Dodaj do ulubionych

Delitissue

IP: 213.199.253.* 05.04.11, 07:09
Chciałbym się dowiedzieć jak się pracuje w Delitissue ponieważ chcę złożyć tam podanie? Jeżeli ktoś może mi napisać jak jest na produkcji a jak na magazynie, a z tego co słyszałem to różnie mówią.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 19:26
      kpisz sobie? tam nie przyjmują od 3 lat...
      • Gość: nnn Re: Delitissue IP: 213.199.253.* 05.04.11, 21:41
        Przyjmują na produkcję. z tego co wiem to paru przyjęli i chyba jeszcze będą.
        • Gość: ... Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:27
          to nie delitisue przyjmowało! tylko partnerspol, potrzebowali 8 osób przy jakichś pomocniczych pracach
          • Gość: nnn Re: Delitissue IP: 213.199.253.* 06.04.11, 07:27
            O tym też słyszałem. Ale jak się pracuje w tym zakładzie?
            • Gość: pracownik Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 12:56
              jeżeli chcesz wiedzieć jak wyglądała praca w obozie koncentracyjnym to złóż kwestionariusz. przyjęli kilka miesięcy temu 8 młodych ale nie każdy się nadaje więc jest szansa że będą przyjmować nowych.POWODZENIA
              • Gość: ... Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 13:53
                ciekawe, ja mam tam znajomego, który pracuje od dłuższego czasu i mówił, że od 3 lat nie ma przyjęć, ja składałem z 4 razy formularze i nic, zero odzewu żenada ;/
                • Gość: nick Re: Delitissue IP: 213.199.253.* 06.04.11, 19:59
                  A może nie chce z Tobą pracować...
                  • Gość: pracownik Re: Delitissue IP: *.wawbia.ext.ids.pl 09.04.11, 08:30
                    W obozie koncentracyjnym powiadacie?
                    Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma....
                    Ja tam pracuje i najważniejsze jest to, że zarabiam systematycznie, nie boje się, że zwolnią z dnia na dzień. Jeśli chodzi o atmosferę to wiadomo z niektórymi lepiej można się dogadać a z innymi gorzej.
                    Tyle.
                    • Gość: artur Re: Delitissue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:21
                      ile zarabiacie na produkcji bo pracuje w podobnej firmie i mam 2300 na ręke
                      • Gość: gość Re: Delitissue IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 22:35
                        to siedź cicho i nie pchaj sie do wytwórni papierów "wartosciowych" bo tam praca w innym wymiarze czasu i zależy od humoru "pana" z Italii
                      • Gość: artur Re: Delitissue IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 09:15
                        Też u pana z itali ict poland
                        • Gość: sroch Re: Delitissue IP: 80.51.96.* 19.12.11, 07:38
                          Może któryś z pracowników powie łaskawie co stało się z jakością papieru toaletowego Delicatis? Jeszcze niedawno był super a dzisiaj sięgnął niamal poziomu szarego.
                          • Gość: delikatis Re: Delitissue IP: *.ip.netia.com.pl 22.12.11, 15:07
                            Delikatis nie jest robiony w Polsce, wiec pytanie nie tutaj
                            • Gość: yhy Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 15:28
                              delicatisy sa przywozone do delitissue z niemiec ;)
                      • Gość: co za h... Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 19:42
                        kto tam pracuje
      • Gość: bezrobotny Re: Delitissue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 23:34
        heja!
        szukam tam pracy wie cie czy są wolne wakaty?
        • Gość: yhy Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 00:27
          czlowieku, do tego bagna nikt nie przyjmuje, tam kazdy sie stolkow trzyma i nawet jak kogos przyjma to jest to osoba od dyrektora, nawet nie snij o tym by tam pracowac
          • Gość: qwerty Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 07:56
            z innej beczki... czy jest jakiś sklep firmowy w delitissue?
            • Gość: Obeznany Re: Delitissue IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.11, 10:07
              Nie ma żadnego sklepu firmowego/przyzakładowego Delitissue.
              • Gość: magazynier Re: Delitissue IP: *.centertel.pl 28.12.11, 11:07
                W tej firmie to nawet za deputat pracownik musi zapłacić. jak pracowałem to było to 10 zł. Śmiech na sali. Cała firma to banda przydupasów. Większość siubrów, którzy tam robią, to pierwsza ich firma. boją się głośniej piardnąć. A jak ktoś piardnie, to bardzo szybko dochodzi to do prezesów. Wolałbym fajans zbierać niż tam iść do pracy.

Na palearni dalej nie może przebywać więcej niż 3 osoby? A przerwę na śniadanie w jakich godzinach macie? Czy dalej jej oficjalnie nie ma. Pozdrowienia dla Reksia i innych niby brygadzistów. Prawdziwe dupolizy.....
                • Gość: yhy Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 13:20
                  hah @magazynier, dobrze gadasz ;p
                  tez pracowalem tam i dokladnie tak bylo, na palarni po 3 osoby, budka sniadaniowa to kwa jakas kpina, niby wejda 2 osoby ale moze jest tylko 1, okreslonego czasu nie ma, ale najlepiej to jak najszybciej, a kierownicy to banda tlukow i frajerskich mend (moze z jeden jest ok)
                  • Gość: kasia Re: Delitissue IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 20:45
                    zatrudniają w tej firmie kogos czy nadal nic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka