Dodaj do ulubionych

Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP11

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:26
Jak w temacie, nigdy nie mialem problemu ze zgrywaniem muzyki z Cd na twardy dysk i odrazu Windows Media Player zmianial mi na format mp3 co mozna ustawic w opcjach dzisiaj chcialem zgrac testowalem z kilkoma CD i ... lipa pojawi sie komunikat
Program Windows Media Player nie może zgrać jednej lub więcej ścieżek z dysku CD.
nadmienie iz mam orginalnego windowsa wszystko aktualizowane .... Jest ktos w stanie pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: 212.160.172.* 24.02.11, 14:37
      moze brudna plyta, albo problemy z czytnikiem
      • Gość: informatyk Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:42
        nie nie raczej problem konfiguracji???? bo do formatu WAV zgrywa bez problemu. Kiedy zmienie tylko na mp3 .... pojawia sie odrazu komunikta nawet Cd nie zakreci w czytniku
      • Gość: informatyk Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:07
        a jki adres mam wyslac kwiaty i piwo w ramach podziekowac - suuuper podzialalo :) wielkie dzieki.
        Ale skoro jestescie tacy madrzy :) moze bedzie mi w stanie pomoc i w kolejnej kwestii. mam duzo starych plyt z fajna muzyka ale nie znam wykonawcow, macie na to jakis pomysl zeby ustalic tych wykonawcow?
    • Gość: Michau Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:53
      Spróbuj zainstalować kodek dla WMP11
      download.cnet.com/mp3-codec-for-Windows-Media-Player/3000-2169_4-10630559.html
      • Gość: informatyk Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:11
        na jaki adres mam wyslac kwiaty i piwo w ramach podziekowac - suuuper podzialalo :) wielkie dzieki.
        Ale skoro jestes (cie) tacy madrzy :) moze bedziecie w stanie mi pomoc w kolejnej kwestii. mam duzo starych plyt z fajna muzyka ale nie znam wykonawcow, macie na to jakis pomysl?
        • Gość: hmm Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: 212.160.172.* 24.02.11, 15:21
          Musisz zatrudnic na kilka dni finalistę "Jaka to melodia" ? ;-)
          • Gość: informator Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:30
            oho to jest mysl :))))) ale to sa stare plyty mysle ze sam Janowski by sie poddal ;)
        • Gość: Michau Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:27
          Najprościej to Winamp z pluginem gracenote i funkcją Auto-tag
          • Gość: informator Re: Informatyk - problem ze zgrywaniem muzyki WMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:48
            no wlasnie !!! kiedys winamp wiem ze posiadal taka funkcje, szukam chce sobie sciagnac jakiegos ale widze ze jest tego cala masa w sieci, ktora wersja jest najlepsza jestescie w stanie cos zasugierowac albo jakis link podeslac? bede zobowiazany. Przy instalacji jaka o[pcje wybrac? nie chce zeby pozniej mi spowalnial ten winamp system i zeby zbedne glopty sie nie poinstalowaly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka