Gość: gosc IP: 213.158.217.* 18.02.11, 20:14 Co sądzicie o tej pani ? czy możecie ją polecić ? bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 21:21 polecam w 100%. Poprowadzila ciaze superowo jezeli tak mozna nazwac i tak jak obiecala byla przy porodzie. Super kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 22:00 ja chodzę do tej pani już 4 lata, jestem zadowolona, moje koleżanki i siostra też prowadziła im ciążę, wszystko ok, była przy porodach zgodnie z ustaleniami. ja polecam. ale wiadomo wszystkim nie dogodzi i na pewno zaraz ktoś napisz jakiś negatyw. tak już jest.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.146.136.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 11:47 Dziękuje bardzo za informacje , ale czy możecie podać jeszcze nr.tel. i interesuje mnie jeszcze koszt wizyty .;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 12:44 do "gościa": nie bądź taka głupia i nie pytaj o takie sprawy na forum!!!! To jest sprawa nie do pisania na forum! Jest tyle możliwości żeby dowiedzieć się o nr telefonu... I... jeszcze raz napiszę!!: Nie bądź taka głupia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.147.54.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 16:03 Droga Toju fora sa po to żeby przekazywać sobie info.jesli ktos może pomóc to bardzo dziękuję. Ja nie jestem z Ciechanowa więc niby mam iść do szpitala i pytac sie o nr.tele do p.Grzelczyk.Chyba tak jest łatwiej i szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 18:56 Gdzie przyjmuje Sopliński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 12:45 602 702 757. ode mnie na poczatku brała 70 zl ale to byla dwa lata temu. pozniej 100 czy ciazy bliźniaczej. Ale wiem ze przy pierwszej wizycie bierze 100 bo robi cytologie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 14:15 Baaardzo sympatyczna Pani , polecam wszystkim :) Jedyny lekarz do ktorego az chce sie chodzic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 18:04 A CO SADZ\ICEI O GINEKOLOGU ACHCIŃSKIM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 20:26 Jeżeli szukasz sympatycznego lekarza, to owszem polecam, ale jeśli chcesz, aby zajął się Tobą ktoś kompetentny to szukaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 20:27 oczywiście moja odpowiedź dotyczy pani Grzelczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 20:42 Ja niestety nie polecam prowadzała moją ciążę i niestety zero zainteresowania, jest to człowiek niekompetentny i leniwy zwykła materialistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.cnow.pl 19.02.11, 21:03 Niestety wizyta już kosztuje 140 zł, w tym badanie, cytologia i usg. Lekarka jest sympatyczna i tyle mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 00:26 gosciu! jak nie jestes z naszego miasta to po co zadajesz takie dziwne pytania??????? ja chodziłam 6 lat temu jak byłam w ciąży i wtedy pani doktor Grzelczyk brała za wizytę 60 zł, a 3 lata temu jak byłam w ciąży, a okazało się że to ciąża bliźniacza to już Pani Doktor za wizytę brała podwójnie czyli 140 zł bo za pojedyńcze dziecko było 70 zł... Ale i tak bardzo jestem z tego zadowolona!!! bo Pani Doktor Grzelczyk jest wspaniałą osobą i dałabym 200, 300 zł żeby tylko Ona mna się opiekowała, a nie kto inny!!! Pozdrawiam Cię Danusiu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 18:10 Grzelczykowa to wstrętna baba!!!!tylko kase brac umie, nic sie nie interesuje, ma w dupie, nigdy bym do niej nie poszłą.!!!! Polecam dr Obojskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 19:50 A ja polecam doktora Soplińskiego. Bierze za wizytę ( prowadzenie ciąży ) 80 zł i jest naprawdę rewelacyjny. Najlepszy ginekolog z jakim miałam doczynienia. Każda wizyta trwa około 30 minut, dokładnie wszystko sprawdzi, odpowie na wszystkie pytania. Naprawdę polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tośka Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 20:01 Obojski, Sopliński - jak najbardziej - Grzelczykowa NIGDY W ŻYCIU - o mało mnie nie wpędziła do grobu i dziecka przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 20:24 dr Grzelczyk jest miła, fajna jest też dr Filipczak, osobiście polecam dr Soplińskiego ! Zawsze miły, uprzejmy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Gdy poroniłam i leżałam dwa tygodnie w szpitalu to poznałam wszystkich ginekologów i tylko dr Sopliński był okazał się najbardziej ludzki, dlatego prowadził moją drugą ciążę i jestem teraz szczęśliwą mamą 14-miesięcznego synka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 17:25 Gdzie przyjmuje ginekolog Soplińki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 20:45 dr Sopliński przyjmuje prywatnie na ul.Przybosia 3 w Ciechanowie ( za Da Grasso) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocia Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.11, 18:42 ja też nie polecam Pani Grzelczyk Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.81 Re: ginekolog Grzelczyk 11.03.11, 18:48 jak dla mnie najlepszy ginekolog w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: ginekolog Grzelczyk IP: *.tktelekom.pl 11.03.11, 19:58 pani grzelczyk jak dla mnie jest do d...py.przez ta pania mialam komplikacje poporodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ginekolog Grzelczyk IP: 212.160.172.* 12.03.11, 13:14 Nie polecam..... Odpowiedz Link Zgłoś