Dodaj do ulubionych

WORD-nowa FURA.

IP: *.centertel.pl 12.02.11, 23:27
Coś słychać,że egzaminy niedługo mają być na innej marki samochodzie.Czy to prawda bo nie wiem czy teraz iść na kurs czy poczekać
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:33
      tak maja być nowe taczki na gumowych na lanych kołach żebyś kapci mógł nie złapać
      • Gość: kursant Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 12.02.11, 23:40
        Tobie jest takie lane koło potrzebne abyś się nim walnął w czoło Ty MULE .
        • Gość: ...SKODA... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 00:34
          Najprawdopodobniej od wakacji wejdą nowe auta bo Punciaki po prostu padają...ciągle awarie,odwołania od wyniku egzaminu ze względu na stan techniczny też coraz częstsze...W wARSZAWIE wygrała SKODA...CIEKAWE CO U NAS?
          • Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 13.02.11, 01:27
            Punta to dobre samochody.Zmieniają bo przetargi możliwości dają.Kto da więcej to wygra.
            • Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 13.02.11, 01:38
              Ministerstwo Transportu powinno zatwierdzić jeden typ samochodu dla całego KRAJU a wówczas nie byłoby "kombinacji".A tak ciągle zmieniają i komu to ma służyć.Chyba tym co dają i biorą.
              • Gość: inspektor Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:23
                Słyszałem, że ma być Nissan Note.
                • Gość: Na zdrowy rozum Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:34
                  I znowu robienie w jajo instruktorów. Wymiana aut w WORD to nie problem. Każdy z nowych amatorów prawa jazdy będzie szukał szkółki z takim samym typem samochodu a to już będzie problem. Jedyna pociecha - zyski dealerów
                  • Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 11:05
                    przecież wcześniej czy później i tak by musieli zmienić te samochody.
                    • Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 14.02.11, 03:16
                      Tak tylko rzeczywiście tych instruktorów robią w przysłowiowego ch..a . samochód to nie ciastko z kremem tylko wydatek 40 tys. zł.
                      • Gość: nn Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 14.02.11, 03:20
                        Niech zmienia ale na nowe Punta.
                        • Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 07:21
                          co przetarg to ból jest ten sam. Fiat nie ma serwisu w Ciechanowie już.
                          • Gość: pit Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 18:27
                            W całej cywilizowanej Europie tylko Polska i Litwa posiada w "ośrodkach" egzaminacyjnych samochody do przeprowadzania egzaminów na prawo jazdy. W pozostałych krajach jeździ się i zdaje egzamin tym samym samochodem.
                            A to w niesmak pewnym..
                            • Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 19:12
                              no już widzę miny instruktorów, którzy mieliby swoje samochody na egzamin podstawić. Ile by taka przyjemność kosztowała, bo chyba nie darmo?
                              • Gość: wci Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 19:15
                                z ciekawości zapytam kolegów instruktorów, jakie przebiegi macie w swoich grande punto po bodajże 3 latach eksploatacji?
                                • Gość: aaa Re: WORD-nowa FURA. IP: *.181.68.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.11, 20:34
                                  Z tego co wiem średni przebieg to 40 tys. rocznie - normalna eksploatacja.
                                  ciekawe jaki przebieg ma WORD. Tam nikt nie dba o stan techniczny samochodów bo są niczyje.
                                  • Gość: STEP UP Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 21:57
                                    Zgadzam się ,że samochody WORDU to rozklekotane skakańce,mój sąsiad ma Fiata CC w lepszym stanie,niedawno moja dziewczyna zdawała egzamin na prawko kat B i jedno z owych SUPER WORD PUNTO padło na mieście i wróciło na lawecie......BIDA Z NĘDZĄ !!!
                                    • Gość: dawid Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:38
                                      ja jeździłem elką ( w styczniu zdałem za 2 razem) to miała prawie 200 tys km przejechane. Instruktor mówił ze juz 3 razy sprzęgło wymieniał. Jedynka i wsteczny trochę cieżko wchodziły. Ale ogólnie samochód był zadbany. a WORD różnie. pierwszy raz zdawałem na samochodzie w którym sprzegło było bardzo twarde, na drugim egzaminie samochód zachowywał się podobnie do tego na którym robiłem kurs- nie budził większych zastrzeżeń.
                        • Gość: :) Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 18:15
                          Co to jest "Punta" hehe:) Fiaty PUNTA czy Fiaty PUNTO???:)
                      • Gość: ! Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:06
                        Dlaczego Egzaminatorzy WORD dostają premie z tytułu oblewania kandydatów na kierowców ? WORD z zysku płaci egzaminatorom kilku tysięczne premie. temat dla CBA
                        • Gość: polka Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 08:59
                          Ja mam mam odczucie ze egzaminatorzy dostają też premie za naciski psychiczne na zdających. Ja miałam niedawno egzamin u pana Omiecińskiego i doprowadził mnie do łez, to już podchodzi pod stręczycielstwo! GBUR!!! Koleżanka zdawała u jakiegoś starszego pana o nazwisku na L... i miała podobne odczucia. Lepiej zdawać w innym mieście, u egzaminatorów którzy traktują ludzi jak ludzi a nie jak śmieci!!!
                          • Gość: ...Justa... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 10:44
                            Ryszard O...gbur i flejtuch!!!
                            • Gość: juro Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 17:05
                              Też mialem nieprzyjemność bycia egzaminowanym przez Pana Omiecińskiego... Kompletny brak kultury i szacunku. Czy nie ma w tym mieście młodszych i bardziej ,,wychowanych" egzaminatorów???
                              • Gość: kierowca już Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:43
                                Zostawcie w spokoju Pana Rysia Omiecińskiego to bardzo miły i spokojny gość . Dlaczego nikt nie pisze o gwiazdach WORD Panach RYBUSIE i GODLEWSKIM ?
                                • Gość: Anka Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 16:36
                                  Ja zdawałam u Pana Rybusa i niezdalam ,ale nie mogę powiedzieć ,żeby był jakiś chamski itp,po prostu służbista,Godlewski doprowadza ludzi do płaczu,na moich oczach objechał dziewczynę za to ,że idąc na egzamin szła kawałek za nim a nie obok,tak jakby to miało znaczenie....zdałam u takiego młodego wysokiego ,bodajże Skowroński i powiem ,że mimo iż zdałam to facet chyba ciężki dzień miał....,ile ludzi tyle opinii...ilu egzaminatorów tyle podejść do zdających...
                                  • Gość: czytający Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 19:34
                                    Cześć wszystkim czytającym wątek pod tytułem nowa fura- WORD. Czy ten wątek dotyczy tego czy egzaminator śmierdział był niemiły,miał słabszy dzień wystawił wynik negatywny czy też pozytywny czy tego kiedy i czy na pewno będzie zmiana samochodów a jak tak to ewentualnie na co?
                            • Gość: kierowca już Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:47
                              Zdawałem u Pana Omiecińskiego .Był bardzo elegancko ubrany na egzaminie i pod krawatem.Pachniał też dobrymi perfumami.
                              To jest GOŚĆ .
                              • Gość: juro Re: WORD-nowa FURA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 15:21
                                ja go nie wąchałem...wiem tylko że był bardzo niemiły wręcz chamski! i to nie tylko moja opinia...jak byłem w wordzie przed egzaminem to z daleka słyszałem jak na placu darł się na jakąś laske. Czy tak powinien zachowywać się egzaminator??!!
                • Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:02
                  Co to za GOWNO Nissan Note ?
                  • Gość: :) Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 18:16
                    Na pewno lepsze jakościowo lepsze gó... niż fiaty.
          • Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.135.* 09.03.11, 23:15
            Punta Grande są dobre Komu to przeszkadza
            • Gość: xxx Re: WORD-nowa FURA. IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 23:19
              od kiedy fiat to dobry samochód? szczególnie punto o.O
              ale na elki się nadają bo są po prostu tanie, u nas nie wprowadzą raczej nic ciekawszego, dale będzie coś fiatowego albo jakiś szajsowski worek na kapcie
              • Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 19.03.11, 10:19
                Człowieku Punto Grande był nawet samochodem roku. Problem jest w tym,że nie można zmieniać za często samochodu, gdyż instruktorzy mają amortyzację samochodu rozłożoną na 5 lat. Co 5lat zmiana samochodu OK.
                • Gość: kierowca Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 10:24
                  w którym roku Grande Punto było "samochodem roku"?
                  • Gość: ekspert Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 19.03.11, 10:31
                    Punto Grande był samochodem ROKU w 2006 roku !!! Cały problem jest w tym,że BUDMAT szuka rynku zbytu dla swoich samochodów z salonu na Krubinie i uparli się aby zdobyć RYNEK WORD i instruktorski a to kilkadziesiąt samochodów i wpycha jakiegoś Nissana. Zapewne jeszcze taki model który się kiepsko sprzedaje
                    • Gość: kierowca Re: WORD-nowa FURA. IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 13:48
                      www.caroftheyear.org/media/news/Car/of/the/Year/2006/Renault/Clio/20051121_27/coty
                      to jest samochód roku 2006, grande tylko był samochodem roku w Brazylii w 2008 r.
                      Jeżeli chodzi o nowy przetarg to wygra zapewne oferta najtańsza z lokalnego rynku. W interesie wszystkich zapewne jest, żeby były to samochody tanie w zakupie, trwałe i ekonomiczne. Po drugie to chyba najlepszy czas na wymianę floty, wszak w szkołach jazdy notuje się spadek liczby chętnych na szkolenie. Po okresie "prsperity" wszystkich powinno być stać na wymianę samochodu. Takich żniw nie będziecie mieli przez najbliższych kilkanaście lat.
                      • Gość: Alior Re: WORD-nowa FURA. IP: *.multimo.pl 19.03.11, 14:36
                        A dlaczego faworyzować fiata tyle lat ?
    • Gość: ...Justa... Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 14:07
      25 lub 26 jest spotkanie Jaśnie panującej Dyrektor WORD Ciechanów Pani Gwożdzik z instruktorami,na którym zapewne oznajmi co i jak....
      • Gość: tomek Re: WORD-nowa FURA. IP: 31.60.117.* 24.03.11, 21:35
        Jaki Budmat proszę jegomości SKODA zapanuje na rynku ciechanowskim niech żyje SKODA
        • Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:20
          Jak to jest możliwe że wynik przetargu jest znany przed jego rozpatrzeniem ?
        • Gość: J23 Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:22
          Znowu AGENT TOMEK wszystko wie ! HESTIA zawsze górą.
        • Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 26.03.11, 19:10
          Czy Skoda Fabia to dobry samochód ? Kto ma niech napisze czy to się nadaje do ciężkiej jazdy na nauce jazdy ?
          • Gość: Tańcząca.... Re: WORD-nowa FURA./Do instruktorów IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 21:00
            ...i jak było na spotkaniu?czy dotyczyło zmian samochodów WORD?
            • Gość: aer Re: WORD-nowa FURA./Do instruktorów IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 20:13
              Moim zdaniem powinni dać samochody jakieś z turbinką, bo potem młody kierowca jak sie przesiada z punciaka do jakiego lepszego (matki czy ojca) to są problemy, wciska w fotel i nie wie co zrobić.
              • Gość: Blady Re: WORD-nowa FURA./Do Ezaminatorów IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 23:20
                Polecam i miłej lektury EGZAMINATOROM życzę....www.wiadomosci24.pl/artykul/cbs_kolejne_zatrzymania_ws_korupcji_word_ostroleka_127708.html
        • Gość: ? Re: WORD-nowa FURA. IP: *.centertel.pl 01.04.11, 23:00
          Skoda to ściema.Zaobserwowano zwiększony ruch przedstawicieli BUDMAT w okolicach WORD .
          NISSAN MICRA pewniak.
          • Gość: tomek Re: WORD-nowa FURA. IP: *.play-internet.pl 02.04.11, 21:40
            Jaki Nissan będzie Panda podobno więcej jak pewne.Zobaczycie
            • Gość: ekspert nowa fura IP: 31.60.189.* 21.04.11, 15:55
              Dlaczego zmienia się samochody w WORD zgodnie z zamówieniami publicznymi co 2 lata a nie tak jak nakazuje rozsądek co 5 lat zgodnie z ustaleniami Urzędu Skarbowego odnośnie okresu amortyzacji na nowe samochody. Państwo w Państwie tak może być tylko w Polsce.A co na to nasz wspaniały Poseł PSL
              • Gość: m Re: nowa fura IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.11, 16:46
                obecne samochody jeżdżą już 4 rok
                • Gość: ... Re: nowa fura IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 16:53
                  ...tym bardziej nie należy porównywać eksploatacji samochodu KOWALSKIEGO z samochodem WORD...który jest tak naprawdę niczyj i katuje się go regularnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka