Dodaj do ulubionych

spis rolny

IP: 213.199.253.* 04.06.11, 23:43
Witam. Mam takie pytanie ile ludzi ze wsi ( pie.......ch jeb......ch cha......m) jeszcze będzie przyjeżdżało do miasta i zabierało nam prace. Moim zdaniem za każdym razem jak przekraczają granice miasta powinni płacić przynajmniej po 5 złotych.Nawet w urzędach jest tego już pełno jak się tego gówna pozbyć. Może macie jakieś pomysły to piszcie .Czekam nara
Obserwuj wątek
    • Gość: ha? Re: spis rolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.11, 08:35
      Coś z twoją główką nie tak? Idź do lekarza to może pomoże rozwiązać ten problem.
    • Gość: novy Re: spis rolny IP: *.cdma.centertel.pl 05.06.11, 09:18
      a po co żresz chleb ze zboża ,schabowego ze świniaka.A może to wszystko hodujesz sobie na balkonie?? powinieneś płacić 100 zł za wejście do spożywczaka lub warzywniaka za takie głupie gadanie :)
      • Gość: gość Re: spis rolny IP: 213.199.253.* 05.06.11, 10:36
        witam.Ja nie jem mięsa jem przeważnie warzywa z własnego ogródka i mam własno firme gdzie pracują tylko ludzie z miasta z trzeciego pokolenia a jak ktoś przyjdzie na rozmowe z buractwa to każe mu wyp...... na wioche. A propo mojego balkonu to mam taras 30 m kwadratowych.DEBILU
        • Gość: pawel Re: spis rolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 10:51
          Jako osoba ze wsi muszę powiedzieć że chyba na dobrych glebach urzędujesz bo taki burak na piasku nie wyrośnie nawet w dziesiątym pokoleniu....
        • Gość: ja Re: spis rolny IP: *.centertel.pl 05.06.11, 11:54
          ty to dopiero musisz pochodzic z wiochy i chyba tylko dlatego tak nieznosisz ludzi "niemiastowych" Poza tym jesteś tępym, niedouczonym prostakiem i chamem. Jak czytam "własno" lub"A propo" to sam chetnie bym kazał wypier...takiemu pajacowi.
          • Gość: . Re: spis rolny IP: *.cnow.pl 06.06.11, 10:09
            Wcale się nie dziwię stanom zjednoczonym, że nie chcą zlikwidować wiz. Jak czytam co niektórych, to nóż w kieszeni się otwiera. Polacy to dziwny naród.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka