyzacji na nowe samochody. Państwo w Państwie tak może być tylko w Polsce.A co na to nasz wspaniały Poseł PSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: nowa fura IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.11, 16:46 obecne samochody jeżdżą już 4 rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: nowa fura IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 16:53 ...tym bardziej nie należy porównywać eksploatacji samochodu KOWALSKIEGO z samochodem WORD...który jest tak naprawdę niczyj i katuje się go regularnie.... Odpowiedz Link Zgłoś