Dodaj do ulubionych

Niewierne Kobiety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 19:40
Dla czego kobiety nas zdradzają, mimo że w związku jest ok i twierdzą że nas kochają? Zastanawiam się nad tym! Powiedzcie dziewczyny czego wam brakuje w waszych Facetach, że idziecie do łóżka z innym?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktoria Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 19:43
      Większośc facetów to nieudacznicy, którzy nie zadowalają swoich kobiet - ani w łóżku, ani w zyciu. (Nie mówię tutaj o moim mężu) Poza tym zdrada=zabawa, oczywiście, gdy zachowa się umiar
      • Gość: ;p Re: Niewierne Kobiety IP: 213.199.253.* 23.02.11, 19:50
        kominek.blox.pl/2007/01/PORZUCENI-I-NIEUDACZNICY.html
        Bardzo ciekawy artykuł
        • ab-nega Re: Niewierne Kobiety 23.02.11, 19:55
          Gość portalu: ;p napisał(a):

> kominek.blox.pl/2007/01/PORZUCENI-I-NIEUDACZNICY.html
          > Bardzo ciekawy artykuł

haha dobre
          "4. Faceci żonaci.
          Sku...elem samym w sobie jest człowiek, który zdradza własną żonę, a kobieta, która jest jego kochanką ma niskie mniemanie o sobie. Tak fajnie jest być z dupkiem? Poza tym jest ogólnie znaną regułą, że tacy faceci mają mało wykształcony intelekt i kompletnie nie znają się na robieniu minety.
          I tu przy okazji taka ciekawostka dla Panów - jeśli kobieta wam mówi, że nie przepada za minetą, że nie musicie tego robić i lepiej zajmijcie się rżnięciem, to znaczy, że lubi minetę ale wasze umiejętności nie są godne jej cipki".
      • Gość: Opus Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 21:18
        A wiekszosc kobiet tylko wymaga, a nic w zamian nie daje, tak jakby kazda myslala ze jest idealem i jej sie nalezy.
      • Gość: Opus Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 22:43
        Czyli rozumiem, ze mimo ze twoj maz nie jest nieudacznikiem, to i tak go zdradzasz bo to fajna zabawa ?
      • Gość: Opus Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 22:48
        I taka mala ciekawostka. Czesto wlasnie takie kobiety jak Pani Wiktoria narzekaja, ze wiekszosc facetow to nieudacznicy w lozku i wiekszosc jej nie zaspokaja. A zadna sie nawet nie zastanowi, a co dopiero przyzna do tego, ze to byc moze ona ma problem, skoro wiekszosc jej nie zaspokaja, a mianowicie ze jest zimna kłoda, albo ma wiadro miedzy nogami. Tylko zawsze zwala na facetow, no bo przeciez to faceci tylko sa oceniani w lozku co nie ? a kobiety wszystkie sa dobre w lozku.
        • Gość: wiktoria Re: Niewierne Kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:21
          Opus szaleje na forum jak nigdy. Widać,że się rozkręcasz bo coraz częściej piszesz więcej niż jedno zdanie:) Ale ten temat Cię bardzo dotknął zauważyłam...Pewnie masz niemiłe doświadczenia. Na forum w każdym temacie wyładowywujesz własną frustrację:)
          • Gość: .. Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:34
            w realu pewnie jest bardzo skromny i potulny. Niech sobie chłop ulży chociaż tu. ostatecznie nikomu krzywdy nie robi, wszyscy jestesmy tu anonimowi.
            • Gość: wiktoria Re: Niewierne Kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:43
              Opis twierdzi,że nie jest anonimowy,bo ma stały nick:) Była kiedyś jego taka wypowiedź w którymś temacie:)
              • Gość: wiktoria Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 15:54
                A Ty wiktoria mnie nie kopiuj, jedyna prawdziwa wiktoria jest z chello
                • Gość: wiktoria Re: Niewierne Kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 19:08
                  a może minetki sobie strzelimy z naszymi partnerami? i zaprosimy Opusa z neta.To musi być kozak.Przynudza na necie to znaczy,że dobrze wali:)
    • Gość: Ania Re: Niewierne Kobiety IP: 213.199.253.* 23.02.11, 19:48
      Może Tobie wydaje się, że jest ok a Twoja kobieta myśli inaczej. Czegoś jej pewnie brakuje. Jak często dajesz jej dowody milości? nie myślę o tych materialnych bo takie uznają tylko proste i puste kobiety. Jak często szczerze rozmawiasz ze swoją kobietą? Może łączą Was tylko sprawy przyziemne, a ten inny facet potrafi zwyczajnie powiedzieć coś miłego, oczarować ją czymś albo po prostu ją omamić. Życzę pozytywnego rozwiązania problemu. Trzymaj się. Pozdrawiam
      • Gość: Matka Polka Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 19:54
        Ja tam swojego nie zdradzam, nie jest supermenem, w łóżku też taki sobie, ale jak się obiecało to się słowa dotrzymuje! Jak się twojej kobicie coś nie podoba, to niech idzie do tego drugiego. Niech jej daje kasę, a ona niech mu pierze gacie. Zabawić się to chętnie, tylko odpowiedzialności nie ma kto wziąć. Jak Cię zdradza to kopnij w puszczalski tyłek! Nie jest Ciebie warta! No bo chyba nie jesteś pierdołą, który pozwoli przyprawiać sobie rogi...?
        • Gość: belfer Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 22:29
          stary, bądź mężczyzną i porozmawiaj szczerze ze swoją kobietą zamiast rzucać pytania w przestrzeń
          • Gość: kobieta Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 22:52
            Osobiście nie szanuję osób zdradzających swoich partnerów,bez względu na to czy są to kobiety czy mężczyzni. Każda z form zdrady jest obrzydliwa i przeze mnie niewybaczalna. Nawet jeśli czegoś nam brakuje w relacjach ze swoim partnerem,to po co od razu szukać tego czegoś u boku innego,może wystarczy zasugerować,powiedzieć o swoich oczekiwaniach,lub zrobić pierwszy krok,wyjść z inicjatywą w spełnieniu swoich pragnień,ale ze swoim partnerem oczywiście.
          • Gość: Kobieta Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:47
            hmmm, padło pytanie bardzo ciekawe. Możnaby książkę napisać o tym, dlaczego kobiety zdradzają. Rzadko zdradzają młode kobiety, bo ich mężowie jeszcze są chetni do zrobienia czegokolwiek w łózku, chętni do zmian. Panowie w długim związku już nie angażuję się w sprawy łóżkowe (czytaj - są leniwi), interesuje ich zaspokojenie potrzeb fizjologicznych i lulu. Nie zaprzeczycie, bo taka jest prawda. Ale ten sam pan z inną kobietą zrobi cuda, bo chce się pokazać. Ciekawe zjawisko, ale prawdziwe. A poza tym, Panowie, popatrzcie na siebie - wielkie piwne brzuchy, fotel lub kanapa, zero wyjść na imprezę, zero wyjazdów itp. I jak tu mieć ochotę na bara-bara, skoro zawsze jest tak samo i w tym samym miejscu. NUDAAAAA do potęgi. Może czas zadbać o swoje żony, czyli czasem zabrać ją gdzieś poza mury domu czy mieszkania, zaskoczyć jakąś kolacją w restauracji, ot tak bez okazji, Możnaby tu wymieniać długo, ale po co mam Wam ułatwiać. Wystarczy użyć szarych komórek, i przede wszystkim słuchać kobiet, bo MY dajemy bardzo wiele wskazówek odnośnie tego czego chcemy, jak chcemy itd, ale Panowie nie słuchacie, a potem padają takie pytania. Pozdrawiam.
    • Gość: romuald Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 09:39
      którą puka.
      • Gość:   Re: Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kob IP: *.cdma.centertel.pl 24.02.11, 10:37
        Czemu? Żeby mieć więcej kasy, więcej prezentów, więcej seksu, więcej adoratorów, więcej komplementów. Po latach udawania, że sex ich nie interesuje dochodzą do wniosku, że nie wyrabiają normy i chcą nadrabiać. Jeśli znudził Ci się partner uwolnij go od siebie bo pozostawanie w obłudzie nie ma sensu. A jak facet ma nie być nieudacznikiem skoro kobieta wmawia mu to od 10 lat? Nic dziwnego, że przy innej chce być po prostu sobą.
        Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kobiety. Tak mężczyzna osiąga sukcesy wtedy kiedy nie musi tracić czasu na myślenie co ona wyrabia. Kiedy jest kochany, zadbany... i to działa w obie strony.
        Na zdradzie traci każdy - często osoby bardzo dalekie zdradzającym i zdradzanym.
        • Gość: Ramona Re: Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kob IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.11, 17:04
          Ja nie rozumiem dlaczego się zdradza kogoś z kim się jest, ja po prostu odchodzę od niego bo mi widocznie coś nie odpowiada i wszystko. po co zdradzać? nie jest to dla mnie zrozumiałe.i nie można mówić że kobiety częściej zdradzają niż faceci, to jest indywidualna sprawa, która nie zależy od płci .
          • Gość: mieszkaniec Re: Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kob IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 20:07
            nie zawsze jest gdzie odejść.
            • Gość:   Re: Sukces mężczyzny zależy w dużej mierze od kob IP: *.cdma.centertel.pl 24.02.11, 21:58
              Jak jest gdzie iść na seks to i odejść jest gdzie. Po co marnować komuś życie dorabiając rogi? Obłuda totalna - tu mam bezpieczny domek a tam mam bezpieczny sex. A stworzenie partnerskiego, szczęśliwego związku z mężem pewno uniemożliwia Ci mama albo kochanek. Kura ma mózg jak orzeszek a nie siedzi naraz na 2 grzędach.
    • Gość: zdradzana Ana Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:57
      Mój facet mówi, że w naszym związku też jest wszystko ok, a jednak mnie zdradza. Mielibyśmy dużo do pogadania...Ma dom , 2 dzieci, mówi że w łóżku mu dobrze, kasę, ja go doceniam i tylko czytam artykuły, co zrobić, żeby dogodzić mężowi, a jednak ...mnie zdradza. Żle ulokowaliśmy uczucia i tyle, będziesz chciał pogadać, odezwij się.
    • Gość: Asia Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 19:38
      Równie dobrze mogę poruszyć temat czemu faceci zdradzają? Czego im brakuje, mimo, że się kobieta stara. Dba o dom, o siebie i stara się aby w łóżku nie było monotonie
      • Gość: mieszkaniec Re: Niewierne Kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 20:03
        Asiu jesteś ideałem! Daj jakiś namiar na siebie :)
        • Gość: Asia Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 20:39
          Nie jestem ideałem, po prostu dbam o swojego mężczyznę najbardziej jak potrafię. Tylko czemu wy mężczyźni tego nie doceniacie ?
          • Gość: żona Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 21:01
            A ja już przestałam dbać, bo on nie dba o mnie. Przez 20 lat dbałam, nie docenił tego nigdy, teraz dbam sama o siebie, a on mi zazdrości, ale nie ma z tego nic. Więcej powiem, chyba nawet nie zależy mu, bo nic nie robi, żeby to się zmieniło.
          • Gość: Z Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:03
            Niektórzy doceniają ... Nie każdy szuka dreszczyku poza domem. Dupków nie brakuje, niektórzy tak się dowartościowują. Kobiety podobnie, lecą na komplementy, prezenty, z nudów, a czasem dlatego, że ich facet nie staje na wysokości zadania nie tylko w łóżku
            • Gość: żona Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 21:14
              O, widzę, ze do jednego dotarło, brawo. Myślę jednak, że 99,9%panów nie potwierdzi tego, bo chore EGO na to nie pozwoli, ale kobiety wiedzą same co maja robić
              • Gość: Sam Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 22:03
                bierz rozwód , o czym tu gadać
                • Gość: żona Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 22:06

Rozwód? to byłoby zbyt proste dla niego oczywiście. Ja mam swój świat i cale nie muszę zdradzać.
              • Gość:   Re: Niewierne Kobiety IP: *.cdma.centertel.pl 24.02.11, 22:07
                Faceci zdradzają bo co 4 kobieta jest zimna jak kra lodu nie potrzebuje seksu, ciepła, bliskości. Zdrada kobiety jest często podyktowana tym żeby się mieć czym pochwalić koleżankom. Lepiej zmyślaj to mniejsze chamstwo.
                • Gość: żona Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 22:08
                  widać Gościu, że mało znasz kobiety
                  • Gość: Kasia Re: Niewierne Kobiety IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 22:53
                    Z własnego doświadczenia.....Mam męża,dwójkę małych bąbli i gdyby nie maluchy to moje małżeństwo na pewno by się roz......,mój mąż jest typem człowieka który uważa,że MĄŻ POWINIEN!!!a ŻONA MUSI...ja wychowuję dzieci pracuję na pół etatu ,bo chcę się zająć domem i dziećmi,a od Niego Słowa DZIĘKUJĘ nie usłyszę,bo mąż to pracuje,a ja to już tak jakbym nie pracowała,ostatnio usłyszałam od niego TEŻ BYM CHCIAŁ W DOMU POSIEDZIEĆ!!!nie docenia tego co robię,nawet jak są jakieś sprawy urzędowe to mąż wraca do domu i rzuca tekstem...KASIA LEĆ DO SKARBÓWKI,KASIA SKOCZ DO SPÓŁDZIELNI.....czasem to zastanawiam się czy nie lepiej byłoby mi samej???
                    • Gość: Odp. Re: Niewierne Kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 08:14
                      Ale co to ma Kasiu wspólnego z tematem??? Na nowy wątek raczej się nadaje...
    • Gość: Iwka Re: Niewierne Kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 08:31
      Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Odpowiedzi może być tyle, ile jest związków, bo w każdym z nich kobieta i mężczyzna zdradzać mogą z wielu powodów. Powiem na przykładzie moich koleżanek: jedna zdradza, bo mąż jej nie zadowala w sypialni, a dziewczyna ma coraz większe potrzeby, a on ciągle zmęczony. Druga zdradza, bo jej chłopak non stop w gierki na komputerze gra, jakby miał lat 15 i nawet jak założy sexi bieliznę to on nawet tego nie zauważa:), trzecia zdradza, bo wyszła za mąż dla kasy, a męża nie kocha i jej nie pociąga, jeszcze jedna mimo, że ma udany związek, kochają się itp., to lubi ten dreszczyk emocji, bo taki sex z kimś nowym jest jak pierwszy raz (każdy oddech, każdy dotyk, pocałunek jest bardzo ekscytujący, a wiadomo z tym samym facetem non stop to już nie to samo, w końcu wkradnie się monotonia).
      Ja nie zdradzam, z moim facetem spotykamy się z innymi parami celem urozmaicenia naszego życia sexualnego. Nie musimy nic przed sobą ukrywać, oszukiwać się, tylko razem czerpiemy radość z sexu, zarówno będąc ze sobą jak i od czasu do czasu z kimś innym. Podnieca mnie myśl i fakt, że mój chłopak patrzy jak ja.... . Jego też. Dla naszego związku to idealne rozwiązanie, bo bardzo lubimy sex i pewnie wcześniej czy później któreś z nas by zdradziło, a tak przynajmniej jesteśmy wobec siebie fair.
      Kobiety są dzisiaj coraz bardziej wyzwolone, też nam się coś należy, już minęły czasy gdzie kobieta była jedynie kurą domową. Lubimy być adorowane, podobać się itp. I ta część, która mówi że nigdy by nie mogła z innym facetem, bo i takie znam tylko same się oszukują, a potem np. pod wpływem alkoholu w rozmowach bardziej na luzie mówią, że o tym marzą.
      Dzisiejsze czasy, nasza mentalność nie sprzyja monogamii i trzeba się z tym pogodzić i polecam rozwiązanie, które mamy ze swoim facetem. Da się rozdzielić miłość od sexu i jest to przyjemne, a dzięki temu też w związku jest dużo ciekawiej. Jesteśmy razem 11 lat, a tak jakbyśmy się poznali wczoraj, jest super!!! I tak na prawdę nic nas nie trzyma na siłę, bo nie mogę mieć dzieci, małżeństwem też nie jesteśmy.
      P.S. Do autora posta: porozmawiaj szczerze ze swoją kobietą i sam jej zadaj to pytanie czemu to robi, być może znajdziecie jakieś rozwiązanie dla Was. Bo tutaj trudno Ci będzie uzyskać odpowiedź na Twoje pytanie.
      Powodzenia !!!
      • Gość: ja Re: Niewierne Kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:45
        PATOLOGIA!!!!
        • Gość: żona Re: Niewierne Kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 15:31
          Dlaczego zaraz patologia. Poprostu inne upodobania. Nie sadzę, że trzeba ich zaraz potępiać. Myślę, że nie jedna osoba, która to czytała, gdzieś w głębi duszy zazdrościła takiego układu. Nie ukrywajmy, i ja i Ty, i Ty , każde z nas myślało o czymś takim. Nie każdy jednak ma odwagę przyznać się do takich marzeń i nie każdy ma odwagę takie marzenia urealnić. Znam gorze rzeczy, które nazwać można patologia, ale nie indywidualny sposób na życie, bo jest to jakiś sposób. Gratuluję odwagi, że potrafisz o tym mówić.
      • Gość: Gość Re: Niewierne Kobiety IP: 213.199.253.* 25.02.11, 16:01
        Gość portalu: Iwka

Jest jakaś część prawdy w tym co napisałaś .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka