Dodaj do ulubionych

Jean d'Arcel

IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 19:41
dziewczyny malowala ktoras z Was wlosy w salonie Jean d'Arcel? znaja sie na robocie? czy tak jak wszedzie w Ciechanowie kosmiczne ceny a efekty mniej niz marne? bo chcialabym zrobic two ton hair ale troszke sie boje czy potrafia to zrobic czy tylko tak mowia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Jean d'Arcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 21:30
      Marnie i drogo! Wyglądałam jak bura mysz! Tanie farby i byle jakie położenie!
      • Gość: arielka Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 23:10
        no to cudnie:/ to gdzie ja mam isc zeby wyjsc zadowolona??
        • Gość: wiktoria Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 00:32
          Do tego salonu to można iśc, ale na pewno nie na farbowanie, uczesanie lub obcinanie - to siedlisko plotek, a pan Tomek to po prostu życ bez nich nie może..., włosy Ci spieprzy, ale za to dowiesz się, kto z kim kogo zdradza..., leci po nazwiskach..., żenada
          • Gość: Kicia Re: Jean d'Arcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 10:56
            Kiedyś w Laurencie fryzjerki ładnie farbowały włosy, ale przestałam chodzić bo została jedna, ciągle inna. Ja chcę chodzić tam gdzie nie muszę za każdym razem tłumaczyć, że tu mam zadziora, tam więcej wyciąć, tam mniej.... Niestety w Ciechu raczej nie ma dobrej fryzjerki. Są niektóre z jakimś polotem, ale za to nie słuchają klientki, tylko tną po swojemu, mówisz "nie zakrótko", to cię zerżnie na łyso... Tak mi zrobiła np. PANI(?) Basia Cienkowska.
            Wyglądałam jakbym wyszła z zakładu... Chociaż u niej trudno mówić o polocie:((
            • Gość: arielka Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 11:20
              i wlasnie o to chodzi w tym zapyzialym Ciechanowie. Salonow ze 100 a jak czlowiek chce isc do dobrego fryzjera to okazuje sie,ze takowego brak! i co ja mam zrobic? przeciez ja nie chce wiele, tylko pomalowac wlosy!!! hheeelllpppp
    • Gość: arielka Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 11:27
      dziewczyny a Wy gdzie chodzicie do fryzjera??
      • Gość: gość Re: Jean d'Arcel IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 14:37
        Tylko i wyłącznie jeśli chodzi o strzyżenie salon Martyny Rogowskiej na bat chłopskich
        • Gość: arielka farbowanie IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 14:55
          a jesli chodzi o farbowanie? to gdzie zeby mysiego koloru nie miec na glowie:)
          • Gość: klientka Re: farbowanie IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 18:56
            A ja chodzę do Jean D'Arcel do Moniki i jestem bardzo zadowolona. Żadna fryzjerka nie umiała mi ufarbować włosów na blond tak jak chciałam a tu wytłumaczę i jest ok. Jeśli chodzi o ceny myślę, że nie jest drogo, płacę 150 zł za odrosty z rozjaśniaczem i farbą na całość, strzyżenie i modelowanie. Cienkowska za taką usługę wzięła ode mnie kiedyś 300 zł !!!!!!!! A Martyna popaliła mi włosy i to ona dopiero używa farb kiepskiej jakości LOnda. Siedząć w salonie Jean jakoś nie słyszałam, żeby Tomek plotkował o klientkach. I używają dobrych farb Matrix. A jak ktoś nie wie niech się nie wypowiada.
            • Gość: teresa Re: farbowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 16:27
              Brawo tomku za szybką reakcje. Chciałeś reklamę sobie zrobić a tu obsmarowali kuperek... biedne dziecko. Pamiętam jak kiedyś ktoś już o Sz. P. Malarzu Tomku napisał że plociuch to się obraził i do moderatora napisał i usuneli to co kuło Tomcia w oczka. Biedny kryptogej...
              • Gość: wiktoria Re: farbowanie IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 18:02
                Hahaha, prawda, prawda
    • Gość: Madzia Re: Jean d'Arcel IP: 80.50.127.* 17.05.11, 21:50
      Tomeczek jesteś kochany, Moniesta a Ty równa babka . :)

Nie plotkuje sie w tym salonie a jeśli chodzicie do fryzjerów tam gdzie się nikt nie odzywa, to powodzenia Wam życzę. Żal dupkę ściska, że tak młoda osoba ma swój salon i nieźle na tym zarabia mając dobre kosmetyki ? :) Hahahah Ludzie jesteście żałośni każdy może mieć złą i dobrą opinię nt salonu ale już jak coś to piszcie prawdę, a nie że ma złe kosmetyki . Farby Matrix zła jakoś ? hahaha. I żeby nie było jakiegoś ale, to nawet nie bd odpowiadać na czyjeś wywody :)

Ps. Podpiszę się żebyscie nie gadali, że to Tomek. Madzia Karpińska :)
      • Gość: Teresa Re: Jean d'Arcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 20:04
        Jakbyś kochaniutka czytała uważnie, nikt na Matrixa nie wjechał, lecz na Londę oraz na Panią Barbarę Cienkowską - Panią z uznaną renomą, wieloletnią praktyką i Tomek po weekendowym kursie fryzjerstwa mógłby sobie co najwyżej z Panią Cienkowską zdjęcie zrobić. Była by to dla niego lepsza reklama niż to co tu się wyprawia.
    • Gość: mania Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 09:08
      Zastanawiam się, czy przypadkiem w Ciechanowie nie nastąpiło dość silne zjawisko wtórnego analfabetyzmu. Chyba co niektórych czytanie ze zrozumieniem (bądź w ogóle czytanie) i odpowiadanie na TEMAT przerasta.
      Dziewczyna zapytała o farbowanie włosów i raczej ten temat ją interesuje a nie naciągane opinie na temat fryzjerów których prywatnie 90% osób wypowiadających się na ich temat nie zna.
      • Gość: klientka Re: Jean d'Arcel IP: 83.15.153.* 18.05.11, 09:58
        Nawet Klientka nie może napisać swojej pozytywnej opinii o salonie, bo już posądzają, że to Tomek się podszywa. Żenada... Po prostu chyba ktoś oczekuje samej krytyki. Zwiedziłam dużo salonów w Ciechanowie i trochę na ten temat wiem. Z tego co tam chodzę mają dużo klientek i wychodzą zadowolone. Ale jak ktoś chce najlepiej samemu się przekonać... Jednym będzie pasować innym nie.
    • Gość: arielka Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 16:05
      i stalo sie to co jest glowna przypadloscia tego forum. Praktycznie nic sie nie dowiedzialam a pol ciechanowa obsmarowane i sklocone. cudnie
      • Gość: fryzurka Re: Jean d'Arcel IP: *.cnow.pl 18.05.11, 17:15
        a jak w tym salonie z propozycjami fryzurek intymnych? nowe wzory? promocyjne ceny? gadżety?
        • Gość: pasikonik Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 21:13
          hahaha a i tak "fryzurka" jest najlepsza. kazdy watek konczy kto robi fryzure intymna, gdzie, za ile :) zajebista osoba, poprostu zajebista! Chodz juz ja Ci zrobie co tylko bedziesz chcial/la zebys wiecej nie wypisywala o tych fryzurach bo to juz nawet nie jest smieszne ;) palma z kokosami na bezludnej wyspie moze byc? :)))
          • Gość: gosia Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 21.05.14, 21:45
            Czy ten salon jeszcze istnieje?? Mieszkam tu od niedawna i potrzebuje kogos kto ladnie obetnie grzywkę na prosto bez/zadnego cieniowania, slyszalam o jakims Tomku z tego salonu ale nr nie odpowiada
            • Gość: klientka Re: Jean d'Arcel IP: *.ip.netia.com.pl 22.05.14, 09:21
              Salon istnieje. Został przeniesiony na ulicę Grodzką po dawnym Laurencie. Na zapisy najlepiej udać się do salonu.
              • Gość: gosia Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 22.05.14, 10:33
                Dziękuję za informację, już zdązylam strzyc grzywkę u p czyżykowskiej oraz u cienkowskiej, masakra, mam nadzieje ze tu sie nie zawiodę
                • Gość: To Ja Re: Jean d'Arcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 11:10
                  Od dobrego fryzjera każda klientka powinna wyjść zadowolona, inaczej nie jest to dobry fryzjer.
                  • Gość: gosia Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 22.05.14, 11:33
                    Tylko który jest dobry?? Ile ludzi tyle opini, dla mnie sprawdzianem jest dobre obcięcie grzywki, niestety ciężko trafic
                    • Gość: klientka Re: Jean d'Arcel IP: *.181.164.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.14, 13:51
                      Pamiętam jak mi pani Basia Cien... obcinała grzywkę. Z przerażeniem stwierdziłam, że za krótko a ona na to: "to nie cycki, odrośnie" :)
                      • Gość: gosia Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 22.05.14, 14:05
                        Mi powiedziala to samo:-) :-)
                        • Gość: Anita Re: Jean d'Arcel IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.14, 15:17
                          W salonie o którym mowa powinno się przestrzegać co najmniej minimum higieny, jeżeli ktoś czesze mnie szczotką pełną włosów po poprzednich klientach to chyba coś jest nie tak....
                          • Gość: ala Re: Jean d'Arcel IP: *.centertel.pl 26.05.14, 21:43
                            u pani cienkwskiej jest zawsze tyle ludzi czekałam na obciecie grzywki 3 godziny a miałam czekac tylko chwile i
                            • Gość: kasia Re: Jean d'Arcel IP: *.play-internet.pl 27.05.14, 10:34
                              Bo u cienkowskiej liczą sie kolezanki przyjaciólki, a reszta niech czeka
                              • Gość: aaa Re: Jean d'Arcel IP: *.centertel.pl 27.05.14, 20:10
                                jak to przyjaciółki a klient jak jest zapisany to jak ma czekac to po co sa zapisy
              • Gość: ppp Re: Jean d'Arcel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 18:41
                a jaki dokładnie jest adres bo nie wiem gdzie był Laurent
    • Gość: imrezowiczka Re: Jean d'Arcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 20:01
      Nie byłam osobiście w salonie Jean d'Arcel,ale widziałam wieczorowe fryzury stworzone w tym salonie.Rewelacja!A teraz pora przekonać się o tym na własnej głowie:)
    • Gość: stała klientka Re: Jean d'Arcel IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.08.14, 09:10
      Ul. Grodzka 6 www.salon-ciechanow. pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka