Gość: Ciekawa IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 13:23 Słyszałam, że w niedzielę było tam pierwsze wesele, jak wrażenia bawiących się gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidz Re: Hotel Atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.11, 14:42 no własnie tylko czemu goście sikali na ulicy smiecińskiej na widoku na terenie siedziby firmy szefa ateny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Hotel Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 22:18 To daleko mieli, bo ulica smiecinska jest na drugim koncu Smiecina, jakies 20min drogi spacerkiem od hotelu Atena.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Hotel Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 23:00 goscie byli zwiedzić włoscie tatusia młyńskiego na smiecińskiej i sikali bo musieli pomyslec ze przyjechali na wioche gdzie nic nie widać ,a byli to goscie z takich samych wioch jak ciech wszystkie zwierzeta znacza swoj teren sikami wiec cos w tym musialo byc,ze sikali w ciechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Hotel Atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.11, 15:46 Zapytaj samej właścicielki bo to jej śłub i wesele było.Jakie możesz usłyszeć opinie? Same superlatywy, jeśłi jesteś zainteresowana wynajęciem sali,idź i na własne oczy sie przekonaj , porozmawiaj , popytaj, dowiedz sie wszystkiego na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: Hotel Atena IP: *.cnow.pl 26.04.11, 18:48 żadne Ateny, Heleny, Parysy czy Erynie... tylko i tylko Gorysze - jeśli chodzi o wesela etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Hotel Atena IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 19:23 Czlowieku w Goryszach to zadnej sali weselnej nie ma... Cos ci sie chyba pomlilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Hotel Atena IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 19:25 Warto chyba poczekac na opinie kogos kto tam uczestniczyl... A nie z gory zakladac,ze cos jest zle i jak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Hotel Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 19:27 telewidz gdzie Śmiecińska a gdzie Kolbego. Knajpa jest na Kolbego to jak mogli sikac na Śmiecińskiej .No chyba ze robili zawody w sikaniu na odległośc. Zazdrośnik.Gratulacje modej parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Hotel Atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.11, 19:31 oczko chyba pisałem o szefie ateny który ma firme na smiecińskiej a jego goscie ogladali firme i sikali na widoku publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja. Re: Hotel Atena IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 19:41 Chociaż Ciechanów mógł 24.04 przeżyć kolejną noc sylwestrową. Miasto nigdy nie przygotowało nam takiego widowiska sztucznych ogni jak właściciel hotelu Atena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Hotel Atena IP: *.cdma.centertel.pl 26.04.11, 20:40 właścicielem a raczej właścicielką jak juz wcześniej pisałem jest Aneta(Atena)Młyńska i to był jej ślub , a goście , którzy sikali gdzie sie dało nie byli pracownikami p. Młyńskich, bo pracownicy ci byli zaproszeni tylko na ślub a nie na wesele.Mam nadzieję, że chociaż ta kwestia została wyjaśniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hotel Atena IP: 213.199.253.* 27.04.11, 21:52 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dla młodej pary...ale fajerwerki na osiedlu domków jednorodzinnych to lekka przesada mam nadzieję, że to z okazji otwarcia Ateny i nie będą się powtarzaly zbyt często, gdyż mi osobiście zburzyły słodki sen i nie chciałabym zrywać się myśląc, że wojna w każdą sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 08:10 I znów PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA JEDZIE DALEJ Jesli chodzi o kapele weselne i wiele róznych tematów na forum.Droga konkurencjo my wiemy że żal DUPE ŚCISKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 08:35 Dupę to ściśnie jak Ci komornik na nią wejdzie za 3 duże bańki kredytu, życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Hotel Atena IP: *.play-internet.pl 27.04.11, 09:55 zazdrość, zazdrość, zazdrość!!! Brawo, tego było nam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do goscia Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 11:26 jesteś tępy biednyi tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Hotel Atena IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 16:49 po co tak naprawdę istnieje to forum. myślałam że to miejsce żeby NORMALNIE porozmawiać, czegoś się dowiedzieć. a nie każdy każdego "opluwa". o czym to świadczy, jeśli kogoś temat nie interesuje i ma innych obrażać to niech lepiej nie wchodzi na owe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumatin Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.11, 20:32 śledzę to forum pod kątem moich przygotowań ślubnych. proponuję lekturę kilku wątków o powstających lokalach weselnych. każdy, powtarzam każdy lokal jest skrytykowany od góry do dołu niezależnie od realiów. wstrętne jest takie szykanowanie dla zasady zwłaszcza wtedy kiedy nie ma się bladego pojęcia o tym jak to wygląda w rzeczywistości. nie wiem czy poprzez dowalenie komuś lepiej się czujecie? jeszcze nie widziałam na tym forum wątku, w którym prowadzona była by merytoryczna dyskusja. straszne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.11, 21:05 Bo to ciechanowskie buractwo, zresztą w każdym wątku. Nie przez przypadek gdziekolwiek na terenie kraju wśród normalnych ludzi wstyd się przyznać do Ciechamówka. Słoma z butów,chamstwo i zawiść- oczywiście anonimowo bo jawnie żaden baran słowa z siebie nie wydusi.Czemu fora innych miast są inne?-patrz j.w. Zresztą pewnie ze dwa wpisy dalej dowiesz się, że skądinąd piękny budynek Ateny to przerobiona obora a właściciel to...... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumatin Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.11, 21:47 hmmm coś w tym jest.bywam na różnych forach gazetowych i faktycznie tutaj non stop dno. moderacja też pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame_2 Re: Hotel Atena IP: *.146.84.184.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.11, 22:32 Gratuluję Aneta! Tak trzymać! Nie przejmuj się mentalnością ciechanowskich forumowiczów to tylko zazdrość... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunalna Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 07:09 A NIEROBOM z Komunalnej znów cos nie pasuje BRUDASY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Hotel Atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:17 Zeus cieszy się ,że ma Atenę . Mieszkańcy też niech sie cieszą poza sztucznymi ogniami będzie jeszcze piękna rzeżba Mojej Ateny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Atena IP: 213.199.253.* 28.04.11, 14:29 Z tymi sztucznymi ogniami to nie byłabym tego taka pewna;) pismo tu i tam i po ogniach:) poza tym hotel lux gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te monia [...] IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Atena IP: 213.199.253.* 28.04.11, 18:46 :))))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xantie Re: Hotel Atena IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 21:51 180 zł doba, ale brak płatności kartą - minus mega! Odpowiedz Link Zgłoś